Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ελπίζω και εύχομαι σε όλες να πάνε από δω και πέρα όλα κατ ευχήν οι δυσκολίες να μας κάνουν πιο δυνατές και η ανταμοιβή να είναι γλυκιά:)

φιλιά

αυτό ευχόμαστε όλες μας emi μου;)

Νικάκι μου το μπεμπάκι σου είναι κοριτσάκι?? Τώρα το είδα!!!

Τουντσάκι μου τις απόκριες θα τις βάλω όπως λες:tongue: γιατί για να βάλώ εγω μίνι θα είναι αστίο θέαμα( χαχαχα) μου έφτιαξες το κέφι!!!!:D:D:D

Προς το παρόν καλά είμαστε..Αν βγει θετικό είναι που θα μας φάει η αγωνία και μάλιστα για εννέα μήνες!!:rolleyes:

Εγω παλι εχω ενα feeling οτι οι τελευταιες προσπαθειες που καναμε με τον καλο μου, μαλλον θα εχουν αποτελεσμα... Με σιγουρια βεβαια θα σας απαντησω σε 10 μερες. Βρε tounts, λες να τα φερει ετσι η τυχη και να παμε πακετο για καφε αυγουστου?

tounts, ακόμη να κάνεις τεστ? Μάλλον θα χορεύεις τώρα, οπότε καλά έκανες.

Σου εύχομαι να μην κάνει να χορέψεις έντονα λάτιν για τους επόμενους 9 μήνες!!!

Άντε, κάν'το αύριο το πρωί να μας πεις τα μαντάτα να σε συγχαρούμε.

μαριαέφη, κι άλλη φορά η πατουσίτσα μας έχει κατατρομάξει και δεν τελικά ήταν όλα καλά. Πιστεύω ότι απλώς δεν έχει ίντερνετ ή είναι απασχολημένη με το δωμάτιο και τα πραγματάκια του φασούλα.

έμη, χάρηκα πάρα πολύ που είσαι τόσο αισιόδοξη. Μου έδωσες κι εμένα λίγη αισιοδοξία, γιατί με είχε πάρει πολύ από κάτω.

bluevelvet μου, μακάρι σε 10 μέρες να έχεις ευχάριστα νέα και να πάτε πακετάκι με το τουντσάκι!

καλησπέρα κοριτσάκια κι απο μενα..

γενικά αποφεύγω το συγκεκριμένο θέμα με τις παλίνδρομες.. πονεμένο θέμα μιας και ανήκω και εγώ στις κοπέλες που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά.. είχα 2 αποβολές και ένα εξωμήτριο σε διάστημα 2 ετών.. η ιστορία με το εξωμήτριο έληξε πριν από 1.5 μήνα περίπου..

αλλάζοντας γιατρό μετά από αυτά, άλλαξα και διάθεση.. κάνω πάλι μια καινούρια αρχή και εύχομαι ο Θεός να είναι βοηθός μου..

δεν γράφω λοιπόν για να μοιραστώ τις θλίψεις μου αλλά την αισιοδοξία που όλες χρειαζόμαστε.. ελπίζω και εύχομαι σε όλες να πάνε από δω και πέρα όλα κατ ευχήν οι δυσκολίες να μας κάνουν πιο δυνατές και η ανταμοιβή να είναι γλυκιά:)

φιλιά

Kαλως την!

Εκτός από πολύ όμορφη υπογραφή έχεις και πολύ αισιοδοξία και μου αρέσει τόσο πολύ!!!

Εύχομαι όλα να σου πάνε κατ' ευχήν!

[quote name=mariaefi;703491

ρε γμτ ανυσηχω για την πατουσιτσα...την παιρνω κ τηλ δεν το σηκωνει!

ουτε στα μυνηματα απαντησε

Λες να γεννάει;:P

Εγω παλι εχω ενα feeling οτι οι τελευταιες προσπαθειες που καναμε με τον καλο μου' date=' μαλλον θα εχουν αποτελεσμα... Με σιγουρια βεβαια θα σας απαντησω σε 10 μερες. Βρε tounts, λες να τα φερει ετσι η τυχη και να παμε πακετο για καφε αυγουστου?[/quote]

Άντε μπράβο!!! Περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα!!!

Μου έδωσες κι εμένα λίγη αισιοδοξία, γιατί με είχε πάρει πολύ από κάτω.

Welcome back!!!

Έλεγα ότι δεν θα ξαναμπείς!!!

Όχι αρνητικές σκέψεις...όλα θα πάνε καλά, μόνο καλύτερα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

il_fullxfull.8607640.jpg

επειδή ασχολούμαι με το craft (χειροποίητες κατασκευές), νομίζω μου ταιριάζει αυτή η εικόνα!!! :-)

Έκανα το τεστ χθες στη σχολή χορού και βγήκε όπως καταλάβατε θετικό... !!!!!!! :D :D

Μετά πήγα και στο πάρτυ, αλλά δεν χόρεψα πολύ.. Μη με μαλώσετε!!! :rolleyes:

τουντσακι μουυυυυυ!!!!!!! τι νεα ειναι αυτα!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

να εχεις μια ομορφη κ τελειωμηνη εγκυμοσυν η κουκλα μου

πολυ χαιρομαι για σενα μπηκα μονο κ μονο για να δω αν εκανες το τεστ

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλα δεν μπορουσα να ειχα καλυτερο ξυπνημα!!!

βρε κοριτσια που ειστε το τουντσακι μας ειναι γκαστρουλο!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αη μαρη το επιπεδο σου εξαλου οταν μιλας με μενα να το ριχνεις κ λιγο αφου ξερεις τοσο ψιλα δεν μπορω να φτασω χαχαχαχα

πως εισαι? πως αισθανεσε? θελω να μου τα πεις ολα:!!!:!!!!:!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

τουντσάκι μου!!!!!!!!!! τρελάθηκα όταν το διάβασα!!!!!!!

Αντε ΄με το καλό κοριτσάκι μου με μία εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσήνη!!!!!:D:D:D

καινούριο μπεμπεκάκι στο καφεεεεεεεεεεε γιούπι!!!!!!:D

είμαι στο γραφείο και πήζω! Έχω πολύ δουλειά σήμερα! Μια χαρά αισθάνομαι. Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Εντάξει είμαι χαρούμενη, αλλά συγκρατημένα.. Τον Αύγουστο, αν όλα πάνε καλά, θα με δεις να χορεύω πετώντας.. Τώρα απλώς χορεύω στο πάτωμα!! Εντάξει εντάξει το ξέρω.. Θα κοπεί κι αυτό.. Οκ! Θα χορεύω ξαπλωμένη..

:-)

Welcome back!!!

Έλεγα ότι δεν θα ξαναμπείς!!!

Όχι αρνητικές σκέψεις...όλα θα πάνε καλά, μόνο καλύτερα....

Βασδέλι μου, δούλευα πάρα πολλές ώρες και δεν είχα ούτε χρόνο ούτε διάθεση. Ακόμη βέβαια δουλεύω αρκετές ώρες, απλώς όχι τόσες πολλές και όχι Σαββατοκύριακα.

Τέλος πάντων, αισθάνομαι και εκτός κλίματος, γιατί έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα κάνω παιδί κι έχω συμβιβαστεί με την ιδέα, οπότε δε βρίσκω το λόγο να ασχολούμαι με ένα τέτοιο φόρουμ.

Όμως, επειδή εδώ μέσα έχω γνωρίσει πολύ ξιόλογα άτομα, υπέροχα κορίτσια με τα οποία έχουμε μοιραστεί χαρές και λύπες, θέλω να μπαίνω για να μαθαίνω τα νέα σας και να χαίρομαι με τις χαρές σας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο πολύ με έχουν στηρίξει εδώ μέσα τόσες κοπέλες, άγνωστες όμως και τόσο γνωστές, κοπέλες που έχουν γίνει φίλες, κοπέλες που θέλω να μαθαίνω τα νέα τους, όπως κάνω και για τους εξω-φορουμικούς φίλους μου.

il_fullxfull.8607640.jpg

επειδή ασχολούμαι με το craft (χειροποίητες κατασκευές), νομίζω μου ταιριάζει αυτή η εικόνα!!! :-)

Έκανα το τεστ χθες στη σχολή χορού και βγήκε όπως καταλάβατε θετικό... !!!!!!! :D :D

Μετά πήγα και στο πάρτυ, αλλά δεν χόρεψα πολύ.. Μη με μαλώσετε!!! :rolleyes:

Μπράβο, κοριτσάκι μου, ήμουν σίγουρη ότι θα ήσουν έγκυος, γι' αυτό σε παρότρυνα να το κάνεις, ώστε να προσέξεις και την ένταση του χορού.

Άντε, αυτή τη φορά όλα θα πάνε πολύ καλά και σε 9 μήνες θα κρατάς το μπεμπάκι σου αγκαλίτσα!!!

Tounts δεν το πιστευω,μπραβο κοπελα μου, συγχαρητηρια,μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,ολοψυχα.Τι τελεια νεα,μπραβο βρε κοριτσια παντα τετοια!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...