Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ εχω χαρει τοσο μα τοσο πολυ για το Κριστακι μας.....

θυμαμαι συζητησεις επι συζητησεων,αγωνιες,προβληματισμους και τωρα η απολυτη ευτυχια.....τελεια,επιτελους το ονειρο πραγματοποιηθηκε.....

Κριστακι μου θα σου ευχηθω και απο εδω να ζησεις λεπτο προς λεπτο το ονειρο που τοσο ευχοσουν και περιμενες και να εισαι απο δω και μπρος σε πελαγη ευτυχιας μαζι με τη μπουμπου σου και τον αντρουλη σου......!

Τουντσακι καντο το τεστακι βρε πουλακι μου...δεν αγωνιας???μας εσκασες....!!!!!!!χαχαχα....οπωσδηποτε να βαλεις τη γοβα υπερπαραγωγη και να χορεψεις οσο αντεχεις!!!!!!ποιος ειπε οτι οι εγκυουλες δε χορευουν....!ενταξει δεν εχουμε τις ιδιες αντοχες αλλα κατι καταφερνουμε....χαχαχαχα

Angelaki μου ολες οι μερες να 'ναι χαρας γιατι εχεις καθε λογο....οι προσπαθειες δεν εχουν τελειωσει γι'αυτο προσπαθησε να αισιοδοξεις και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα...και θα ερθει καποια στιγμη, εξαλλου οπως ειπε και η τουντσς εισαι μικρουλα....απολαυσε τις χαρες της ζωης....κανα παρτακι λογου χαρη.....ετσι τουντς...?κανα ποτακι.....κτλ.κτλ.

Αντριανουλα χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα.....;)

1a0fd6e0b8.png

Καλά θα δούμε.. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσω..

Angela οι συμφύσεις επηρεάζουν τη σύλληψη ή για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης φοβάται ο γιατρός;

Μήπως να άφηνες λίγο καιρό να περάσει χωρίς να ασχολείσαι με αυτό το θέμα; Εννοώ μακριά από χάπια, επεμβάσεις, συζητήσεις κ.λ.π. ? Μικρή δεν είσαι ακόμα? Εγώ έκλεισα τα 36 και δεν με παίρνει και πολύ.. Εσύ που έχεις την πολυτέλεια, ρίξτο έξω! Αν είμαι έγκυος τελικά θα σου στείλω τα παπούτσια μου με το γκλίτερ images%3Fq%3Dshoes%2Bred%2Bglitter%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1419%26bih%3D695%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=328&ei=KiPtTN6VCMjNhAe1o_XNDA&oei=SCLtTNyHCtWqhAfT86zMDA&esq=10&page=2&ndsp=38&ved=1t:429,r:4,s:32&tx=72&ty=61

τουντσάκι μου επηρεάζουν στη σύλληψη μου είχε πει!

όσο για τον καιρο..... απο την πρώτη μου αποβολή το2003 που είπα να αφήσω λίγο καιρό επιδεί ήμουν μικρή το ξανασκέφτικα το2010!!

άλλωστε δεν είμαι και μικρή..... 30 στα31 βλέπετε!! εξ'αλου όταν έρθει η ώρα που θες ένα μωράκι δεν κοιτάς την ηλικία είτε 20 είσαι είτε 30-35, και το θέλουμε ρε κορίτσια αυτό το μωράκι και εγώ και πιο πολύ ο αντρούλης μου!!!

ΝΙΚΑΚΙ μου σε ευχαριστώ....

ΑΑΑΑ!!!! μην ξεχνιώμαστε τα κλιτερογόβες θα τις περιμένω....(για το ρεβεγιόν χαχαχα;)) στο 39 παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!! Δεν έκανα ακόμα τεστ.. Θα σας σκάσω!! :-) Σούζυ μουουουου!!! 27η? Γιούπιιιιι!!!!!! (εγώ είμαι 28η... μέρα όμως :wink: )

Ιπποκαμπάκι δεν είναι ακριβώς έτσι τα παπούτσια μου, αλλά το σεξουλιάρικο το χουν.. το χουν.. :-) Μόνο που η άχρηστη τα φοράω με τζην παντελόνι αντί να βάλω κανένα μίνι :wink: Άντζελα εσύ να τα βάλεις σωστά παρακαλώ!!!

Που λέτε σήμερα τράκαρα με έναν Κινέζο.. Δεν πάθανε τίποτα τα τουτούνια μας, αλλά έπαθε αυτός μόλις είδε ότι το καλσόν που φοράω είναι ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητό μου..Πρασινοκίτρινο κάτι... Χα χα χα :-) Τι θέλει να μου πει το σύμπαν τώρα? Τι είναι όταν τρακάρεις με Κινέζο και δεν παθαίνετε τίποτα;

Και το τικεράκι με τη ζυγαριά εξαφανίστηκε τώρα ή εδώ και καιρό;;;; Εύχομαι να το αντικαταστήσεις οσονούπω!!!

Χθες το έβγαλα.. 60,9 είχα φτάσει.. 2κιλάκια ήθελα ακόμα για το 59, αλλά δεν πειράζει.. .. Ίσως βάλω τώρα ένα με τη ζυγαριά να ανεβαίνει ... :rolleyes:

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια κι απο μενα..

γενικά αποφεύγω το συγκεκριμένο θέμα με τις παλίνδρομες.. πονεμένο θέμα μιας και ανήκω και εγώ στις κοπέλες που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά.. είχα 2 αποβολές και ένα εξωμήτριο σε διάστημα 2 ετών.. η ιστορία με το εξωμήτριο έληξε πριν από 1.5 μήνα περίπου..

αλλάζοντας γιατρό μετά από αυτά, άλλαξα και διάθεση.. κάνω πάλι μια καινούρια αρχή και εύχομαι ο Θεός να είναι βοηθός μου..

δεν γράφω λοιπόν για να μοιραστώ τις θλίψεις μου αλλά την αισιοδοξία που όλες χρειαζόμαστε.. ελπίζω και εύχομαι σε όλες να πάνε από δω και πέρα όλα κατ ευχήν οι δυσκολίες να μας κάνουν πιο δυνατές και η ανταμοιβή να είναι γλυκιά:)

φιλιά

emi μου ετσι να εισαι αισιοδοξη μωρο μου!!!!

τουντς το εκανες βρε το τεστ!

ρε γμτ ανυσηχω για την πατουσιτσα...την παιρνω κ τηλ δεν το σηκωνει!

ουτε στα μυνηματα απαντησε

Αντζελακι μου ειμαι σιγουρη πως θα πανε ολα καλα απλα δωσε λιγο χρονο και.........;)

Τουντσακι αστα η σουζυ πλεον και εδω και αρκετο καιρο δεν τρωει τιποτα......αλλα η μπεμπου ειναι καλα οποτε τιποτα αλλο δε μετραει,καλα γκρινιαζω λιγο μερικες φορες αλλα για λιγο....

σταματα να κανεις την κινεζα και κανε το τεστ...........ελα σηκω .πηγαινε να το αγορασεις και τσακ μπαμ καντο...3απλες κινησεις....!αντε γιατι μας εσκασες!

καλα βρε δεν αγωνιας??απορωωωω........χαχαχαχα

1a0fd6e0b8.png

emi μου αρεσει πολυ αυτο που γραφεις απο κατω....ειναι τελειο!

Η αισιοδοξια ειναι που μας βοηθαει να ξαναπροσπαθουμε και να βρισκουμε τη δυναμη που εχουμε μεσα μας,που σιγουρα ειναι πολυ μεγαλη και τελικα να φτανουμε κοντα στην πραγματοποιηση του ονειρου....!

1a0fd6e0b8.png

emi μου ετσι να εισαι αισιοδοξη μωρο μου!!!!

τουντς το εκανες βρε το τεστ!

ρε γμτ ανυσηχω για την πατουσιτσα...την παιρνω κ τηλ δεν το σηκωνει!

ουτε στα μυνηματα απαντησε

Μαρακι ποσων εβδομαδων θα 'ναι τωρα περιπου,θυμασαι????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...