Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ε, μα...τσάμπα τα παπούτσια να πάνε!!!!

(Όταν σε είδα στην TV με τα κοτσιδάκια έπαθα λέμε....) Ίδιο το avatar σου!

χα χα χα ..που να με δεις και να χορεύω (φυσικά με τα γκλιτεροπαπούτσια) πάνε πέρα δώθε τα κοτσίδια μου... χα χα χα

Διαφημίσεις

καλά Μαράκι μου όλα καλά!!!

Περιμένω.... τον άλλο μήνα ή τον Ιανουάριο μάλλον θα ξανακάνω υστεροσκόπηση!

έχω πολύ καιρό να μπω συγχώρα με που ρωτάω.. Αλλά γιατί υπάρχει περίπτωση να ξανακάνεις υστεροσκόπηση;

γεια σας κοριτσια

κριστι μου να σου ζησει η μπεμπα σου!!!!!!

να την καμαρωσεις οπως ποθεις

τουντσακι μου μην χορεψεις πολυ κ πηγαινε να κανεις χοριακουλα καλε

χαιρετω ολα τα κοριτσακια νεα κ παλια

εγω οπως βλεπετε προχωραω ακαθεκτη αν κ εχουν ξεκινησει συσπασεις εδω κ ενα μηνα αλλα με φαρμακακια το ρυθμιζουμε

ερχονται χριστουγεννα ας τα απολαυσουμε

τσούκου τσούκου έφτασες στην 26η εεεε? Συγχαρητήρια!!! Πάει ο γάιδαρος!!

Και εμείς έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Το πλάνο λέει καισαρική στις 10-12, τώρα αν ο νεαρός αποφασίσει αλλιώς, ίδωμεν!! Η ανάπτυξή του πάντως είναι τέτοια που και νωρίτερα να βγει δεν ανησυχούμε. Το θηριάκι ήταν ήδη την περασμένη εβδομάδα 3050 γρμ!! Τώρα αυτό που με απασχολεί είναι το μικρό 4χρονο στρειδάκι μου που έχει κολλήσει πάνω μου και σκέφτομαι πώς θα κάνουμε η μία μακριά από την άλλη τις μέρες της παραμονής μου στο μαιευτήριο.

Ελπίζω τώρα που λίγο λασκάρω με τη δουλειά (ένεκα η περίστασις!!) να έχω τον χρόνο να μαθαίνω περισσότερα νέα σας.

Σας φιλώ όλες γλυκά!

άντε να έρχονται κι οι γαμπροί σιγά σιγά... Οι νύφες άρχισαν ήδη να καταφθάνουν!!! Με το καλό Αμαρυλλίς!!!!

Χαίρομαι αφάνταστα που για όλες σας οι εγκυμοσύνες σας εξελίσσονται τέλεια. Πολύ σύντομα θα κρατάτε τα μωρά σας στην αγκαλιά σας και οι άσχημες αναμνήσεις και εμπειρίες θα είναι όλες παρελθόν..

Για όσες δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη.. Είμαι σίγουρη ότι η δική μας ευτυχία κρύβεται και παραφυλάει λίγο πιο κάτω.. Λίγη υπομονή πρέπει να κάνουμε και θα την αντικρύσουμε κι εμείς..

Φιλάκια στις κοιλίτσες!

είδα μία ευτυχία που μέτραγε... 5, 10, 15, 20, 25 .... η δικιά μας λες να ήταν; :mrgreen: Δεν με ξέρεις και καλά και μπορεί να με παρεξηγήσεις... Αλλά δε νομίζω εε; Χιουμοράκι!!!

Διαφημίσεις

έχω πολύ καιρό να μπω συγχώρα με που ρωτάω.. Αλλά γιατί υπάρχει περίπτωση να ξανακάνεις υστεροσκόπηση;

τουντσάκι μου γλυκό βρήκες νομίζω πάλι το κέφη σου!!!!

όσο για αυτό που ρώτησες θα την ξανακάνω γιατί φοβάται ο γιατρός μου για συμφύσεις πάλι.....μου είχε δώσει ένα 6μηνο για προσπάθειες!!αλλά με τη ψυχολογία να προσπαθήσεις..... ότι μπορούσαμε κάναμε,τεσπά σήμερα είναι ημέρα χαράς;):D

Έχω την ευτυχία να σας ανακοινώσω ότι η Christy28, γέννησε το αγγελούδι της, χθες στις 21.00 με καισαρική!

Καλή μου Χριστίνα να σου ζήσει....επιτέλους μετά από 3 ατυχίες σφίγγεις πια στην αγκαλιά σου την απόλυτη ευτυχία...

Είμαι τόσο συγκινημένη, είσαι η δεύτερη μετά την Clelia που τα καταφέρνει σε αυτό το καφέ και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε!!!:D Δώσε μου σκυτάλη, ή μάλλον όχι προηγείται το Μαραεφάκη....μετά εγώ!

Να της ζήσει η μπεμπούλα της! Μετά από τόσες στενοχώριες, επιτέλους έλαμψε ο ήλιος!!!

Vasdelaki, έρχεται και η σειρά σου, έρχεται και της Μαριαέφης και, φυσικά, έχουμε και την Πατουσίτσα (αν και δεν θυμάμαι ποια είναι πρώτη, η Μαριαέφη ή η Πατουσίτσα?)

καλέ πάνω στην ώρα μπήκα..... Κρίστυ!!!! Σαν χθες μου φαίνεται που έκανες εμετούς συνέχεια... Αχ συγκινήθηκα!!!

Συγχαρητήριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! (καλέ μάτια.. Σταματήστε να κλαίτε... πω πω ρεζίλι με κάνουν ώρες ώρες) :-)

ΜΠήκα να σας πω ότι έχω καθυστέρηση 2 μέρες (ο κύκλος μου ήταν 25άρης και είμαι στην 27η) Έχω συχνουρία, ζαλαδίτσες, δέκατα, πρησμένο στήθος, πονάκια, υγρά κ.λ.π. κ.λ.π. αλλά δεν τολμώ να κάνω τεστ γιατί αύριο θέλω να πάω σε λάτιν πάρτυ κι αν βγει θετικό δεν θα με αφήσουν.. :-)

Εγώ λέω να κάνεις τεστ, αν όχι σήμερα, οπωσδήποτε αύριο το πρωί.

Αν είσαι έγκυος, θα χορέψεις λιγουλάκι ή πολύ αλλά με χαμηλή ένταση!

Αν δεν είσαι έγκυος, θα ξεσκιστείς στο χορό!

Άντε, περιμένουμε τα ευχάριστα, μην αργείς να μας πεις!!!

Καλέ τι χαρες ειναι αυτες!!!!!!!! Ποσο χαιρομαι που διαβασα νεα από όλες σας!!!!

Κριστακι μου να σας ζησει η μπεμπουλα!!! Να ειναι πάντα ευτυχισμένη και καλότυχη και γερή!!!!!

Τουντσακι μου θα συμφωνισω με τη Ιολη κανε ενα τεστακι για να ξερεις!!! Καλε που ειναι η Μαριαεφη να μας κάνει προβλεψη???????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλά θα δούμε.. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσω..

Angela οι συμφύσεις επηρεάζουν τη σύλληψη ή για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης φοβάται ο γιατρός;

Μήπως να άφηνες λίγο καιρό να περάσει χωρίς να ασχολείσαι με αυτό το θέμα; Εννοώ μακριά από χάπια, επεμβάσεις, συζητήσεις κ.λ.π. ? Μικρή δεν είσαι ακόμα? Εγώ έκλεισα τα 36 και δεν με παίρνει και πολύ.. Εσύ που έχεις την πολυτέλεια, ρίξτο έξω! Αν είμαι έγκυος τελικά θα σου στείλω τα παπούτσια μου με το γκλίτερ images%3Fq%3Dshoes%2Bred%2Bglitter%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1419%26bih%3D695%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=328&ei=KiPtTN6VCMjNhAe1o_XNDA&oei=SCLtTNyHCtWqhAfT86zMDA&esq=10&page=2&ndsp=38&ved=1t:429,r:4,s:32&tx=72&ty=61

Christy μου γλυκειά να σας ζήσει η μπουμπουδένια σας!!!! Να' ναι γερή, δυνατή, τυχερή και ευτυχισμένη και εσείς από κοντά πάντα τόσο περήφανοι και ευτυχείς όσο την πρώτη στιγμή που την αντικρύσατε!! Όποτε βρεις τον χρόνο, την ηρεμία και τη διάθεση, πες μας τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες!!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Tountsάκι έχεις παπούτσια γκλιτεράτα, καθυστέρηση και συμπτωματάκια καλό μου;;;;;!!!! Τί καλύτεροι λόγοι για να το διασκεδάσεις;;; Χαρά στο κουράγιο σου που κρατιέσαι πάντως!! Προβλέπω πριν να σκάσουν μύτη οι γαμπροί (και της πατουσίτσας και του Vasdelakiου, μην ξεχνιόμαστε) να σκάνε μύτη άλλα ευχάριστα!!!! (ίσως και άλλες νύφες;;;;;:P:p)

ytBLp2.png

γερό να ναι, να το πάρω στην αγκαλιά μου κι ας είναι ό,τι να ναι.. Εγώ την εκπαίδευση στις δουλειές του σπιτιού θα την κάνω και αγόρι να ναι και κορίτσι να ναι.. Δεν γεννήθηκα για να γίνω πλύστρα.. με τέτοιο (τέλος πάντων παρόμοιο) παπούτσι! Ορίστε μας!!

Ουρές θα κάνετε για να γίνετε συμπεθέρες... :-) :-)

(η βλακεία είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; Γιατί αν είναι, σίγουρα είμαι.. Τι να μας πουν τα τεστ; )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...