Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Έχω την ευτυχία να σας ανακοινώσω ότι η Christy28, γέννησε το αγγελούδι της, χθες στις 21.00 με καισαρική!

Καλή μου Χριστίνα να σου ζήσει....επιτέλους μετά από 3 ατυχίες σφίγγεις πια στην αγκαλιά σου την απόλυτη ευτυχία...

Είμαι τόσο συγκινημένη, είσαι η δεύτερη μετά την Clelia που τα καταφέρνει σε αυτό το καφέ και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε!!!:D Δώσε μου σκυτάλη, ή μάλλον όχι προηγείται το Μαραεφάκη....μετά εγώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλέ πάνω στην ώρα μπήκα..... Κρίστυ!!!! Σαν χθες μου φαίνεται που έκανες εμετούς συνέχεια... Αχ συγκινήθηκα!!!

Συγχαρητήριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! (καλέ μάτια.. Σταματήστε να κλαίτε... πω πω ρεζίλι με κάνουν ώρες ώρες) :-)

ΜΠήκα να σας πω ότι έχω καθυστέρηση 2 μέρες (ο κύκλος μου ήταν 25άρης και είμαι στην 27η) Έχω συχνουρία, ζαλαδίτσες, δέκατα, πρησμένο στήθος, πονάκια, υγρά κ.λ.π. κ.λ.π. αλλά δεν τολμώ να κάνω τεστ γιατί αύριο θέλω να πάω σε λάτιν πάρτυ κι αν βγει θετικό δεν θα με αφήσουν.. :-)

καλέ πάνω στην ώρα μπήκα..... Κρίστυ!!!! Σαν χθες μου φαίνεται που έκανες εμετούς συνέχεια... Αχ συγκινήθηκα!!!

Συγχαρητήριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! (καλέ μάτια.. Σταματήστε να κλαίτε... πω πω ρεζίλι με κάνουν ώρες ώρες) :-)

ΜΠήκα να σας πω ότι έχω καθυστέρηση 2 μέρες (ο κύκλος μου ήταν 25άρης και είμαι στην 27η) Έχω συχνουρία, ζαλαδίτσες, δέκατα, πρησμένο στήθος, πονάκια, υγρά κ.λ.π. κ.λ.π. αλλά δεν τολμώ να κάνω τεστ γιατί αύριο θέλω να πάω σε λάτιν πάρτυ κι αν βγει θετικό δεν θα με αφήσουν.. :-)

christy,να σου ζησει η κορακλα,εφτασες στο τελος με επιτυχια,τωρα να ειστε γερη να το μεγαλωσετε.icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif

tounts, μην μου πεις,μακαρι σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου:P:p:p:p,περιμενουμε νεα,και αμα πρεπει,να μην πας στο παρτυ ή αμα πας να εισαι προσεκτικη,γι'αυτο μαθε για να ξερεις αν θα χορεψεις.περιμενουμε νεα.

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου τι μέρα και η σημερινή!!!!

σου ευχομαι να μην έρθει η καταραμένη:mad: και να έρθει και για σένα ένα θαυματάκι όπως και της christy μας!!!!!;):D

γεια σας κοριτσια

κριστι μου να σου ζησει η μπεμπα σου!!!!!!

να την καμαρωσεις οπως ποθεις

τουντσακι μου μην χορεψεις πολυ κ πηγαινε να κανεις χοριακουλα καλε

χαιρετω ολα τα κοριτσακια νεα κ παλια

εγω οπως βλεπετε προχωραω ακαθεκτη αν κ εχουν ξεκινησει συσπασεις εδω κ ενα μηνα αλλα με φαρμακακια το ρυθμιζουμε

ερχονται χριστουγεννα ας τα απολαυσουμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σας κοριτσια

κριστι μου να σου ζησει η μπεμπα σου!!!!!!

να την καμαρωσεις οπως ποθεις

τουντσακι μου μην χορεψεις πολυ κ πηγαινε να κανεις χοριακουλα καλε

χαιρετω ολα τα κοριτσακια νεα κ παλια

εγω οπως βλεπετε προχωραω ακαθεκτη αν κ εχουν ξεκινησει συσπασεις εδω κ ενα μηνα αλλα με φαρμακακια το ρυθμιζουμε

ερχονται χριστουγεννα ας τα απολαυσουμε

Ανδριανούλα μου απο ότι κατάλαβα το μπεμπέκάκι σου είναι και εσένα κοριτσάκι!!!! με το καλό να το πάρεις και εσύ αγκαλίτσα!!!:D:D

Διαφημίσεις

έχω αγοράσει κόκκινα παπούτσια χορού με glitter... Υπάρχει περίπτωση να μη χορέψω? Αρρίμπα!!!! Εντάξει δεν θα χορέψω πολύ... Λιγουλάκι.. :-)

Να πας στο πάρτυ!

Να πας!

Αλλά χαλαρά....:wink:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Είναι τόσο ελπιδοφόρα και ευχάριστα τα μηνύματα σε αυτό το θέμα σήμερα που ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω..

Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια που είχαν την ατυχία μια, δύο ή και τρεις φορές ακόμη και που τελικά κράτησαν στην αγκαλιά τους τον άγγελό τους ή που ανυπομονούν να τον σφίξουν στην αγκαλιά τους σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να είναι πάντα γερές, ευτυχισμένες και αισιόδοξες.. Τώρα το χαμόγελο δεν πρέπει να λείψει ποτέ από τα χείλη σας..

Και σε όλα τα κοριτσάκια (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που παρόλο που έχουν ζήσει αυτή την εμπειρία δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη εύχομαι πολύ σύντομα το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα.. Γιατί θα γίνει.. είμαι σίγουρη!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...