Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Christy28 σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή για την καμπύλη... Είχα ανεβασμένο ζάχαρο κ στις 2 εγκυμοσύνες αλλά δεν πρόλαβα να την κάνω (κακώς...). Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!

Trying, ιπποκαμπακι κ mariaefi ευχές πολλές για καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης κ καλή λευτεριά!

Βίκυ μου... Κ πάλι με στηρίζεις... Σ΄ευχαριστώ πολύ... Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου κ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Εγώ με το θυρεοειδή τελείωσα. Δεν έχω τίποτα μόνο αυξημένα anti-tro που ευθυνονται μόνο για το 5% των αποβολών...

Σας φιλώ!

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!

Έχω να μπω στο φόρουμ πάνω από 2, ίσως και 3 μήνες και είμαι πολύ πίσω στα νέα όλων σας. Ήταν όμως μια εν μέρει συνειδητή και εν μέρει αναγκαία επιλογή μου, καθώς αυτό υπήρξε ένα από τα δημιουργικότερα –επαγγελματικά- διαστήματα της ζωής μου, (ανάποδος άνθρωπος παιδί μου), πάντα με τη βοήθεια της Θείας Πρόνοιας και την άδεια του μικρού μου νεαρού κυοφορούμενου, που μου τα έκανε όλα εύκολα.

Εύχομαι να είστε όλες καλά, να χαίρετε άκρας υγείας και να στερείστε προβλημάτων, ή τουλάχιστον να έχετε τη δύναμη και την αισιοδοξία να τα ξεπερνάτε αλώβητες. (Δήμητρά μου, αυτό πάει ιδιαίτερα σε σένα!)

Μπήκα και είδα τα νέα για την Christy μας. Κοριτσάκι μου, σου εύχομαι με το καλό να συναντήσεις την μικρή σου αγαπημένη. Είσαι πια τόσο κοντά στην έκρηξη όλων αυτών των συναισθημάτων, σου εύχομαι να τα ζήσεις στο έπακρο και να την αγκαλιάσεις υγιέστατη και τρισευτυχισμένη!

Και η patousitsas μας, κάπου εδώ θα αρχίζει να ετοιμάζεται, ε κοριτσάκι;; Με το καλό να υποδεχτείς τον έρωτα της ζωής σου, γλυκό, τρυφερό και υπερπροστατευτικό καρκινάκι!!

Vasdelάκι, και εσύ πλησιάζεις καλό μου, ε; (Είχα υποσχεθεί να περάσω για ένα γειά από το Καφέ του Ιανουαρίου αλλά δεν κατάφερα να τηρήσω την υπόσχεση) Και η Mariaefi μας, αν θυμάμαι καλά, είστε γύρω στα τέλη του Δεκέμβρη!! Με το καλό κουκλίτσες, νεράκι θα περάσει ο καιρός και θα’ ρθουν τα γιορτινά μπεμπόνια (κατά το λαμπιόνια)!!

Νικάκι, Ιπποκαμπάκι (με τους δυο σου γιους και με τη μια την κόρη, τι καλά!!!) καιAdnihor, εσείς έχετε λιγουλάκι ακόμα, όλα εύκολα και απλά στις εγκυμοσύνες σας!!!

Και εσύ Trying μου, καλό και ανέφελο υπόλοιπο εγκυμοσύνης. Όσο για τα κιλά, το είπες μόνη σου! Το να εξελίσσεται ομαλά η κύηση είναι πιο σημαντικό από τα κιλά. (to be continued...)

ytBLp2.png

Και εμείς έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Το πλάνο λέει καισαρική στις 10-12, τώρα αν ο νεαρός αποφασίσει αλλιώς, ίδωμεν!! Η ανάπτυξή του πάντως είναι τέτοια που και νωρίτερα να βγει δεν ανησυχούμε. Το θηριάκι ήταν ήδη την περασμένη εβδομάδα 3050 γρμ!! Τώρα αυτό που με απασχολεί είναι το μικρό 4χρονο στρειδάκι μου που έχει κολλήσει πάνω μου και σκέφτομαι πώς θα κάνουμε η μία μακριά από την άλλη τις μέρες της παραμονής μου στο μαιευτήριο.

Ελπίζω τώρα που λίγο λασκάρω με τη δουλειά (ένεκα η περίστασις!!) να έχω τον χρόνο να μαθαίνω περισσότερα νέα σας.

Σας φιλώ όλες γλυκά!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Χαίρομαι αφάνταστα που για όλες σας οι εγκυμοσύνες σας εξελίσσονται τέλεια. Πολύ σύντομα θα κρατάτε τα μωρά σας στην αγκαλιά σας και οι άσχημες αναμνήσεις και εμπειρίες θα είναι όλες παρελθόν..

Για όσες δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη.. Είμαι σίγουρη ότι η δική μας ευτυχία κρύβεται και παραφυλάει λίγο πιο κάτω.. Λίγη υπομονή πρέπει να κάνουμε και θα την αντικρύσουμε κι εμείς..

Φιλάκια στις κοιλίτσες!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, χαίρεσαι αφάνταστα γιατί είσαι ένας άνθρωπος από τη φύση του πλημμυρισμένος με συναισθήματα. Δεν θυμάμαι σε τι στάδιο είσαι τώρα, πάντως απαιτώ από αυτό που εγώ λέω "Θεία Πρόνοια" και ο καθένας με άλλο όνομα, να ανταμοίβει αυτή τη θετική ενέργεια που εκπέμπουν άνθρωποι σαν και σένα. Σου εύχομαι τα όποια προβλήματα να λυγίσουν μπροστά στο μεγαλείο της δύναμής σου.

ytBLp2.png

Αμαρρυλίς μου δυστυχώς και η δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής στέφθηκε από αποτυχία.. Αποφασίσαμε με τον άνδρα μου να κάνει την επέμβαση κιρσοκήλης μπας και δούμε καλύτερα αποτελέσματα και κοντά στον Μάρτιο - Απρίλιο θα προχωρήσουμε στην επόμενη προσπάθεια.. Εκτός εάν μέχρι τότε ο Θεούλης κάνει το θαύμα του και μας χαρίσει το μωράκι μας έτσι απλά...

Όταν σκέφτομαι τη μωρουδίλα του νεογέννητου κάτι παθαίνω..

L2qIp2.png

Χωρίς να ξέρω και πολλά πολλά περί τα ανδρολογικά, θεωρώ πως οποιαδήποτε ενέργεια από μέρους σας πιθανολογεί καλύτερο αποτέλεσμα, είναι μία απόφαση προς την σωστή κατεύθυνση. Εγώ θα ευχηθώ το τελευταίο που είπες, ο Θεούλης κάνει το θαύμα του και σας χαρίσει το μωράκι σας έτσι απλά...

ytBLp2.png

Μέρες είχα να μπω...

Δήμητρα, μην χάνεσαι....σε έχω συνεχώς στο μυαλό μου...αλήθεια! Αν όντως είχες διαταραχή Σακχάρου πρέπει από την αρχή της νέας σου εγκυμοσύνης να το ρυθμίσεις!!!! Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη! Η Κρίστυ έχασε 3 μωρά στις πολύ αρχές...Ίσως πρέπει να αρχίσεις ινσουλίνη άμεσα....

Κρίστυ με το καλό!

Αμαρυλλίς...είσαι τόσο κοντά κι εσύ!Παχουλός ο μπεμπούλης, ε;:P

Trying...κουράγιο με τους εμετούς! Έχουμε εδώ τον βετεράνο, την Μαριαέφη!

Δομνίνα, Αγγελική σας φιλώ!

Βελουδένια μου...καλή επιτυχία από καρδιάς!!!

Την Παρασκευή έχω τσεκ απ με τον μπέμπαρο! Θα πάω στον γιατρό και θα έχω νέα, ελπίζω ευχάριστα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα σας!!!!

Αμαρυλλίς μου χαίρομαι που είσαι καλά κα εσύ και ο μπέμπαρος!!! και εσύ είσαι κοντά στο να τον πάρεις αγκαλίτσα!!!! με το καλό;):D

Δομνινάκι μου όλα καλά.....

vasdeli μου όλα καλά θα είναι:D όχι απαισιοδοξία τώρα πιά;):D

christy μου εύχομαι αύριο να πάρεις αγκαλίτσα την κόρη σου όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται!!! θα περιμένουμε νέα σας για να το γιορτάσουμε μαζί σας!!! φιλάκια και τις καλύτερες ευχές μου!!!!!

σας φιλώ γλυκά όλες!

Βίκυ μου έχεις απόλυτο δίκιο για το ζάχαρο, κακώς άκουσα τον γιατρό κ δεν το έψαξα νωρίτερα... Όσο για σένα, συμφωνώ με την Angela2, τώρα δεν χρειάζεσαι απαισιοδοξία... Όλα καλά θα είναι... :D:D:D

Σας φιλώ όλες! Έχετε τις ευχές μου!

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Βίκυ μου έχεις απόλυτο δίκιο για το ζάχαρο, κακώς άκουσα τον γιατρό κ δεν το έψαξα νωρίτερα... Όσο για σένα, συμφωνώ με την Angela2, τώρα δεν χρειάζεσαι απαισιοδοξία... Όλα καλά θα είναι... :D:D:D

Σας φιλώ όλες! Έχετε τις ευχές μου!

Καλησπερα Δημητρα θα σου προτεινα να κανεις μια καμπυλη πριν μεινεις εγκυος και να πας σε γιατρο να τη δει!!

Δυστυχως στην 3η μου παλλινδρομη που ξεραμε οτι υπαρχει θεμα με το χαζαρο η διαβητολογος δεν εδωσε σημασια αλλα ουτε ινσουλινη την ωρα που την χρειαζομουνα!!

Ευτυχως τωρα εχω ενα αγορακι σχεδον 9 μηνων και το χρωσταω σε εναν εξαιρετικο ανθρωπο και μετα γιατρο που χαρη στη βοηθεια του και με απολυτη συνεργασια με τον γυναικολογο μου με βοηθησανε και εχω τον μικρουλη μου!!!δυστυχως το ζαχαρο κανει κακο και στη συλληψη αλλα και στο να προχωρηση η εγκυμοσυνη κανε πρωτα εξετασεις και μετα αρχισε τις προσπαθειες σου ειναι!!εκτος απο καμπυλη ελπιζω να σου εδωσε να κανεις και γλυκοζιλιωμενη εαν οχι να την κανεις αυτη δειχνει καθαρα εαν υπαρχει καποιο θεμα!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα και συντομα να αποκτησεις αυτο που επιθυμεις περισσοτερο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κορίτσια, καλησπέρα

θορυβήθηκα με αυτά που άκουσα με το ζάχαρο...

έχω δύο παιδάκια και μια παλλίνδρομη, πρόβλημα με ζάχαρο δεν ειχα ποτέ, από όσο νομίζω, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ και καμπύλη, διαπιστώνω ότι είναι αρκετά ανεύθυνο. Απλά είχα πάντα κανονικές πρωϊνές μετρήσεις. Λέτε να πάω να κανω μία, που έχω ξαναρχήσει τις προσπάθειες? Πως γίνεται, πρέπει να είμαι νηστική κλπ?

mIdZp3.png

κορίτσια, καλησπέρα

θορυβήθηκα με αυτά που άκουσα με το ζάχαρο...

έχω δύο παιδάκια και μια παλλίνδρομη, πρόβλημα με ζάχαρο δεν ειχα ποτέ, από όσο νομίζω, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ και καμπύλη, διαπιστώνω ότι είναι αρκετά ανεύθυνο. Απλά είχα πάντα κανονικές πρωϊνές μετρήσεις. Λέτε να πάω να κανω μία, που έχω ξαναρχήσει τις προσπάθειες? Πως γίνεται, πρέπει να είμαι νηστική κλπ?

anniw μου καλησπέρα!

πρέπει να ρωτήσεις ένα γιατρό να σου δώσει τα σωστα γραμ., το πρωί που θα πας το γιατρό για την εξέταση μαζί με μπουκαλακι νερό και νηστική θα σου παρει αίμα πριν την παρεις και μετά ανα 1 ώρα περίπου άλλες 2-3 φορές....

καλά αποτελέσματα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...