Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Έχω να γράψω καιρό...

Εγώ επέστρεψα εδώ. Φαίνεται δεν μπορώ να ξεκολλήσω από τις "παλλίνδρομες κυήσεις"! Κ η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε, δυστυχώς... Τώρα είμαι λίγα μέτρα μετά τον πάτο...

Σας γράφω για να εκφράσω μια απορία μου: Μου έδωσαν από το νοσοκομείο ένα πακέτο εξετάσεων, που όμως δεν τις κάνουν εκεί, πρέπει να τις κάνω ιδιωτικά κ στοιχίζουν αρκετά. Τι νόημα έχει τότε η ύπαρξη του τμήματος αποβολών στο νοσοκομείο, αφού δεν κάνουν εξετάσεις? Μόνο για να τις διαβάζουν? Μα θα μπορούσε να τις διαβάσει ένας οποιοσδήποτε γυναικολόγος... :mad:

Anyway, σας φιλώ κ σας εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα, κ στις εγκυούλες καλή λευτεριά!

Δήμητρα...και ότι σε είχα στο μυαλό μου πριν 4-5 μέρες....

Λυπήθηκα πολύ, κορίτσι μου, για την 2η απώλειά σου...

Βλέπω έχεις αρχίσει το ψάξιμο....και καλά κάνεις...

Όπως είπαν η κρίστυ28 και η Μαριαέφη κάνε καμπύλη ζαχάρου και εξετάσεις τραχήλου πριν ξαναμείνεις έγκυος, κούκλα μου....και οπωσδήποτε για θρομβοφιλία...Εγώ από την αρχή αυτής της εγκυμοσύνης έκανα προληπτικά αντιθρομβωτικές ενέσεις...

Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά

Μην το βάζεις κάτω, τώρα μπορεί όλα να σου φαίνονται βουνό αλλά μετά το ψάξιμο που ξεκίνησες θα καταλήξεις κάπου, θα δεις...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα σε όλες σας!!

Dimitra 78 κουράγιο και θα φτιάξουν τα πράγματα!! Νομίζω ότι καταλαβαίνω πως νοιώθεις, παρόλο που έχω μόνο μία παλίνδρομη στο ενεργητικό μου. Φαντάζομαι ότι η δεύτερη φορά είναι ακόμα πιο σκληρή.. Παρόλα αυτά είναι νόμος ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα!! Σου εύχομαι με τη νέα χρονιά, να ξεχάσεις ότι σε βασάνισε την προηγούμενη και να γίνεις πολύ πολύ ευτυχισμένη!!!

Vasdeli είσαι μια ανάσα από την απόλυτη ευτυχία. Άντε κοριτσάκι μου, να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος!!!

Από εμένα τα τελευταία νέα είναι τα εξής:παρόλους τους εμετούς και την τρελλή ναυτία, έχω πάρει 4 κιλά!!!! Πήγα εχθές στο διαιτολόγο με γεμάτο το τουφέκι να τα χάσω κιόλας τρομάρα μου! Αμ δε! Μου είπε ότι λόγω του ότι πάσχω από σοβαρή μεταβολική διαταραχή (το ήξερα από πριν) θα προσπαθήσουμε να μην πάρω πάνω από 12 κιλά συνολικά. Θεωρεί ότι για το ύψος μου είναι καλά (είμαι 1,74). Σκοπεύαμε να ρυθμίσουμε το μεταβολισμό μου, αλλά προέκυψε η εγκυμοσύνη και δεν προλάβαμε. Επίσης θεωρεί ότι το πιο πιθανό είναι ότι τα κιλά τα πήρα λόγω της πολλής πορτοκαλάδας η οποία είναι τίγκα στη ζάχαρη, και λόγω του μεγάλου διαστήματος που έκατσα στο κρεβάτι. Α και το ότι δε μπορώ να πιω καθόλου νερό και γενικότερα υγρά, δε βοηθάει καθόλου.

Τέλος πάντων, προσπαθώ να μείνω cool και να σκέφτομαι ότι εάν καταφέρω να κρατηθώ στα +10, παλεύεται η κατάσταση.

Συγνώμη για την πολυλογία, ελπίζω να μη σας κούρασα!!!:-)

Trying γλυκιά μου.. νομίζω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα κιλά σου... αφού έχεις ήδη απευθυνθεί σε ειδικό είσαι σε πολύ καλό δρόμο.. Η πορτοκαλάδα σαφώς έχει ζάχαρη αλλά έχει και πολλές βιταμίνες..

Τώρα το μωρό έχει ανάγκες και αυτές θα κοιτάξουμε πρώτα... Σίγουρα οι ζαλάδες και οι ανακατωσούρες δεν είναι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον είναι σημάδι ότι όλα βαίνουν καλώς..

Ας ήμουν κι εγώ έγκυος και ας ζαλιζόμουν όλη μέρα...

L2qIp2.png

Trying γλυκιά μου.. νομίζω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα κιλά σου... αφού έχεις ήδη απευθυνθεί σε ειδικό είσαι σε πολύ καλό δρόμο.. Η πορτοκαλάδα σαφώς έχει ζάχαρη αλλά έχει και πολλές βιταμίνες..

Τώρα το μωρό έχει ανάγκες και αυτές θα κοιτάξουμε πρώτα... Σίγουρα οι ζαλάδες και οι ανακατωσούρες δεν είναι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον είναι σημάδι ότι όλα βαίνουν καλώς..

Ας ήμουν κι εγώ έγκυος και ας ζαλιζόμουν όλη μέρα...

Δομνίνα μου γλυκειά, καταλαβαίνω τι μου λές. Μη νομίζεις ότι είμαι αχάριστη. Απλά επί μεγάλη σειρά ετών, έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το θέμα του βάρους, περνώντας μια πολύ ζόρικη περίοδο νευρικής ανορεξίας όπου κόντεψα να πεθάνω...Ξέρω ότι στην πραγματικότητα δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα κιλών και ότι είναι στο κεφάλι μου μόνο, αλλά είναι κάτι που θα με βασανίζει πάντα και θα χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπαίνει στη σωστή του θέση και διάσταση. 'Οταν το συζητάω, βλέπω κι εγώ η ίδια πόσο απλό είναι, και έχοντας περάσει από την παλίνδρομη ξέρω ότι το να εξελίσσεται ομαλά η κύηση είναι πιο σημαντικό από τα κιλά.

Φιλιά πολλά!!

Διαφημίσεις

Trying καλή μου κι εγώ πάντα μια ζωή παλεύω με το θέμα του βάρους μου από την ανάποδη όμως.. Πάντα είχα παραπάνω κιλά ... τελικά έκανα επέμβαση με την οποία έχασα 50 ολόκληρα κιλά.. Διατηρήθηκα σε αυτό το βάρος για 6 χρόνια.. Μετά γνώρισα τον άνδρα μου, ήρθαν και οι δυσκολίες στη ζωή μου, οι εξωσωματικές, η αρρώστια της μητέρας μου με αποτέλεσμα να ξεσπάω όχι στο φαγητό αλλά στα γλυκά.. Τι παγίδα κι αυτή.. Τώρα φυσικά εννοείται ότι δεν έχω καμιά όρεξη και ψυχολογία να κάνω δίαιτα... Όταν το θελήσω πραγματικά είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχω..

Όλα να πάνε τέλεια και για τις δυο μας εύχομαι κοριτσάκι και μην ανησυχείς η εγκυμοσύνη σου θα εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..

Έχω περάσει κι εγώ μια παλίνδρομη και φοβάμαι διπλά και τριπλά για την επόμενη!

Σε φιλώ!

Δομνίνα

L2qIp2.png

τι κανετε κοριτσακια!!!!

οι εγκυουλες χαθηκαν?

Νικακι και ιπποκαμπακι τι κανετε?

Απο τη μαριαεφη και βασδελι ενημερωμενομαι...

Η πατουσιτσα εξαφανιστηκε....[/quote

καλησπερα,χαθηκα,ετοιμαζω το δωματιο και ψαχνομαι.καναμε τον μεγαλο υπερηχο ,ολα καλα,ειναι περιπου 500 gr το καθενα,2 αγορια και ενα κοριτσι.σημερα πηγε ο αντρας μου να κλεισει τα κρεβατακια.ειμαι στην 24η εβδομαδα.:P:p:p:p

ειχα ραντεβου για τον υπερηχο στις 16 νοεμβριου,περσι στις 16 νοεμβριου ειχα παει στην γιατρο μου και μου ειπε οτι το μωρο παλλινδρομησε.περσι εκλαιγα και φετος γελαγα.το λεω για τα κοριτσια που ειναι σε δυσκολη φαση,μην απογοητευεστε και να σκεφτεστε οτι του χρονου θα κρατατε το μωρακι ή τα μωρακια σας αγκαλια.

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Trying μην σκεφτεσαι καθολου τα κιλα απο αισθητικης αποψης, ειναι τοσο μεγαλο αυτο που θα νιωσεις (κι εγω δεν το νιωσει σε ολο του το μεγαλειο ακομη) που θα καταλαβεις οτι εμφανιση σου θα μπει σε δευτερη μοιρα! Καλα να ειναι το μωρακι σου και μετα θα τα χασεις! Οι χυμοι ειναι μεγαλη παγιδα θερμιδων, καλυτερα να τους αποφευγεις, παρε πορτοκαλαδα αυτες με το ανθρακικο χωρις ζαχαρη απο το σουπερ μαρκετ για να ξεγελιέσαι.

Ιπποκαμπακι μου, μπραβο κοριτσακι μου! με το καλο τα μωρακια σου! Αληθεια που θα χωρεσεις 3 κουνιες??? εμενα δεν θα χωραγαν με τιποτα στο δωματιο.

Τα δικα μας νεα μας ειναι τα εξης : την δευτερα μπαινω για παρακολουθηση (να μου κανουν συχνα nst και doppler), να με δει ο ενδοκρινολογος του νοσοκομειο και την Τεταρτη 24/11 ταν τα ταν .......... θα μπω στην αιθουσα με προκληση!

Ας ελπισουμε οτι η μπεμπα θα κατεβει γιατι κοντευει να μου βγει απο τον οισοφαγο!!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κοριτσια εχω στειλει μυνηματα στην πατουσιτσα αλλα δεν εχω παρει απαντηση....

οποτε δεν ξερω να σας πω!

ιπποκαμπακι μια χαρα τα τριδιμακια σου!κ στο βαρος σουπερ!

trying το μωρο να ειναι καλα και τα κιλα φτιαχνονται αφου εχεις παει σε ειδικο! γενικα ισχυει το μεχρι 13-14 κιλα στανταρ εγω εχω παρει 5 κιλα συνολο!

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Trying μην σκεφτεσαι καθολου τα κιλα απο αισθητικης αποψης, ειναι τοσο μεγαλο αυτο που θα νιωσεις (κι εγω δεν το νιωσει σε ολο του το μεγαλειο ακομη) που θα καταλαβεις οτι εμφανιση σου θα μπει σε δευτερη μοιρα! Καλα να ειναι το μωρακι σου και μετα θα τα χασεις! Οι χυμοι ειναι μεγαλη παγιδα θερμιδων, καλυτερα να τους αποφευγεις, παρε πορτοκαλαδα αυτες με το ανθρακικο χωρις ζαχαρη απο το σουπερ μαρκετ για να ξεγελιέσαι.

Ιπποκαμπακι μου, μπραβο κοριτσακι μου! με το καλο τα μωρακια σου! Αληθεια που θα χωρεσεις 3 κουνιες??? εμενα δεν θα χωραγαν με τιποτα στο δωματιο.

Τα δικα μας νεα μας ειναι τα εξης : την δευτερα μπαινω για παρακολουθηση (να μου κανουν συχνα nst και doppler), να με δει ο ενδοκρινολογος του νοσοκομειο και την Τεταρτη 24/11 ταν τα ταν .......... θα μπω στην αιθουσα με προκληση!

Ας ελπισουμε οτι η μπεμπα θα κατεβει γιατι κοντευει να μου βγει απο τον οισοφαγο!!!!!

ευτυχως,εχουμε μεγαλο δωματιο,χωρανε και 3 κουνιες,και ντουλαπα 4φυλλη,και συρταριερα και μικρο μπαουλοντιβανο.μετα βλεπουμε.

Διαφημίσεις

Christy με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!!! Να πάνε όλα τέλεια σου εύχομαι!!

Το ξέρω ότι οι χυμοί έχουν θερμίδες, αλλά το μοναδικό υγρό που μπορούσα να πιω χωρίς να κάνω εμετό, ήταν η πορτοκαλάδα μπλέ σε κουτάκι. Τίγκα στη ζάχαρη!!! Και όπως καταλαβαίνεις, μετά από κάθε εμετό είσαι πολύ διψασμένος!! Να φανταστείς ότι έχω να πιώ νερό 3 μήνες και βάλε...Τέλοσπάντων, έριξα το κλάμα μου σήμερα, πήρα και την αδερφούλα μου και το έβγαλα από μέσα μου και το ευχαριστήθηκα!! Τί λέω θεέ μου!!

Mariaefi πώς τα κατάφερες βρε θηρίο και μόνο 5 κιλά?

Δομνίνα μου καλημέρα!!!

Christy με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!!! Να πάνε όλα τέλεια σου εύχομαι!!

Το ξέρω ότι οι χυμοί έχουν θερμίδες, αλλά το μοναδικό υγρό που μπορούσα να πιω χωρίς να κάνω εμετό, ήταν η πορτοκαλάδα μπλέ σε κουτάκι. Τίγκα στη ζάχαρη!!! Και όπως καταλαβαίνεις, μετά από κάθε εμετό είσαι πολύ διψασμένος!! Να φανταστείς ότι έχω να πιώ νερό 3 μήνες και βάλε...Τέλοσπάντων, έριξα το κλάμα μου σήμερα, πήρα και την αδερφούλα μου και το έβγαλα από μέσα μου και το ευχαριστήθηκα!! Τί λέω θεέ μου!!

Mariaefi πώς τα κατάφερες βρε θηρίο και μόνο 5 κιλά?

Δομνίνα μου καλημέρα!!!

αν πινεις αυτη με το ανθρακικο δοκιμασε εχει σιγουρα χωρις ζαχαρη στο σουπερ μαρκετ, δεν θυμαμαι αν ειναι φαντα ή ηβη. Υπαρχει και sprite χωρις ζαχαρη. Το ξερω σιγουρα γιατι λογο σακχαρου κυησης εχω διατριβει τοσους μηνες. και θα πινεις το αγαπημενο σου αναψυκτικο και θερμιδες δεν θα παιρνεις.. καλυτερα να τρως ενα γλυκο παρα ολοκληρα μπουκαλια πορτικαλαδα!

Σε ευχαριστω για τις ευχες! σου ευχομαι να περασει γρηγορα και ευκολα ο καιρος και για σενα! Κι εγω εμετους ειχα (πανω απο 8 την ημερα) κοντεψα να μπω στο νοσοκομειο με αφυδατωση αλλα μου φαινεται τωρα σαν μακρινο παραλθον... και εχουν περασει μονο 4 μηνες!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

στην αρχη εγω εκανα 18-20 εμετους την ημερα κ εχασα κιλα κ μπηκα εισαγωγη φυσικα ....... οποτε κιλα δεν πηρα.... ακομα κ τωρα κανω αλλα 1 ή 2 την ημερα μαξ.

οποτε δεν εχω παρει κιλα..τα 3 τελευταια τα πηρα βεεβαια σε 20 μερες οποτε υπολογιζω να παρω τουλαχιστον αλλα 3-4 τις επομενες μερες...

κοριτσάκια μου καλημερα!!

χαίρομαι που είσαστε καλά και εσείς και τα ζουζουνάκια σας!!!

σιγά σιγά τα ζουζουνάκια του κεφέ έρχονται!!!!:D:D

christy μου την Τετάρτη με το καλό θα έχεις αγκαλίτσα την μπουμπού σου!!!!:D:D:D τέρμα τα ψέματα.....το όνειρο πραγματοποιείται και εύχομαι κάποια στιγμή και για τα υπόλοιπα κοριτσάκια του καφέ μας;) θα περιμένουμε να μάθουμε τα ευχάριστα;):D:D

φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...