Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

...καλα το σοπινγγ σιγουρα βοηθαει,θα σας πω μονο οτι χθες αγορασαμε τηλεοραση....χαχαχα προς αναπτερωση του ζευγους...........:lol::lol::lol::lol:
εμείς αλλάξαμε κουρτίνες και τώρα λέμε για φωτιστικά.. :-)

Εμείς πάλι θ'αλλάξουμε σπίτι:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Τα πατε όλα.. Μου τα σούρατε και ησυχάσατε!! Να σας δω όταν έρθει η pay-day.. :wink:

ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!!!Κ ΑΝ ΕΙΠΑΜΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ?Κ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΔΩΣΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ,ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ?:confused:

ΝΥΧΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ, ΑΛΛΑ TOUNTSAKI ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!:lol:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ:-(:-(:-(

ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!:lol::lol::lol:

Εμένα δε θα με σκέφτεσαι?????:-(:sad::-(

ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!!!!!!!ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!

ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ:idea::!:ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΣ!!!!ΟΥΦ!!!

Διαφημίσεις

χαχαχα μαλλον τωρα μπηκα στο νοημα για το πεντικιουρ........να ρωτησω καμια σας δεν εχει ιντερνετ το Σ/Κ? πωπω τι θα κανω???????(ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΠΑΘΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ)!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

1a0fd6e0b8.png

χαχαχα μαλλον τωρα μπηκα στο νοημα για το πεντικιουρ........να ρωτησω καμια σας δεν εχει ιντερνετ το Σ/Κ? πωπω τι θα κανω???????(ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΠΑΘΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ)!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

το πεντικιούρ δεν έχει πονηρό υπονοούμενο.. (τουλάχιστον έτσι νομίζω) τα ταξίδια στην Καβάλα όμως, έχουν;)

Σας χαιρετώ κι εγώ..

Με τις υπαλλήλους θα τα πούμε από το σπίτι (εγώ έχω ίντερνετ στο σπίτι)

Θα σας φτιάξω καλά που σηκώσατε κεφάλι... Άκου κάβουρας.. :confused:

ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ!!!!!

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ VASDELI ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!!!!:tongue::tongue:

ΑΦΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!!!:rolleyes:

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΒΑΨΑΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ!!!!:?::confused::confused:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ!!!!!

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ VASDELI ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!!!!:tongue::tongue:

ΑΦΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!!!:rolleyes:

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΒΑΨΑΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ!!!!:?::confused::confused:

Ναι, πράγματι, είχε πολύ ενδιαφέρον...

και ναι, η ψυχοθεραπεία βοηθάει!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

λοιπον με καράβι θα ερθετε τελικά ή θα πάρετε το αεροπλάνο γιατι μπερδευτηκα!!

εγω παντως ουτε shopping therapy εκανα ουτε κανα κομμωτηριο για καμμια αλλαγη μηπως να το κανω τώρα???!!!!!!!!!!

παντως πλακα πλακα απο τον Οκτωβρη μεχρι σημερα κοριτσια περασε ο καιρος σχετικα γρηγορα και νομιζω οτι μου εκανε πολυ καλο που μοιραστηκα μαζί σας την θλιψη μου και την στεναχωρια μου !!ευχομαι πολυ συντομα να μοιραστω και την χαρα μου!

σας ευχαριστώ όλες πολύ!!!!

αααα...μα γιατι δεν εκανες τιποτα απο τα δυο?????λοιπον εχω ριξει τετοιο γελιο με την σουπερ κομμωση μου που δεν περιγραφεται!!!!!!!!!!!!κοριτσια σας το συνιστω.......μπαινω στο κομμωτηριο και λεω "θελω επειγοντως μια αλλαγη..."οταν ο καλλιτεχνικος οιστρος του κομμωτη τελειωσε βρεθηκα να κοιταζω μια κομμωση 18χρονης πολυ τρεντυ κατα τα αλλα....η οποια ομως καθολου δεν ταιριαζει με την ηλικια μου.........φανταστειτε τι εχει να γινει απο βδομαδα στο σχολειο!!!!!!!!!!δεν νομιζω να μ'αναγνωρισουν οι μαθητες μου.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα νομιζουν οτι ηρθε αντικαταστατρια......... παντως λεω οταν θα'μαι παλι στα κατω μου να παω για καμια βαφηηηηηη!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα στα κορίτσια...μου αρέσει που είχατε παλλίνδρομες αλλά δεν έχετε χάσει το χιούμορ σας...Και μένα παλλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα πριν 2 εβδομάδες έκανα άμεσα και την απόξεση. Αιτία ήταν χρωμοσωμιακή ανωμαλία...την επόμενη πήγα κομμωτήριο εννοείται!

Θέλω και γώ πόστο στο πούλμαν ή αεροπλάνο σας...αν θέλετε μπορώ να είμαι ξεναγός μιας και έχω τελειώσει διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων!!!χαχα

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

αααα...μα γιατι δεν εκανες τιποτα απο τα δυο?????λοιπον εχω ριξει τετοιο γελιο με την σουπερ κομμωση μου που δεν περιγραφεται!!!!!!!!!!!!κοριτσια σας το συνιστω.......μπαινω στο κομμωτηριο και λεω "θελω επειγοντως μια αλλαγη..."οταν ο καλλιτεχνικος οιστρος του κομμωτη τελειωσε βρεθηκα να κοιταζω μια κομμωση 18χρονης πολυ τρεντυ κατα τα αλλα....η οποια ομως καθολου δεν ταιριαζει με την ηλικια μου.........φανταστειτε τι εχει να γινει απο βδομαδα στο σχολειο!!!!!!!!!!δεν νομιζω να μ'αναγνωρισουν οι μαθητες μου.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα νομιζουν οτι ηρθε αντικαταστατρια......... παντως λεω οταν θα'μαι παλι στα κατω μου να παω για καμια βαφηηηηηη!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εκτός από ομοιοπαθούσες Νικάκι είμαστε και συνάδελφοι...;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...