Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου. Εχω καιρο να γραψω, αλλα ολο αυτο τον καιρο σας διαβαζα. Η αληθεια ειναι οτι λογω δουλειας δεν προλαβαινα...

Ελεγα πως σημερα μπορει να σας ανακοινωνα κατι ευχαριστο, αλλα τελικα, μετα απο τρεις μερες καθυστερηση και μια μια β χωριακη ( τσαμπα τελικα την εκανα) ηρθε η αναθεματισμενη...

Τι να κανουμε βρε κοριτσια. Παμε για αλλα .

Σας φιλω ολες!

ακριβως ετσι όπως τα λες (Παμε για αλλα)

και εγώ μετά απο μία αρνητική χοριακή το ίδιο είπα!!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!! Εγώ μόλις μπήκα στη 16η εβδομάδα και τα συμπτώματα (ναυτία, εμετοί και φοβερός στομαχόπονος) καλά κρατούν.

Τι γίνεται βρε κορίτσια? Πότε θα περάσουν? Και αναρωτιέμαι, επειδή δε μπορώ να φάω παρά μόνο λίγη σαλάτα και λίγο ψωμί και τυρί, το μωρό θα είανι καλά? Πως θα πάρει βάρος εάν εγώ δεν τρώω? Ας μου απαντήσει κάποια...

Trying μην ανησυχεις και το μωρακι σου παιρνει ολα τα συστατικα που χρειαζεται,ακομα κι αν εσυ δεν τρως ιδιαιτερα.Εγω ειχα φιλη που εκανε εμετους μεχρι την ωρα που πηγε να γεννησει και το μωρακι της βγηκε γερο και δυνατο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου κ εγω μια απο τα ιδια! εκανα εμετο στην Εφη ακομα κ την αλλη μερα μετα την γεννα αληθεια!!

μην ανυσηχεις trying θα ταλαιπωρηθεις αλλα το μωρο σου θα ειναι μια χαρα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!! Εγώ μόλις μπήκα στη 16η εβδομάδα και τα συμπτώματα (ναυτία, εμετοί και φοβερός στομαχόπονος) καλά κρατούν.

Τι γίνεται βρε κορίτσια? Πότε θα περάσουν? Και αναρωτιέμαι, επειδή δε μπορώ να φάω παρά μόνο λίγη σαλάτα και λίγο ψωμί και τυρί, το μωρό θα είανι καλά? Πως θα πάρει βάρος εάν εγώ δεν τρώω? Ας μου απαντήσει κάποια...

Και να υποσιτιζόσουν πάλι θα γεννιόταν καλά το μωράκι σου....

Αυτό ό,τι είναι να πάρει το παίρνει.....

Κάνε λίγο υπομονή ακόμη και δοκίμασε καμιά σόδα...εμένα με ανακούφιζε...

Βελουδένια μου, πάμε γι' αλλα...χάθηκες!

Τα δικά μου νέα είναι πολύ καλά!

Ο μπέμπης έφτασε τα 2 κιλά!Γύρισε με το κεφαλάκι προς τα κάτω, το μανάρι μου! Τρέφεται πολύ καλά, ο πλακούντας παραμένει νεότατος και το θετικό είναι ότι όλα πάνε πολύ καλά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

trying μου κράτα γερά....... το ξέρω οτι είναι δυσάρεστο όλο αυτό αλλά σκέψου οτι έτσι καταλαβαίνεις οτι το μπεμπάκι σου είναι καλά μέχρι να αρχίσεις να το αισθάνεσαι;) εμένα με βοηθούσε πολύ το πρωί πριν πιω οτιδήποτε άλλο να έτρωγα κάτι στεγνό, μία ΄φρυγανιά πχ.

vasdeli μου ολόκληρος μπέμπης πια!!!!! άντε με το καλό να τον πάρεις και στην αγκαλίτσα σου:D και όλα να πηγαίνουν μέχρι τέλους έτσι καλά;):D

σας φιλώ όλες!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Έχω να γράψω καιρό...

Εγώ επέστρεψα εδώ. Φαίνεται δεν μπορώ να ξεκολλήσω από τις "παλλίνδρομες κυήσεις"! Κ η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε, δυστυχώς... Τώρα είμαι λίγα μέτρα μετά τον πάτο...

Σας γράφω για να εκφράσω μια απορία μου: Μου έδωσαν από το νοσοκομείο ένα πακέτο εξετάσεων, που όμως δεν τις κάνουν εκεί, πρέπει να τις κάνω ιδιωτικά κ στοιχίζουν αρκετά. Τι νόημα έχει τότε η ύπαρξη του τμήματος αποβολών στο νοσοκομείο, αφού δεν κάνουν εξετάσεις? Μόνο για να τις διαβάζουν? Μα θα μπορούσε να τις διαβάσει ένας οποιοσδήποτε γυναικολόγος... :mad:

Anyway, σας φιλώ κ σας εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα, κ στις εγκυούλες καλή λευτεριά!

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Δημητρα μου ο γιατρος σου τι λεει?

ξερω οτι καποιες εξετασεις μπορεις να της κανει με το ταμειο σου κ σε δημοσιο νοσοκομειο...

σιγουρα τα λεφτα ειναι πολλα....!

σε ποια βδομαδα παλλινδρομησε? εκανες κατι διαφορετικο (πχ ενεσεις ηπαρινης) σε αυτη την εγκυμοσυνη?

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Έχω να γράψω καιρό...

Εγώ επέστρεψα εδώ. Φαίνεται δεν μπορώ να ξεκολλήσω από τις "παλλίνδρομες κυήσεις"! Κ η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε, δυστυχώς... Τώρα είμαι λίγα μέτρα μετά τον πάτο...

Σας γράφω για να εκφράσω μια απορία μου: Μου έδωσαν από το νοσοκομείο ένα πακέτο εξετάσεων, που όμως δεν τις κάνουν εκεί, πρέπει να τις κάνω ιδιωτικά κ στοιχίζουν αρκετά. Τι νόημα έχει τότε η ύπαρξη του τμήματος αποβολών στο νοσοκομείο, αφού δεν κάνουν εξετάσεις? Μόνο για να τις διαβάζουν? Μα θα μπορούσε να τις διαβάσει ένας οποιοσδήποτε γυναικολόγος... :mad:

Anyway, σας φιλώ κ σας εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα, κ στις εγκυούλες καλή λευτεριά!

κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ......:(

και σου εύχομαι να μην παραδώσεις τα όπλα και να συνεχίσεις τον "αγώνα"!!!!

Διαφημίσεις

Δημητρα μου λυπάμαι κοπέλα μου!!!!

Εγω τις ορμονικες τις έκανα στο νοσοκομείο!!! τις εξετασεις για θρομβοφιλια της εκανα ιδιωτικα και μου τις εγραψε ενας αιματολογος που ειναι και ο αρμοδιος να τις διαβασει!!! εχω την εντυπωση οτι δεν μου τις εγραψε όλες αλλα αυτε που εκρινε αυτος!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δήμητρα λυπάμαι πάρα πολύ..

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν αλλά ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι διότι κι εγώ έχω περάσει παλίνδρομη κύηση και μάλιστα στην 9η βδομάδα..

Κοριτσάκι μου σε ποιο Νοσοκομείο πήγες; Κι εγώ δεν καταλαβαίνω ποια η ύπαρξη του τμήματος αποβολών αν δεν κάνουν εκεί τις συγκεκριμένες εξετάσεις;

Αυτό που έχω να σου πω είναι να κάνεις κουράγιο.. Ξέρω πως σου φαίνονται όλα μαύρα τώρα αλλά σιγά σιγά θα ξεμυτίσει και πάλι η ελπίδα και θα χαμογελάσεις και πάλι!

L2qIp2.png

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κ για το ενδιαφέρον βρε κορίτσια...

Να είστε καλά!

Η πρώτη παλίνδρομη έγινε στην 9+ εβδομάδα κ η δεύτερη στη 10η. Εκτός από το filicine δεν έπαιρνα κάτι άλλο.

Είμαι από Θεσσαλονίκη κ πήγα στο Παπαγεωργίου, στο τμήμα καθ΄ έξιν αποβολών...

Εμαθα ότι σίγουρα το ταμείο δεν γράφει τις εξετάσεις θρομβοφιλίας κ τον καρυότυπο ζεύγους... Για τα άλλα είμαι στο ψάξιμο...

Εκανα εξετάσεις για θυρεοειδή (μέσω ταμείου), όλες οι τιμές φυσιολογικές εκτος από τα ANti-tro που είναι πολύ ανεβασμένα. Να δούμε τι θα πει ο ενδοκρινολόγος...

Σας φιλώ!

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κ για το ενδιαφέρον βρε κορίτσια...

Να είστε καλά!

Η πρώτη παλίνδρομη έγινε στην 9+ εβδομάδα κ η δεύτερη στη 10η. Εκτός από το filicine δεν έπαιρνα κάτι άλλο.

Είμαι από Θεσσαλονίκη κ πήγα στο Παπαγεωργίου, στο τμήμα καθ΄ έξιν αποβολών...

Εμαθα ότι σίγουρα το ταμείο δεν γράφει τις εξετάσεις θρομβοφιλίας κ τον καρυότυπο ζεύγους... Για τα άλλα είμαι στο ψάξιμο...

Εκανα εξετάσεις για θυρεοειδή (μέσω ταμείου), όλες οι τιμές φυσιολογικές εκτος από τα ANti-tro που είναι πολύ ανεβασμένα. Να δούμε τι θα πει ο ενδοκρινολόγος...

Σας φιλώ!

Δημητρα λυπαμαι για την απωλεια σου!

Να κανεις και μια καμπυλη σακχαρου κοριτσι μου πριν ξαναμεινεις εγκυος!

Ευχομαι η επομενη εγκυμοσυνη να ειναι τελειομηνη!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

αχ βρε Δημητρα τι να πω..... μετα αναρωτιομαστε γιατι πηγαινει στραβα η χωρα μας αν δεν μπορουμε να εχουμε τουλαχιστον σωστη περιθαλψη κ ειδικα για θεματα τετοια....

κανε αυτο που λεει η κριστυ μας καθως επισης και εξετασεις για θρομβοφιλια κ καλλιεργειες τραχηλου.

το φολικο να μην το σταματησεις παντως ειναι πολυ καλο και βοηθαει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...