Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια,διαβασα τα νεα σας,αλλα καλα,αλλα οχι,ευχομαι σε ολες το καλυτερο.

δομνινα μου,μην απογοητευεσαι,αλλωστε ειχες πιασει την προηγουμενη φορα.και εμενα εκανε ο αντρας μου κιρσολικη αλλα δεν εκανε τιποτα,ουτε καλο ,ουτε κακο.εκτος αν διορθωνεται σταδιακα.εσεις θα κανετε το καλυτερο,και αφου σας επιτρεπεται η εξωσωματικη,θα ξανακανεις.:wink:;-):wink:

εγω ειμαι καλα,χτυπανε τα μικρα απο ολες τις μεριες,χαμος!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

πηγαμε στο γιατρο και τα βρηκε τελεια,στις 16/11 θα κανουμε τον μεγαλο υπερηχο.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια.

Μαγδακι μου σου ευχομαι οι πονοι να 'ναι προαγγελοι και η σαλπιγγογραφια να την εκανε τη δουλεια της...σου στελνω τη θετικη μου αυρα...!;)

Αντζελακι μου δεν πειραζει ερχεται κ ο επομενος μηνας αρα και επομενος γυρος,ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα :P

Trying μπραβο κουκλα μου για τον μπεμπη σου....χαλαρωσε τωρα κ απολαυσε το...

Τουντσακι ευχομαι να πανε ολα καλα... ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας,σε καταλαβαινω....

1a0fd6e0b8.png

Είναι μακρύς ο δρόμος προς την Ιθάκη κορίτσια και οι Λεστριγόνες καραδοκούν...

Αλλά θα βγούμε νικητές, το ξέρω...

Δομνίνα....

Θα το ξαναγράψω και ας το έχω ξαναπεί.... Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή....μόνο αυτό...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γιατρός γιατί, καλέ; Ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει;:tongue::tongue::tongue:

Συμβουλή: Η συμβίωση με γιατρό κρύβει πολλές ανέσεις αλλά και πολλές δυσκολίες.....:D

Καλημέρα βικακι! Γράφω απο το κινητό κάι το Τ9 γράφει ότι θελει! Υποψήφιο γαμπρό εννοουσα...

Βλέπω ότι έχω πμ( λογικά θα μου Εχεις απαντήσει) αλλα δεν Μπορώ να το ανοίξω απο το κινητό, δεν επιτρέπει το άνοιγμα αναδυομενων παραθύρων. Δευτέρα ελπίζω να τον παραλάβω και να σου απαντήσω, το ίδιο ισχύει και για το Νικακι που επίσης μου έχει στείλει πμ!

Trying και πατουσιτσα τέλεια τα νέα σαςx,Φιλία στις κοιλιτσες σας!

Δομνινα είναι πολυ ενθαρρυντικό που βρικατε το πρόβλημα και το αντιμετωπίζεται! Όταν ξέρεις το πρόβλημα κάποια στιγμή θα το λύσεις, η αναμονή Μέχρι το βρεις είναι ο,τι χειρότερο για μένα πάντα! Εύχομαι το καλύτερο!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Christy28, Nikaki, Angela 2 σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!

Christy κανένα νέο?

Εγώ στη 15η εβδομάδα και η ναυτία συνεχίζει ακάθεκτη... Πέρασα ένα απαίσιο σαββατοκύριακο τρέχοντας συνέχεια για τις ρουκέτες, αλλά τι να κάνω, υπομονή....:mad:

Δομνίνα....

Θα το ξαναγράψω και ας το έχω ξαναπεί.... Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή....μόνο αυτό...

Εμείς προσωπικά έχουμε περάσει από πολλές καταιγίδες και τώρα συγκεκριμένα βρισκόμαστε μέσα σε τυφώνα αλλά δεν φοβόμαστε..:P

L2qIp2.png

Εμείς προσωπικά έχουμε περάσει από πολλές καταιγίδες και τώρα συγκεκριμένα βρισκόμαστε μέσα σε τυφώνα αλλά δεν φοβόμαστε..:P

Δομνίνα, σε καταλαβαίνω απόλυτα... Εάν όμως υπάρχει αγάπη, κανένας τυφώνας δε μπορεί να σε νικήσει...

Κάντε υπομονή και θα φανεί ο ήλιος, που θα πάει...

Εμείς επειδή τα τελευταία 7 χρόνια έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα, πάντα σε κάθε χτύπημα ο καλός μου έλεγε: ρόδα είναι η ζωή και γυρίζει, που θα πάει, θα γυρίσει και για εμάς. Και πραγματικά τώρα χαμογελάμε... Δεν ξεχνάμε όμως...

Πραγματικά μέσα από την ψυχή μου σου εύχομαι δύναμη και κουράγιο, και υγεία. Πάνω από όλα υγεία κοριτσάκι μου και όλα θα στρώσουν, θα το δείς. (έτσι κι αλλιώς από τα λίγα που έχω διαβάσει για σένα, νομίζω ότι κι εσυ έχεις περάσει δύσκολα...)

Σου στέλνω ένα χαμόγελο, μπας και φωτίσω έστω και λίγο τη συννεφιασμένη μέρα σου...

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες!!! Επιτελους πηρα πισω τον υπολογιστη μου! τον εφτιαξε ενας φιλος μου και μου εβαλε ενα καινουριο λογισμικο που δεν πιανει ιους (ubuntu λεγεται) αντι για windows και ειναι super!!!

ειμαι σε μια περιεργη φαση (θα μπορουσες να την πεις και αρνησης). Δεν εχω αγχωθει, δεν ανυπομονω, δεν το σκεφτομαι κτλ Το μονο που κανω ειναι οτι εχω οργανωθει μεχρι τελευταιας λεπτομεριας! Επικρατει μια απεραντη ηρεμια και γαληνη και δεν μπορω να την εξηγησω. Ολοι εχουν φαγωθει και αναρωτιουνται γιατι δεν εχω εγχωθει και γιατι δεν ανυπομονω! Εγω ειμαι σε κατασταση νιρβανας και το απολαμβανω! Ετσι αντιμετωπιζω βεβαια τα μεγαλα, εντονα και στρεσσογονα γεγονοτα της ζωης μου, προετοιμαζομαι μεχρι αηδιας και μετα περιμενω υπομονετικα να ερθουν τα πραγματα μονα τους. Ειμαι προετοιμασμενη παντα για το χειροτερο και οταν ελθει το καλυτερο χαιρομαι με την ψυχη μου!

μαξιμουμ 17 μερες και σημερα για να παρω στην αγκαλια μου το θαυματακι μου!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Χαίρομαι τόσο πολύ γιαυτά τα λόγια....

Να' ξερες πόσο χαίρομαι για σένα...

Σ' ευχαριστώ Δομνίνα μου....μέσα από την ψύχρα του υπολογιστή το νιώθω ήδη...

Γεια σας κουκλες!!! Επιτελους πηρα πισω τον υπολογιστη μου! τον εφτιαξε ενας φιλος μου και μου εβαλε ενα καινουριο λογισμικο που δεν πιανει ιους (ubuntu λεγεται) αντι για windows και ειναι super!!!

ειμαι σε μια περιεργη φαση (θα μπορουσες να την πεις και αρνησης). Δεν εχω αγχωθει, δεν ανυπομονω, δεν το σκεφτομαι κτλ Το μονο που κανω ειναι οτι εχω οργανωθει μεχρι τελευταιας λεπτομεριας! Επικρατει μια απεραντη ηρεμια και γαληνη και δεν μπορω να την εξηγησω. Ολοι εχουν φαγωθει και αναρωτιουνται γιατι δεν εχω εγχωθει και γιατι δεν ανυπομονω! Εγω ειμαι σε κατασταση νιρβανας και το απολαμβανω! Ετσι αντιμετωπιζω βεβαια τα μεγαλα, εντονα και στρεσσογονα γεγονοτα της ζωης μου, προετοιμαζομαι μεχρι αηδιας και μετα περιμενω υπομονετικα να ερθουν τα πραγματα μονα τους. Ειμαι προετοιμασμενη παντα για το χειροτερο και οταν ελθει το καλυτερο χαιρομαι με την ψυχη μου!

μαξιμουμ 17 μερες και σημερα για να παρω στην αγκαλια μου το θαυματακι μου!!!

Σύνδρομο φωλιάς λέγεται Χριστίνα μου!!! Είσαι σε καλό δρόμο! Σε λίγες μέρες λοιπόν έχουμε γέννα!!!! Τι καλά!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Καλώς ή κακώς τίποτε δεν μου έχει έρθει εύκολα στη ζωή μου.. Από νωρίς πέρασα διάφορα σκαμπανεβάσματα και έπρεπε να σκαρφαλώσω βουνά για να φτάσω στο σημείο που είμαι τώρα.. Και στο σημείο ακριβώς που βρίσκομαι τώρα όντας αυτή που είμαι πρέπει να δώσω δύναμη και κουράγιο σε ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή μια από τις δυσκολότερες δοκιμασίες της ζωής της.. και είναι πολύ πιθανό να μη μπορέσει να βγει νικήτρια..

Το θέμα παιδί το σκέφτομαι.. κι εκεί όλο διλήμματα αντιμετωπίζουμε.. να προχωρήσουμε στην επέμβαση ή να μην προχωρήσουμε και να πάμε κατευθείαν στη βιοψία όρχεων όπου μετά βεβαιότητας θα βρεθεί σπέρμα με καλό γεννητικό υλικό; γιατί αυτό το ρημαδιασμένο το γεννητικό υλικό είναι που μας ταλαιπωρεί τόσο πολύ...

Όλα θα πάρουν το δρόμο τους κάποια στιγμή, είμαι σίγουρη γι' αυτό.. απλά ίσως το ευτυχισμένο finale να είναι μακριά ακόμη..

L2qIp2.png

Δομνινακι μου υπομονή και κουραγιο κοπελα μου.......καποτε όλα περνάνε...

χαίρομαι που διαβάζω ευχάριστα στο καφέ μας και που επιτέλους θα έρθει το πρώτο μπεμπέκι μας;):D με το καλό και τα υπόλοιπα!!!!

εγώ λόγω εορτής έτρεξα λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες..... και ακόμα δεν έχω τελειώσει..... αλλά δεν πειράζει!

σας φιλώ όλες....

Καλησπερα κοριτσια μου. Εχω καιρο να γραψω, αλλα ολο αυτο τον καιρο σας διαβαζα. Η αληθεια ειναι οτι λογω δουλειας δεν προλαβαινα...

Ελεγα πως σημερα μπορει να σας ανακοινωνα κατι ευχαριστο, αλλα τελικα, μετα απο τρεις μερες καθυστερηση και μια μια β χωριακη ( τσαμπα τελικα την εκανα) ηρθε η αναθεματισμενη...

Τι να κανουμε βρε κοριτσια. Παμε για αλλα .

Σας φιλω ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...