Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις γύρισα από την αυχενική!! Όλα τέλεια!!! Τελικά επιβεβαιώσαμε ότι είναι μπέμπης!!! Ο μικρούλης μου κουνιότανε συνέχεια και δυσκόλευε το γιατρό στις μετρήσεις!! Ζωντανό παιδάκι!!

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο μπεμπάκος είναι κατά 1 εβδομάδα μεγαλύτερος, οπότε θα γεννήσω αντί μέχρι τις 16 Μαίου, μέχρι τις 8 Μαίου.

Αχ μακάρι να πάει έτσι μέχρι το τέλος!!! Νοιώθω τρισευτυχισμένη!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!! Πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα μετά από 1 μήνα, και η ναυτία έχει χτυπήσει κόκκινα!!! Πολύ χειρότερα!!!

Τέλος πάντων υπομονή....

Φιλιά σε όλες σας!!!:shock:

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις γύρισα από την αυχενική!! Όλα τέλεια!!! Τελικά επιβεβαιώσαμε ότι είναι μπέμπης!!! Ο μικρούλης μου κουνιότανε συνέχεια και δυσκόλευε το γιατρό στις μετρήσεις!! Ζωντανό παιδάκι!!

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο μπεμπάκος είναι κατά 1 εβδομάδα μεγαλύτερος, οπότε θα γεννήσω αντί μέχρι τις 16 Μαίου, μέχρι τις 8 Μαίου.

Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!! Με το καλό ο μπεμπαρίκος σου!:P:p

Το τικεράκι τέλειο!!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κι αλλος υποψηφιος γιατρος για την κορη μου!!!

Με το καλο κοριτσακι!!! χαλαρωσε και απολαυσε το!!!

Φιλια σε ολες!!! Εχω προβλημα με τον υπολογιστη (κολλησε aids) και μπαιινω στα κλεφτα απο φιλους.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κι αλλος υποψηφιος γιατρος για την κορη μου!!!

Με το καλο κοριτσακι!!! χαλαρωσε και απολαυσε το!!!

Φιλια σε ολες!!! Εχω προβλημα με τον υπολογιστη (κολλησε aids) και μπαιινω στα κλεφτα απο φιλους.

Γιατρός γιατί, καλέ; Ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει;:tongue::tongue::tongue:

Συμβουλή: Η συμβίωση με γιατρό κρύβει πολλές ανέσεις αλλά και πολλές δυσκολίες.....:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας και απο εμένα!!!

Συγχαρητηρια trying!!!! Πολυ ωραίο το τικεράκι σου!!!!

ΑΧχ κορίτσια να σας πω τα νεα μου για να ξελαφρώσω!!!

Αν και κανονικά δεν επρεπε να ελπιζω ουτε αυτό τον μήνα γιατι εκανα ωορηξια απο την προβληματική πλευρα!!! εχω λιγες μερες που ποναει η κοιλια μου χαμηλα κυριως οταν κουραζομαι ή οταν ξαπλωνω και μαλιστα μερικες φορες εντονα!!! ΑΑΑα και θελω να πηγαινω πολύ τουαλέτα καθε μερα στις 530 το βραδυ!!!! Λετε απο την σαλπιγγογραφια να αντιλαμβανομαι πιο εντονα τους πόνους????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτε αλλά θα σας γράψω εν συντομία τα νέα μου γιατί έχω αρκετή δουλίτσα στο γραφείο..

Με λίγα λόγια το πρόβλημα του άνδρα μου είναι σοβαρότερο απ' ότι υπολογίζαμε και φαινόταν μέχρι τώρα.. Οι ορμονολογικές εξετάσεις δείξαν ξεκάθαρα ότι μια ορμόνη που σχετίζεται με την ορχική λειτουργία εκκρίνεται υπερβολικά.. Για το λόγο αυτό ο άνδρας μου πρέπει να κάνει μαγνητική εγκεφάλου προκειμένου να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αδενομυώματος...

Στη συνέχεια... ξεκινάει αύριο αντιβίωση για να καταπολεμήσουμε το μικρόβιο που έχει και το οποίο προφανώς προκάλεσε τη χρόνια προστατίτιδα από την οποία πάσχει.. Στη συνέχεια πρέπει να καταψύξουμε σπέρμα 3 φορές διότι η εγχείρηση κιρσοκήλης στην οποία θα υποβληθεί έχει ένα 2% πιθανότητα να μην πάει καλά και να χειροτερέψει πολύ η κατάσταση.. Εμείς βέβαια ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν αν όχι θεαματικά... πολύ..

Στη συνέχεια αφού συνέλθει από την επέμβαση κιρσοκήλης θα πλακωθεί στα φάρμακα και στα συμπληρώματα για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.. Το συμπέρασμα; Ανεξαρτήτως αποτελέσματος εγώ πρέπει το Μάρτιο να είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε νέα εξωσωματική διότι εκείνη την περίοδο θα είμαστε στο απόγειο της προσπάθειάς μας..

Είναι μακρύς ο δρόμος προς την Ιθάκη κορίτσια και οι Λεστριγόνες καραδοκούν...

Αλλά θα βγούμε νικητές, το ξέρω...

L2qIp2.png

Μαγδουλα εγω θελω να ελπιζω οτι αυτο που νιωθεις ειναι πονοι ευχαριστου γεγονοτος!!!

Αχ βρε Δομνινα μου σιγουρα θα βγειτε νικητες!

να σκεφτεσαια θετικα!! μα το περιεργο ειναι σε τοσους γιατρους πηγατε καλα κανεις δεν το ειδε το θεμα πιο νωρις για να το λυσετε κιολας!???

τεσπα νομιζω οτι ολα θα πανε καλα!

λιγο υπομονη ακομη κανε κουκλιτσα μου!!

μια τεραστια αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Μαγδουλα εγω θελω να ελπιζω οτι αυτο που νιωθεις ειναι πονοι ευχαριστου γεγονοτος!!!

Αχ βρε Δομνινα μου σιγουρα θα βγειτε νικητες!

να σκεφτεσαια θετικα!! μα το περιεργο ειναι σε τοσους γιατρους πηγατε καλα κανεις δεν το ειδε το θεμα πιο νωρις για να το λυσετε κιολας!???

τεσπα νομιζω οτι ολα θα πανε καλα!

λιγο υπομονη ακομη κανε κουκλιτσα μου!!

μια τεραστια αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Δομνίνα καλημέρα!! Μη σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό, όλα καλά θα πάνε!!!Σχετικά με την επέμβαση κιρσοκήλης, την έκανε και ο γαμπρός μου και μετά έμεινε η αδερφή μου έγκυος φυσιολογικα (μετα από 4 αποτυχημένες εξωσωματικές). Δύσκολο να πάει κάτι στραβά....

Σου στέλνω όλες τις θετικές μου σκέψεις και ένα μεγάλο χαμόγελο!!!

Angela μου το μηνυματάκι σου είναι διφορούμενο.. Δεν αδιαθέτησες λόγω κυστούλας... όντως ή δεν αδιαθέτησες λόγω κυστούλας ... επειδή συνέβη το πολυαναμενόμενο και επιθυμητό;;;; Για πες...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...