Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Έχω χάσει πολλά πάρα πολλά επεισόδια... Πέρασα να πω μια καλημέρα!! Ο μπαμπάς μου είναι πολύ άσχημα αυτή τη φορά και προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι θα τον χάσω.. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα 3 φορές. Τώρα είμαι 23η μέρα κι ακόμα τίποτα..Πάλι καλά.. Κατα τ'άλλα, καλά! :-)

Καλό μου κορίτσι σου εύχομαι να έχεις κουράγιο και δύναμη να αντέξεις αυτή τη δύσκολη περίοδο και να βγείς όσο πιο αλώβητη γίνεται. Πίστεψε με σε καταλαβαίνω, έχω χάσει κι εγώ πολλά μέλη από την οικογένεια μου.

Κατά τα άλλα έχω πολύ καιρό να μπώ στο forum γιατί διάβαζα διάφορα και αγχωνόμουν....Αύριο είναι η μαύρη επέτειος και έχω και ραντεβού στο γιατρό να δώ τι γίνεται... για να δούμε, θα αλλάξει η τύχη μου?

Διαφημίσεις

Καλό μου κορίτσι σου εύχομαι να έχεις κουράγιο και δύναμη να αντέξεις αυτή τη δύσκολη περίοδο και να βγείς όσο πιο αλώβητη γίνεται. Πίστεψε με σε καταλαβαίνω, έχω χάσει κι εγώ πολλά μέλη από την οικογένεια μου.

Κατά τα άλλα έχω πολύ καιρό να μπώ στο forum γιατί διάβαζα διάφορα και αγχωνόμουν....Αύριο είναι η μαύρη επέτειος και έχω και ραντεβού στο γιατρό να δώ τι γίνεται... για να δούμε, θα αλλάξει η τύχη μου?

Είμαι σίγουρη ότι πλέον η αυριανή μέρα θα είναι η αφετηρία χαράς και ευτυχίας για σένα.. Όλα καλά θα πάνε..:lol:

L2qIp2.png

Είμαι σίγουρη ότι πλέον η αυριανή μέρα θα είναι η αφετηρία χαράς και ευτυχίας για σένα.. Όλα καλά θα πάνε

Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Πάντα τα λόγια σου με βοηθούν και με κάνουν να νοιώσω καλύτερα!!! Αμέσως μετά το γιατρό θα σας στείλω μήνυμα....

Έχω χάσει πολλά πάρα πολλά επεισόδια... Πέρασα να πω μια καλημέρα!! Ο μπαμπάς μου είναι πολύ άσχημα αυτή τη φορά και προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι θα τον χάσω.. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα 3 φορές. Τώρα είμαι 23η μέρα κι ακόμα τίποτα..Πάλι καλά.. Κατα τ'άλλα, καλά! :-)

Εύχομαι τα πράγματα να κυλήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για σένα και τον πατέρα σου....Χάθηκες...και λογικό.

Δομνίνα μου, εύχομαι αίσιο τέλος στην περιπέτεια της μητέρας σου....

Trying η αυριανή μέρα θα είναι απλά μια ημερομηνία που θα θυμάσαι γνωρίζοντας ότι ένα θαύμα μεγαλώνει μέσα σου...Περιμένουμε νέα...Βάλε και κανένα τικεράκι ρε παιδί μου...:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κορίτσια ευχαριστώ.. Δεν χάθηκα τόσο καιρό γι αυτό. Πριν μια εβδομάδα τα μάθαμε τα μαντάτα για τον πατέρα μου.. (Καλύτερα να μην σας πω λεπτομέρειες).. Χάθηκα γιατί δεν ήμουν σε φάση προσπαθειών ή κάτι τέτοιο.. Ένιωθα εκτός κλίματος.. Και τώρα έτσι νιώθω δηλαδή.. Εκτός κλίματος.. Αλλά όλες σας έχω στην καρδιά μου..

Διαφημίσεις

Κορίτσια όλα καλά!!! Έχει μεγαλώσει το μικρουλάκι μας!! Ακούσαμε την καρδιά του στη διαπασών, το είδαμε να κουνάει χεράκια και ποδαράκια!!

Ένοιωσα σαν να βρισκόμουν στο παράδεισο!!! συγκινηθήκαμε και οι δυό μας πάρα πολύ!!! Χαλάλι οι εμετοί, η ταλαιπωρία και.... τα 3 επιπλέον κιλά. Μπορεί να είναι καλά και να μεγαλώνει? Τίποτε άλλο δε θέλω...

Ά ξέχασα!! Μας είπε ότι μάλλον είναι αγοράκι (της έκανε εντύπωση που φαινόταν τόσο καθαρά, μας είπε όμως να το επιβεβαιώσουμε την τρίτη στην αυχενική.

Είμαι πολύ χαρούμενη, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Υ.Γ τικεράκι λέω να βάλω την τρίτη, μετά την αυχενική.:D:p

Κορίτσια όλα καλά!!! Έχει μεγαλώσει το μικρουλάκι μας!! Ακούσαμε την καρδιά του στη διαπασών, το είδαμε να κουνάει χεράκια και ποδαράκια!!

Ένοιωσα σαν να βρισκόμουν στο παράδεισο!!! συγκινηθήκαμε και οι δυό μας πάρα πολύ!!! Χαλάλι οι εμετοί, η ταλαιπωρία και.... τα 3 επιπλέον κιλά. Μπορεί να είναι καλά και να μεγαλώνει? Τίποτε άλλο δε θέλω...

Ά ξέχασα!! Μας είπε ότι μάλλον είναι αγοράκι (της έκανε εντύπωση που φαινόταν τόσο καθαρά, μας είπε όμως να το επιβεβαιώσουμε την τρίτη στην αυχενική.

Φιλιά σε όλες!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι!! Άντε και την Τρίτη να τον κλείσουμε τον παίδαρο!:rolleyes:

Κοπέλα μου η εγκυμοσύνη σου να είναι όσο πιο ανέφελη γίνεται!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Φιλιά σε όλες!!!

Μπράβο κοπελιά!!!

Άλλος ένας μόρτης στην παρέα μας!!!!:-P

Με το καλό!

qwlrp3.png

tountsaki μου και Δομνίνα πρέπει να είστε δυνατές αυτές τις στιγμές για τους δικούς σας ανθρώπους όσο δύσκολο και αν είναι αυτό......

trying μου πολύ χάρηκα με τα νέα του μπεμπη σου και εύχομαι πάντα ευχάριστα;):D

Διαφημίσεις

Μπράβο trying...πολύ καλά νέα. Σας διαβάζω κορίτσια και χαίρομαι με όλα τα καλά νέα, εύχομαι να είναι όλα καλά για όλες σας λοιπόν. Εγώ είμαι στη φάση της προσπάθειας πάλι μετά την απόξεση του Ιουνίου για το 3ο μου..άντε κάντε μια ευχούλα και για μένα να πάνε όλα καλά. Σας φιλώ

mIdZp3.png

καλημέρα κοριτσακια μου!

anniw μου όχι μία πολλές ευχούλες...... και αυτή τη φορά να μείνει!!!!!;):D

εγω δεν αδιαθετησα αυτό τον μήνα.... η χοριακή ήταν αρνητική και σε λίγες μέρες θα κάνω υπέρηχο για κύστη......:(

Εγώ είμαι στη φάση της προσπάθειας πάλι μετά την απόξεση του Ιουνίου για το 3ο μου..άντε κάντε μια ευχούλα και για μένα να πάνε όλα καλά. Σας φιλώ

Όλα θα πάνε καλά, θα ξαναγίνεις μαμά!!!!

καλημέρα κοριτσακια μου!

anniw μου όχι μία πολλές ευχούλες...... και αυτή τη φορά να μείνει!!!!!;):D

εγω δεν αδιαθετησα αυτό τον μήνα.... η χοριακή ήταν αρνητική και σε λίγες μέρες θα κάνω υπέρηχο για κύστη......:(

Αγγελική μου, περιμένουμε νεότερα....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...