Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

γεια κοριτσια.

τωρα που αρχισα να τα νιωθω,ειμαι καλυτερα.αλλο χτυπαει κατω,αλλο πανω ,δεξια,αριστερα.σημερα το μεγαλο το ενιωσα με το χερι,φαινεται καμια δυνατη κλοτσια θα ητανε.αλλα ξαπλα,αυριο το πρωι θα ερθει μικροβιολογος στο σπιτι ,ουτε να ψηφισω δεν με αφηνει να παω.υπομονη!!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο εμένα!

Νικάκι μου σε ευχαριστώ για τις ευχούλες σου, και εσείς σύντομα αγκαλίτσα με το μπεμπάκι σας!!!!

κοριτσάκια μου αν είδατε ειδήσεις, οι σκηνές με τα αυτοκίνητα ήταν ο κεντρικός δρόμος της γειτονιάς μου.... παραλίγο να τραγουδούσαμε το γνωστό τραγουδάκι" με παρέσυρε το ρέμα μάνα μου δεν είναι ψέμα":D:D

μπήκαν νερά μόνο στο υπόγειο:shock: στο μαγαζί ευτυχώς δε είχαμε ζημιές!!

αυτά απο εδώ....

σας φιλώ γλυκά!!

καλησπέρα και απο εμένα!

Νικάκι μου σε ευχαριστώ για τις ευχούλες σου, και εσείς σύντομα αγκαλίτσα με το μπεμπάκι σας!!!!

κοριτσάκια μου αν είδατε ειδήσεις, οι σκηνές με τα αυτοκίνητα ήταν ο κεντρικός δρόμος της γειτονιάς μου.... παραλίγο να τραγουδούσαμε το γνωστό τραγουδάκι" με παρέσυρε το ρέμα μάνα μου δεν είναι ψέμα":D:D

μπήκαν νερά μόνο στο υπόγειο:shock: στο μαγαζί ευτυχώς δε είχαμε ζημιές!!

αυτά απο εδώ....

σας φιλώ γλυκά!!

χαχαχαχαχαχα..... μ' αρεσει τοσο πολυ που τα αντιμετωπιζεις με χιουμορ,μπραβο!ειδα ειδησεις κι επειδη εχω κι αλλη φιλη Χιωτισσα οπως σου 'χω πει με ενημερωσε για τα δυσαρεστα!!!! Ευτυχως δεν παθατε χοντρη ζημια κ ειστε ολοι καλα.

Φιλακια πολλα μετραω μερες σε 2 παω για β επιπεδου.

1a0fd6e0b8.png

γεια κοριτσια.

τωρα που αρχισα να τα νιωθω,ειμαι καλυτερα.αλλο χτυπαει κατω,αλλο πανω ,δεξια,αριστερα.σημερα το μεγαλο το ενιωσα με το χερι,φαινεται καμια δυνατη κλοτσια θα ητανε.αλλα ξαπλα,αυριο το πρωι θα ερθει μικροβιολογος στο σπιτι ,ουτε να ψηφισω δεν με αφηνει να παω.υπομονη!!!!

γιατι εμενα που με αφηνει θα παω λες??????????χαχαχα ας γελασω.........

Χαιρομαι πολυ για τα μπεμπακια σου.ειναι υπεροχο να τα νιωθεις.

1a0fd6e0b8.png

Μια καλησπέρα κι από μένα..

Κοριτσάκια μου γλυκά.. επειδή αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και είχαμε, έχουμε και θα έχουμε τρεξίματα με γιατρούς και Νοσοκομεία θέλω να σας πω πως χαίρομαι απίστευτα με τις δικές σας εξελίξεις..

Όλα τα μπεμπέκια μεγαλώνουν κανονικότατα και ετοιμάζονται να κάνουν πολύ ευτυχισμένους τους γονείς και τα αδερφάκια τους.. Μακάρι όλα να εξελιχθούν τέλεια για όλες σας και σύντομα να τα κρατήσετε στην αγκαλιά σας και να τα πνίγετε στα φιλιά!

Είμαι μαζί σας και σας σκέφτομαι συχνά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα περαστικά σας κοπέλα μου!!!!

Νικάκι όλα θα πανε καλά!!!

Ιπποκαμπάκι μου ξεκουρασου τωρα που μπορεις γιατι οταν θα ερθουν τα τρια ζουζουνακια θα πεσει πολύ τρεξιμο!!!!:):):)

Αγγελα μου "με παρέσυρε το ρέμα μάνα μου δεν είναι ψέμα"!!!:):):) πολύ γελοιο!!!

Εκανα την σαλπιγγογραφια.... μπορω να πω οτι πονεσα λιγακι γιατι η αριστερη μου σαλπιγγα τελικα ηταν βουλομενη !!!! ο ακτινολογος ειπε πως η δεξια ειναι οκ και μαλλον ξεβουλωσαμε και την αριστερη!!! Μακαρι θεε μου!!!! ευτυχως πηγα και την εκανα την εξεταση!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ιπποκαμπάκι μου ξεκουρασου τωρα που μπορεις γιατι οταν θα ερθουν τα τρια ζουζουνακια θα πεσει πολύ τρεξιμο!!!!:):):)

Αγγελα μου "με παρέσυρε το ρέμα μάνα μου δεν είναι ψέμα"!!!:):):) πολύ γελοιο!!!

Εκανα την σαλπιγγογραφια.... μπορω να πω οτι πονεσα λιγακι γιατι η αριστερη μου σαλπιγγα τελικα ηταν βουλομενη και ειχα και συμφυσεις!!!! ο ακτινολογος ειπε πως η δεξια ειναι οκ και μαλλον ξεβουλωσαμε και την αριστερη!!! Μακαρι θεε μου!!!! ευτυχως πηγα και την εκανα την εξεταση!!!:):):)

Μπραβο Μαγδακι πολυ ωραια νεα...

εννοω πως μπορει να πονεσες αλλα τουλαχιστον ανοιξε και η αλλη σαλπιγγα και αυτο ειναι πολυ καλο!!!:P:p:p χαιρομαι πολυ για σενα.

1a0fd6e0b8.png

Εκανα την σαλπιγγογραφια.... μπορω να πω οτι πονεσα λιγακι γιατι η αριστερη μου σαλπιγγα τελικα ηταν βουλομενη και ειχα και συμφυσεις!!!! ο ακτινολογος ειπε πως η δεξια ειναι οκ και μαλλον ξεβουλωσαμε και την αριστερη!!! Μακαρι θεε μου!!!! ευτυχως πηγα και την εκανα την εξεταση!!!:):):)

Mπράβο Μάγδα! Πολύ καλά νέα!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ιπποκαμπακι τελεια τα νεα σου!! μπραβο κουκλα μου!!!προχτες ελεγα για σενα σε μια φιλη μου εισαι το προτυπο μου! 3 ζουζουνια με την μια !!!

magda μου κουκλα μου πολυ χαιρομαι για σενα! αντε ολα θα στρωσουν απο εδω και περα!!!

καλημερα.πιστευω μαριαεφη μου,οτι ο θεος θα μου δωσει δυναμη και κουραγιο,να σταθω καλη μητερα,συζυγος,και νοικοκυρα.γιατι ολα απο μενα θα περνανε.:confused:

μαγδα μου,ευχομαι να ηταν η τελευταια σου εξεταση.και τωρα να ξερεις ,λογω της εξετασης,για 6 μηνες υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εγκυμοσυνης.λοιπον βουρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!

Ιπποκαμπακι τελεια τα νεα σου! Υπομονη με την ξαπλα, να δεις που θα περασει πολυ γρηγορα ο καιρος! Μου το ελεγαν κι εμενα και δεν το πιστευα! Σαν χθες μου φαινεται που εμαθα οτι ειμαι εγκυος και κοντευω να γεννησω.

Μαγδουλα καλα εκανες και εκανες την εξεταση ασε που τωρα εχεις μεγαλυτερες να πιασεις! Βουρ στο ψητο!!!

Νικακι μου μια χαρα ειμαι αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι βαραινω και δεν μπορω να κουνηθω!!!

Σας φιλω ολες

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλησπέρα!!!

Δομνινάκι μου εύχομαι περαστικά σας κοπέλα μου!

Μαγδάκι μου πολύ ευχάριστα τα νέα σου ελπίζω σε λίγο καιρό και σε άλλα....;):D

Νικάκι μου αυριο η εξέταση? άντε σε λίγες ώρες θα δεις το ζουζούνι σου:D

ιππόκαμπακι μου ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε και θα το ζείς σε λίγο καιρό, μόνο αυτό να σκαίπτεσαι;)

Κριστάκι μου τίποτα δεν έμεινε!!!! να βάλεις κάποιον να μας ενημερώσει όταν με το καλό έρθει η μπέμπα σου!!!!

vasdeli μου καλά?

σας φιλώ γλυκά!!!

Έχω χάσει πολλά πάρα πολλά επεισόδια... Πέρασα να πω μια καλημέρα!! Ο μπαμπάς μου είναι πολύ άσχημα αυτή τη φορά και προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι θα τον χάσω.. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα 3 φορές. Τώρα είμαι 23η μέρα κι ακόμα τίποτα..Πάλι καλά.. Κατα τ'άλλα, καλά! :-)

Τουντσάκι μου γλυκό έχω χάσει κι εγώ τον πατέρα μου και ξέρω πως ακριβώς νιώθεις.. Μάλιστα αυτή την εποχή είναι πολύ σοβαρά και η μητέρα μου και ξαναζώ εκείνες τις εποχές.. Κάνε κουράγιο κοπέλα μου και ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην πονάει και να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο.. Ότι είναι για καλό του ας γίνει..

Σε σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Τουντσάκι μου γλυκό έχω χάσει κι εγώ τον πατέρα μου και ξέρω πως ακριβώς νιώθεις.. Μάλιστα αυτή την εποχή είναι πολύ σοβαρά και η μητέρα μου και ξαναζώ εκείνες τις εποχές.. Κάνε κουράγιο κοπέλα μου και ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην πονάει και να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο.. Ότι είναι για καλό του ας γίνει..

Σε σκέφτομαι!

να μην πονάει... Αυτό εύχομαι κι εγώ.. Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Περαστικά στη μαμά σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...