Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ΜΠΡΑΒΟ Κριστακι μου τελεια νεα,ειχες κι αυτο το αγχος πουλακι μου αλλα ολα καλα ευτυχως!:P:p Εγω ακομα εχω αγχος και γι' αυτο θα περιμενω να κανω τη β επιπεδου και μετα θα αρχισω ετοιμασιες δωματιου....

Ευτυχως τωρα τη νιωθω καθημερινα τη μπεμπου μου κι ετσι δεν εχω τοσο αγχος...

Αντριανουλα κι εμεις πιο νωρις θα γεννησουμε λογω καισαρικης και ζαχαρου, κι ετσι θα τα αγκαλιασουμε νωριτερα τα μπουμπουλακια μας.....!κλωτσαει η μπουμπου σου???εμενα προς το παρον με χαιδευει....χαχαχαχα......

Αντζελακι χαιρομαι για σενα....σου αξιζει να χαμογελασεις ξανα και ξανα και ξανα...λιγη υπομονη μονο...;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου γλυκά χαίρομαι που ξαναδιαβάζω νεάκια σας!!!!

Νικάκι μου ελπίζω να βγούν αληθινά αυτά που είπες!!!! χαίρομαι που η ζουζού σου δίνει καθημερινά το παρών της, έτσι κρατάει και τη μανούλα της ήσυχη!!!;):D

vasdeli μου καλά είμαι! τώρα μάλιστα που τελείωσα και με το σπίτι ακόμα καλύτερα!!! το ραντεβού με το γιό σου! οκ?;)

σας φιλώ και περιμένω νέα σας!!

Διαφημίσεις

να'μαι και εγωωωωω!!!!!!!!χαιρομαι που τα περισσοτερα κοριτσια εχουν ευχαριστα νεα,και ευχομαι και στα υπολοιπα κοριτσια.

και εμεις ειμαστε καλα,τα ειδα την προηγουμενη εβδομαδα,και ειναι:220γρ.,208γρ.,205γρ.και 19εβδ,18εβδ,17εβδ.

στις 16 νοεμβριου κλεισαμε για β' επιπεδου ,αρχισα να τα καταλαβαινω.

φιλια σε ολες

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πολύ χαιρομαι που σαςδιαβασα και όλες ειστε καλά!!!

ιπποκαμπάκι μου τελεια τα νέα σου!!!!:):):):)

Αγγέλα μου να ζησετε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Στα υπόλοιπα κοριτσια στελνω την αγάπη μου και πολλα φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!!

Εγω είμαι καλά, την Τεταρτη αποφάσισα να κανω την τελευταία μου εξέταση, θα κανω σαλπιγγογραφια μηπως σφινωσε τπτ απο την αποξεση!!! ταυτοχρονα αρχισα να πηγαινω γυμναστηριο!!! εχασα 2 κιλα!!!;) την προηγουμενη εβδομαδα ημουν πολύ πιασμενη αλλα τωρα ειμαι οκ!!!!:) Κανω αερομπικ και μαλλον θα κανω και γιογκα την επομενη εβδομάδα!!!!:) εχει πολύ γελοιο :):):) αυτά απο εμένα!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!!

σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα για εμένα και τον αντρούλη μου!!!! σήμερα κλείνουμε 11 χρόνια γάμου!!!:D

Να ζήσετε, πάντα ευτυχισμένοι!

Και για μένα η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή αλλά δυστυχώς για άλλο λόγο....

να'μαι και εγωωωωω!!!!!!!!χαιρομαι που τα περισσοτερα κοριτσια εχουν ευχαριστα νεα,και ευχομαι και στα υπολοιπα κοριτσια.

και εμεις ειμαστε καλα,τα ειδα την προηγουμενη εβδομαδα,και ειναι:220γρ.,208γρ.,205γρ.και 19εβδ,18εβδ,17εβδ.

στις 16 νοεμβριου κλεισαμε για β' επιπεδου ,αρχισα να τα καταλαβαινω.

φιλια σε ολες

Ωραία νέα!

:-P

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πολύ χαιρομαι που σαςδιαβασα και όλες ειστε καλά!!!

ιπποκαμπάκι μου τελεια τα νέα σου!!!!:):):):)

Αγγέλα μου να ζησετε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Στα υπόλοιπα κοριτσια στελνω την αγάπη μου και πολλα φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!!

Εγω είμαι καλά, την Τεταρτη αποφάσισα να κανω την τελευταία μου εξέταση, θα κανω σαλπιγγογραφια μηπως σφινωσε τπτ απο την αποξεση!!! ταυτοχρονα αρχισα να πηγαινω γυμναστηριο!!! εχασα 2 κιλα!!!;) την προηγουμενη εβδομαδα ημουν πολύ πιασμενη αλλα τωρα ειμαι οκ!!!!:) Κανω αερομπικ και μαλλον θα κανω και γιογκα την επομενη εβδομάδα!!!!:) εχει πολύ γελοιο :):):) αυτά απο εμένα!!:):):)

Επιτέλους ρε κορίτσι!

Νέο ξεκίνημα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!!!

σας εύχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εύχομαι σε όλες σας ότι επιθυμεί η κάθε μία!!

ιππόκαμπακι μου μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια σου!!!

Μαγδάκι μου πολύ χαίρομαι που διάβασα νέα σου και που είσαι καλά;):D

έτσι συνέχισε!!!!

vasdelaki μου σε καταλαβαίνω κοπέλα μου:( έφυγε αυτός ο άγγελος αλλά έρχεται ένας άλλος!!!!

σας φιλώ γλυκά όλες!

Μαγδάκι μου πολύ χαίρομαι που διάβασα νέα σου και που είσαι καλά;):D

έτσι συνέχισε!!!!

vasdelaki μου σε καταλαβαίνω κοπέλα μου:( έφυγε αυτός ο άγγελος αλλά έρχεται ένας άλλος!!!!

Καλημέρα!

Ναι, έτσι θέλω να σκέφτομαι κι εγώ...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ιπποκαμπακι τελεια τα νεα σου!! μπραβο κουκλα μου!!!προχτες ελεγα για σενα σε μια φιλη μου εισαι το προτυπο μου! 3 ζουζουνια με την μια !!!

magda μου κουκλα μου πολυ χαιρομαι για σενα! αντε ολα θα στρωσουν απο εδω και περα!!!

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε????ελπιζω να ειστε ολες καλα.......

Αντζελακι να ειστε παντα αγαπημενοι με τον αντρουλη σου και να περνατε super..!Τι κανεις????Ελπιζω να μην παθατε ζημιες με τη βροχη!!!!!!!!!

Ιπποκαμπακιιιιιιιιι τι ωραια νεα......πω πω τωρα θα τα νιωθεις και εις τριπλουν τελεια.Εγω την Παρασκευη εχω β επιπεδου και ανυπομονωωωωωωω........

Μαγδα που εισαι πουλακι μου εσυ??χαιρομαι που εισαι καλα,αν σου αρεσε η αεροβικη με τη γιογκα θα ξετρελαθεις ;)

Κριστακι εισαι καλα,πως νιωθεις??????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...