Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κριστακι μου εισαι πολυ κοντα στο ονειρο ετσι δεν ειναι?????πως νιωθεις συναδελφισσα στη γλυκα???????

Νικακι θα τρελαθεις με την Β επιπεδου. Δεν θα χορταινεις να βλεπεις το μπεμπεκι σου!!! Απιστευτη εμπειρεια!!! Εγω την Τριτη θα κανω το ντοπλερ!

Με εχουν συνεπαρει οι προετοιμασιες του δωματιου, της βαλιτσας, το πλυσιμο των ρουχων, τα ψωνια και δεν περναει πολυ γρηγορα ο καιρος!

Εχψ αρχισει να διακρινω και τις πατουσιτσες της μπουμπους μου!!!

Με το σακχαρο ολα καλα!!!! Ρυθμισμενο! Δυσκολευτηκα να το ρυθμισω γυρω στην 22 με 25 εβδομαδα αλλα απο τοτε ολα καλα!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

ειναι και ηταν το καλυτερο πραγμα αυτο το θεμα απο θεμα ψυχολογιας!

νομιζω οτι μας βοηθησε ολες παρα πολυ μπορεσαμε και ανοιχτηκαμε και ετσι η μια βοηθησε την αλλη!!

σε όλες θα ερθει ενα και δυο ή και 3 μωρακια!! ιπποκαμπακι εσυ πρωτη με τα 3 ιπποκαμπακια σου!!

καλημερα κοριτσια να 'χετε ολες ενα υπεροχο Σ/Κ

Κριστακι τι ημερομηνια σου 'χει δωσει????σιγουρα το 'χεις πει,εγω δεν το θυμαμαι sorry...

πωπω αυτη η αναμονη πρεπει να 'ναι τελεια!εμεις να δεις αναμονη για τη β επιπεδου καλα εχουμε κατουρηθει απο τωρα!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

καλημερα κοριτσια εγω β επιπεδου 25/10

κ ημερομηνια τοκετου νωρητερα απο το αναμενομενο , προγραμματισμενη καισαρικη

λογο των ενεσεων δεν πρεπει να κανω φυσιολογικο τοκετο

κ γω νικακι κοριτσακι εχω ειμαι η μονη στην οικογενεια που το πρωτο ειναι κοριτσι κ αυτες που εχουν γεννησει(τα πρωτα παιδια) κ αυτες που περιμενουν να γεννησουν τωρα ολες αγορια!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Θα πάω αυτή την εβδομάδα στο γιατρό για να με δει μετά την απόξεση. Γίνονται κάποιες εξετάσεις ? 2η φορά τυχαίο ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ (που λέει και η διαφήμιση). Εχω ακούσει για υστεροσκόπηση και για θρομβοφιλία. Εχει καμιά από εσάς εμπειρία ? Τα φώτα σας κορίτσια...

Διαφημίσεις

Θα πάω αυτή την εβδομάδα στο γιατρό για να με δει μετά την απόξεση. Γίνονται κάποιες εξετάσεις ? 2η φορά τυχαίο ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ (που λέει και η διαφήμιση). Εχω ακούσει για υστεροσκόπηση και για θρομβοφιλία. Εχει καμιά από εσάς εμπειρία ? Τα φώτα σας κορίτσια...

lenisova θα δεις οτι εδω πέρα είμαστε μια καλή παρεούλα που βοηθάμε η μία την άλλη με τα ψυχολογικά μας:mrgreen:

όσο για την υστεροσκόπηση την έκανα μετά απο υστεροσαλπηγγογραφία.... είχαν δει τότε συμφύσεις.... και θα ξανακάνω τον Δεκέμβριο εκτός απροόπτου.

ΝΙΚΑΚΙ μου το περιμένω........ με πολύ άγχος βέβαια:?

πολύ χάρηκα για την μπουμπού σου!!!! καλά κάνεις και ψάχνεις για χρώματα, σε λίγο καιρό έρχεται!!!!!;):-D

christy μου τέρμα τα ψέματα...... σε λίγες μέρες κλάματα, ξενύχτια και όλλα αυτά τα υπέροχα που έρχονται μαζί με το νινί:-D:grin:

adnihorακι και εσύ μπουμπού? τι ωραία γεμίσαμε κοριτσάκια!!!!:tongue::-D

mariaefi, vasdeli καλά?

εύχομαι σε όλες σας σύντομα να κρατάτε τα υγειέστατα μπεμπάκια σας αγκαλίτσα:D

καλημερα!!!!

lenisova για υστεροσκοπηση δεν ξερω να σου πω αλλα για θρομβοφιλια ειναι κατι πολυ απλο εξετασεις αιματος θα γινουν και θα δειξει αν θα χρειαστεις να κανεις ενεσεις ηπαρινης και σε τι ποσοτητα...οι περισσοτερες μετα απο παλλινδρομες (και εγω φυσικα) της κανουμε και δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ενα τρυπηματακι ειναι καθημερινο σου γινεται συνηθεια!

αντζελα μου καλα ειμαστε σε γενικες γραμμες προχτες το βραδυ ζοριστηκα με επιασε εντονος μυικος πονος στην πλατη μουδιασε δεξι χερι ποδι και ειχα δυσπνοια τρελαθηκα απο τον φοβο τελικα εβαλα ενα voltaren υποθετο και σε 20 λεπτα ημουν καλυτερα. με ετριψε κ ο συζυξ με κρεμουλα παιδικη της apivita με ευκαληπτο και θυμαρι που ειναι για κρυωματα και σημερα ειμαι καλυτερα.

θα παω και γιατρο βεβαια σημερα και θα τον ρωτησω....

οι προσπαθειες συνεχιζουν εε?? δωστου να καταλαβει!!!

Κριστακι τι ημερομηνια σου 'χει δωσει????σιγουρα το 'χεις πει,εγω δεν το θυμαμαι sorry...

πωπω αυτη η αναμονη πρεπει να 'ναι τελεια!εμεις να δεις αναμονη για τη β επιπεδου καλα εχουμε κατουρηθει απο τωρα!!!!!!!!!

Μεσα στον Νοεμβριο, εκτος αν προκυψει κατι απροοπτο βεβαια. Η αναμονη ειναι γλυκια ειδικα τωρα με τις ετοιμασιες!!!

christy μου τέρμα τα ψέματα...... σε λίγες μέρες κλάματα, ξενύχτια και όλλα αυτά τα υπέροχα που έρχονται μαζί με το νινί:-D

Μακαρι να πανε ολα καλα Αγγελικουλα και να ειναι οπως τα λες!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλες τις όμορφες μανουλίτσες και τα άταχτα μπεμπέκια που μας έχουν κλέψει το μυαλό!

Κορίτσια έχω νέα.. Πήγαμε χθες τελικά με τον άνδρα μου σε έναν καινούργιο γιατρό ανδρολόγο - ουρολόγο τον οποίο εκτός των άλλων μου τον σύστησε και η Ροξάνα μας.. Ο άνθρωπος καταπληκτικός, νεότατος, καταρτισμένος επιστήμονας και πολύ προσιτός σαν άνθρωπος.. Αφού εξεπλάγην με όλες τις εξετάσεις που έχουμε κάνει, με το ότι του τα είχα βγάλει φωτοτυπία και τα είχα βάλει και με χρονολογική σειρά εξέτασε τον άνδρα μου κλινικώς.. Το αποτέλεσμα; α) έχει μια μεγάλη κιρσοκήλη η οποία φαίνεται ξεκάθαρα στον υπέρηχο που έχει κάνει ο άνδρας μου αλλά για κάποιον λόγο η γνωμάτευση που μας έδωσε ο γιατρός που την έκανε δεν αναφέρει τίποτε, β) υπάρχουν χρόνιες φλεγμονές προστατίτιδας και διαφόρων άλλων παθήσεων τις οποίες ο άνδρας μου ούτε που κατάλαβε πότε τις πέρασε, γ) μας είπε ότι ο ίδιος χρειάζεται τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να μας βοηθήσει αν όχι να πετύχουμε φυσιολογική σύλληψη να κάνουμε παιδί με εξωσωματική.. ναι, θεωρεί ότι είναι πιθανό να καταφέρουμε να κάνουμε παιδί φυσιολογικά..

Αφού λοιπόν είμαστε στη διάρκεια της συζήτησης και συζητάμε για κάποιες εξετάσεις τις οποίες του τις αναφέρω κι εγώ (κυστική ίνωση, καρυότυπο, ελλείψεις χρωμοσώματος ψ) γυρνάει με ένα απορημένο ύφος και μου λέει "συγνώμη τι δουλειά κάνετε;".. του λέω γιατρός δεν είμαι αλλά είμαι ενημερωμένη.. Όχι απλά ενημερωμένη μου απαντά.. υπέρ του δέοντος..

Τέλος πάντων.. Το συμπέρασμα είναι ότι κάνουμε επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και κατάτμηση στο εξειδικευμένο ανδρολογικό ινστιτούτο γιατί τα σπερμοδιαγράμματα του κέντρου εξωσωματικής δεν τα λαμβάνει υπόψη και ορμονολογικές εξετάσεις και αφού πάρουμε τα καινούργια αποτελέσματα κλείνουμε ραντεβού μαζί του και συζητάμε τι θα κάνουμε..

Κορίτσια κι ο άνδρας μου ενθουσιάστηκε... Οπότε όλα καλά και εν αναμονή των εξετάσεων αυτών.. Ούτως ή άλλως σκοπό δεν είχαμε να προχωρήσουμε σε άλλη εξωσωματική μέχρι τον Μάρτιο.. Ας πάει ένα και δυο μήνες παραπίσω φτάνει να έχουμε θετικά αποτελέσματα...!

Αγαπώ όλο τον κόσμο τώρα και ακόμα περισσότερο τη Ροξάνα και τον καινούργιο γιατρό!

Με το καλό να υποδεχθείτε τα μωράκια σας!

L2qIp2.png

Καλημέρα!

Δομνίνα μου, πολύ καλά τα νέα σου!Χάρηκα πάρα πολύ!

Αγγελική μου, είσαι καλά;

Εγώ αύριο έχω ραντεβού στις 17.00 με τον γιο μου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δομνινα τελεια τα νεα σου!!! καλυτερα να περιμενεις 2 μηνες παραπανω παρα να ρισκαρεις! Βασδελακι περιμενουμε νεα απο τον μπεμπαρο!

Εμεις φτασαμε τα 2200γρ! δοξα το Θεο ολα με το ντοπλερ το μωρο δεν εχει επηρεαστει απο το σακχαρο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...