Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γλυκια Δομνινα! Λυπαμαι πολυ! Μην το βαζεις κατω ομως!

Εχε τον στοχο σου διαρκως στο μυαλο σου και καποια στιγμη θα τα καταφερεις σιγουρα! Κι εγω περασα πολλες φορες απο το σταδιο της απογοητευσης αλλα ευτυχως διαρκουσε λιγο μετα πεισμωνα και προσπαθουσα περισσοτερο!

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια

(((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

εχει διαλυθεί το καφέ:(

μαθαίνω νέα μόνο απο τα κοριτσάκια που βλέπω στο FB!!!!

περιμένω νέα σαςςςςςς!!!!!

νικακι, αμαρυλις, κριστι, μαρια, vasdeli, ιόλη, Δομνίνα, πατουσίτσα, τουντσάκι,ιπποκαμπάκι, τράινγκ!!!!! sorry αν ξέχασα κανένα κοριτσάκι:oops:

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

εχει διαλυθεί το καφέ:(

μαθαίνω νέα μόνο απο τα κοριτσάκια που βλέπω στο FB!!!!

περιμένω νέα σαςςςςςς!!!!!

νικακι, αμαρυλις, κριστι, μαρια, vasdeli, ιόλη, Δομνίνα, πατουσίτσα, τουντσάκι,ιπποκαμπάκι, τράινγκ!!!!! sorry αν ξέχασα κανένα κοριτσάκι:oops:

Καλημέρα, Αντζελάκι μου.

Τι κάνεις?

Εγώ δεν έχω νέα, στάσιμη η κατάσταση.

Εσύ, πώς πας?

Καλημέρα Angela!!! Εγώ είμαι σπίτι γιατί έχω λίγο αίμα και είμαι ξάπλα...

Γέννησε όμως η αδερφή μου έναν γατούλη και έχω πάθει πλάκα!! Ο μικρούλης είναι τέλειος, δε χορταίνω να τον βλέπω!!!!

Διαφημίσεις

να σας ζησει!!

κοριτσακι μου ξαπλα και ηρεμια θα περασει και αυτο!

εκανες πριμολουτ?

τι είναι αυτό? όχι είμαι με uttrogestan απλά έχω ένα αγγείο στον τράχηλο που αιμορραγεί. προληπτικά είμαι ξάπλα, λόγω της παλλίνδρομης....

Καλημέρα, Αντζελάκι μου.

Τι κάνεις?

Εγώ δεν έχω νέα, στάσιμη η κατάσταση.

Εσύ, πώς πας?

εμείς είμαστε στην προσπάθεια!!!

αν δεν τα καταφέρουμε μέχρι το Δεκέμβρη θα ξανακάνω υστεροσκόπηση:|

trying μου να σας ζήσει ο μπέμπαρος:-D:-D να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος;)

και εσύ ότι πει ο γιατρούλης και όλα θα πάνε καλά;):P

Γεια σας και από μένα....Συνεχίζουμε κανονικά και νομίζω ότι μπήκα πια στο γ' τρίμηνο!!!!

Trying περαστικά!

Δομνίνα, γιόρταζες χθες πουλάκι μου;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Κανονικά ναι, χθες ήταν η γιορτή μου και θα έπρεπε να γιορτάζω. Εδώ και 10 χρόνια όμως σαν σήμερα έχασα τον αδερφό μου (μόλις 25 τότε) και από τότε δεν γιορτάζω..

Ευχαριστώ που με σκεφτήκατε και θέλω να χαμογελάτε.. Εντάξει;

Βασδέλη μου πλησιάζει ο καιρός.. τι καλά! Κρίστυ και για σένα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

τι είναι αυτό? όχι είμαι με uttrogestan απλά έχω ένα αγγείο στον τράχηλο που αιμορραγεί. προληπτικά είμαι ξάπλα, λόγω της παλλίνδρομης....

α ενταξει τοτε ..... ειναι σαν να παιρνεις 100 utrogestan μαζεμενα σε ενεσιμη μορφη ομως...

ξεκουραση θελει !!

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Κανονικά ναι, χθες ήταν η γιορτή μου και θα έπρεπε να γιορτάζω. Εδώ και 10 χρόνια όμως σαν σήμερα έχασα τον αδερφό μου (μόλις 25 τότε) και από τότε δεν γιορτάζω..

Ευχαριστώ που με σκεφτήκατε και θέλω να χαμογελάτε.. Εντάξει;

Βασδέλη μου πλησιάζει ο καιρός.. τι καλά! Κρίστυ και για σένα!

λυπαμαι για την απωλεια σου......

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα,ελπιζω να 'στε ολες καλα.

Aντζελακι μου χαιρομαι πολυ για σενα,που εχετε ξεκινησει προσπαθειες εννοω,μην απογοητευεσαι και μην το βαζεις κατω...θα δεις που καποια στιγμη θα τα θυμασαι ολα αυτα και θα χαμογελας....;)

Εμεις ειμαστε πολυ καλα...τελικα περιμενουμε μπεμπου και ειμαστε πολυ χαρουμενοι γι αυτο,ολα πανε καλα και το φουσκακι μου μεγαλωνει....!Στις 22 Οκτωβρη εχουμε β επιπεδου και την περιμενουμε πως και πως!!!!!!!Δυστυχως εχω μπει απο τωρα στον πειρασμο και ψαχνω χρωματα και αυτοκολλητα για το δωματιο της μπουμπους!

Δομνινα εισαι τρομερη ,ειχες μια τετοια τραγικη απωλεια και παρολα αυτα δε χανεις την αισιοδοξια σου και λες σε μας να χαμογελαμε!!!μπραβο σου!

Κριστακι μου εισαι πολυ κοντα στο ονειρο ετσι δεν ειναι?????πως νιωθεις συναδελφισσα στη γλυκα???????

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα κορίτσια. Τυχαία ανακάλυψα το φόρουμ και μπήκα. Ελπίζω να είναι real.

Ειναι πολυ real και ειναι απιστευτο ποσο βοηθαει το να μιλας με ανθρωπους που εχουν περασει το ιδιο!

Σας ευχαριστω και παλι κοριτσια δεν θα το ξεχασω ποτε!!!!!!!

VASDELI,MARIAEFI,ANGELAKI,MAGDA,TOYNTS,ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ,ΑΝΤΡΙΑΝΟΥΛΑ,MAMA,IOLH,AMARYLLIS,PATOYSITSAS,MANOYTITA,ΔΟΜΝΙΝΑ....και φυσικα ολα τα καινουργια κοριτσια....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...