Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν λάθος.. Δεν πειράζει όμως... καλύτερα έτσι και τώρα παρά αργότερα να συνέβαινε κάτι πιο δυσάρεστο..

Πάμε για την επόμενη με τον καινούργιο χρόνο!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!

ιπποκαμπάκι μου τι καλά και αγοράκια για τον μπαμπά και κοριτσάκι για σένα!!!!;):D

Δομνινάκι μου με περισσότερη αισιοδοξία για την επόμενη φορά!!! θα έρθει!!;)

christy, mariaefi μου τα ζουζούνια σας πια είναι ολόκληρα μωράκια! άντε σύντομα και στις αγκαλίτσες σας!!!:D

πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!

Κοριτσάκια τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν λάθος.. Δεν πειράζει όμως... καλύτερα έτσι και τώρα παρά αργότερα να συνέβαινε κάτι πιο δυσάρεστο..

Σας φιλώ!

Δομνίνα μου ψηλά το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά!! Καταλαβαίνω πως νοιώθεις αλλά στο τέλος θα κοιτάς πίσω σου και θα σου φαίνονται όλα σαν ένα κακό όνειρο...

Φιλιά πολλά!!!;)

Διαφημίσεις

Σας φιλώ!

Δομνίνα μου δεν έχω λόγια...:( Όμως προς Θεού μην απογοητεύεσαι! Την επόμενη φορά θα έρθει σίγουρα!

Μια ζεστή αγκαλιά από μένα και ένα γλυκό φιλί από το μπεμπάκο μου!!:rolleyes:

IchNp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Επισήμως μπήκαν και οι τίτλοι τέλους σε αυτή μου την προσπάθεια μιας και αδιαθέτησα χθες.. Τουλάχιστον το σύστημα εξακολουθεί να δουλεύει ρολόι.. κάτι είναι κι αυτό..

Μιλήσαμε χθες με τον σύζυγο και αποφάσισε επιτέλους να πάμε και σε άλλο γιατρό και να κάνει αυτή τη φορά ότι ακριβώς του πει.. Πάλι καλά.. τουλάχιστον κατάλαβε κι αυτός ότι έφταιξε σε κάποιο σημείο..

Τώρα κάνουμε διάλειμμα, ανασυγκροτούμαστε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε με το νέο χρόνο!

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για την υποστήριξη και τις σκέψεις σας και είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα έχω να μοιραστώ μαζί σας ευχάριστα!

Φιλάκια στα μαγουλάκια και στα πατουσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Επισήμως μπήκαν και οι τίτλοι τέλους σε αυτή μου την προσπάθεια μιας και αδιαθέτησα χθες.. Τουλάχιστον το σύστημα εξακολουθεί να δουλεύει ρολόι.. κάτι είναι κι αυτό..

Μιλήσαμε χθες με τον σύζυγο και αποφάσισε επιτέλους να πάμε και σε άλλο γιατρό και να κάνει αυτή τη φορά ότι ακριβώς του πει.. Πάλι καλά.. τουλάχιστον κατάλαβε κι αυτός ότι έφταιξε σε κάποιο σημείο..

Τώρα κάνουμε διάλειμμα, ανασυγκροτούμαστε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε με το νέο χρόνο!

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για την υποστήριξη και τις σκέψεις σας και είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα έχω να μοιραστώ μαζί σας ευχάριστα!

Δομνίνα έτσι σε θέλω, να μην το βάζεις κάτω και απεναντίας να ξεκινάς να σκέφτεσαι τί έφταιξε και να προσπαθείς να δώσεις λύση. Μόνο με ψυχραιμία λύνονται τα ζητήματα που μας απασχολούν. Θα δείς όλα καλά θα πάνε. Αισιοδοξία βρε κοριτσάκι!!!

Εγώ κατά τα άλλα συνεχίζω να βρίσκομαι στο καράβι του πρώτου τριμμήνου (αυτή η ναυτία παναγία μου!) και προσπαθώ να κάνω υπομονή...

Trying πίστεψέ με αυτή τη ναυτία θα την ευγνωμονείς... λίγη υπομονή ακόμα και θα περάσουν όλα..

Εννοείται πως δεν θα πέσω να πεθάνω κιόλας.. Ήδη σκέφτομαι την επόμενη προσπάθεια..

L2qIp2.png

καλημέρα και καλό μήνα!!!

τι έγινε κοριτσάκια ? που εξαφανιστήκατε όλες:confused:

λοιπόν να σας πω τα δικά μου..... αδιαθέτησα και αυτό τον μήνα και σκέφτομαι οτι ο Δεκέμβριος πλησιάζει:( τι να κάνω όμως:?

αυτά απο εμένα.....

Δομνινάκι μου και βέβαια δεν θα το βάλεις κάτω!!! όλα με αγώνα κατακτώνται;)

περιμένω να μάθω νεά δικά σας και απο τα μπεμπουλίνια σας! φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

δομνινα μου , πολυ στεναχωρεθηκα.μην το βαζεις κατω,τωρα που το πηρες αποφαση μην το αφησεις.αλλα,θα σε συμβουλευα να αλλαξεις κεντρο,να πας στον καλυτερο γιατρο της ελλαδας,τα ιδια λεφτα ειναι με μικρη διαφορα.αμα θελεις να σε βοηθησω.

Ιπποκαμπάκι μου γλυκό.. Εντάξει, στενοχωρήθηκα λίγο, το ομολογώ.. Ξανά όμως προς τη δόξα τραβώ..

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τίποτε.. Ας πάμε με το καλό στον καινούργιο ουρολόγο να δούμε τι θα μας πει κι αυτός και έχουμε άφθονο χρόνο μετά να αποφασίσουμε το οτιδήποτε..

Εσύ να προσέχεις τα μπεμπέκια σου που είμαι σίγουρη ότι καλοπερνάνε με τη μανούλα τους..

Angela γλυκιά μου.. να κάνεις όπως εσύ νομίζεις κι αισθάνεσαι.. Αν δεν νιώθεις έτοιμη δεν πα να'ρθει κι ο Δεκέμβρης; Μην κάνεις τίποτε.. Πρέπει να είσαι ήρεμη και χαλαρή και αισιόδοξη όταν με το καλό ξεκινήσεις προσπάθειες...

Εμείς εδώ θα είμαστε...

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...