Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπραβο βρε ιπποκαμπακι!!!

θα εχεις απο ολα τα χρωματα!!!

να ξεκουραστεις οσο πρεπει και χαλαρα!

σε ποια εβδομαδα εισαι?

ειμαι στην 16η εβδομαδα.

vasdeli 2 αγορια και 1 κοριτσι.τα ειπες αναποδα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ιπποκαμπάκι σε λίγο δηλαδή κλείνεις και τον τέταρτο... Τι καλά!

Βασδέλι μου εγώ να δεις... είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ καθόλου να συγκεντρωθώ.. Το μυαλό μου είναι συνεχώς εκεί.. που θα πάει η ρημάδα η ώρα.. θα περάσει..

L2qIp2.png

Δομνινα δεν καθισα να διαβασω την κορη μου γιατι δεν μπορω απο την αγωνια!!χαχα!!!!!

Ιπποκαμπακι περασαν τα δυσκολα πιστευω!!!ολα θα ειναι τελεια!

φιλακια στα ομορφα ιπποκαμπακια σου!

Διαφημίσεις

Μαρία μου μίλησα με το γιατρό και μου είπε να πάω αύριο το πρωί από το κέντρο να κάνουμε μια επαναληπτική.. σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος να είμαστε καλυμμένοι.. Θα πάω με την ψυχολογία ότι έχει γίνει λάθος.. Τι είναι ένα τσιμπηματάκι ακόμα;

L2qIp2.png

ετσι να πας! ενα τσιμπημα δεν ειναι τιποτα!!!

εγω θυμαμαι την μια μερα ειχα χοριακη 1,7 και μετα απο μερα που ξαναπηγα (τυχαιο δεν νομιζω) γιατι κατι μου ελεγε να παω εδειξε 54 ! δεν μου εξηγησαν ποτε πως εγινε αυτο...τι να πω?!

και στο ιδιο μικροβιολογικο!

Μαρία μου μίλησα με το γιατρό και μου είπε να πάω αύριο το πρωί από το κέντρο να κάνουμε μια επαναληπτική.. σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος να είμαστε καλυμμένοι.. Θα πάω με την ψυχολογία ότι έχει γίνει λάθος.. Τι είναι ένα τσιμπηματάκι ακόμα;

Δομνίνα μου να πας οπωσδήποτε να κάνεις άλλη μία χοριακή, να είσαι σίγουρη. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια και την αγάπη μου... Περιμένουμε νέα σου!!!

Διαφημίσεις

trying τωρα ειδα οτι ακουσατε καρδια!

μπραβο !!

ποσο εβδ εισαι τωρα??

μολις κανεις την αυχενικη θα ηρεμησεις και οταν ερθει η ωρα για το β επιπεδου θα νιωσεις σιγουρα πολυ καλυτερα!

Δομνίνα, ένα θα σου πω....

Κολλητή μου φίλη τα κατάφερε μετά από 7 προσπάθειες....

Το 3.88 μπορεί να είναι προάγγελος επιτυχίας της επόμενης φοράς...Έτσι έγινε και με την φίλη μου.

Μην το βάζεις κάτω!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ειμαι στην 16η εβδομαδα.

vasdeli 2 αγορια και 1 κοριτσι.τα ειπες αναποδα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ουπς....2 τσουτσουνάτοι και ένα μυδάκι!:P Σόρρυ!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια αρνητικό... 3.88 θα μιλήσω με το γιατρό και βλέπουμε.. πάμε γι' άλλα..

Ελπιζω να ειναι λαθος και να εκτοξευθει στα υψη η επαναληπτικη!

καλημερα κοριτσια.την εκανα την περιδεση,τωρα το κλεισαμε και επισημα το μαγαζι :P,πηγα για μια μερα,και η γιατρος μετα το χειρουργειο με ειπε να κατσω 2 μερες,αφου περασαν και ηρθε ο αντρας μου να με παρει,τον στελνω στο λογιστηριο,και στο μεταξυ με βγαζουν τον καθετηρα,μετα ειδα αιμα,πανικοβληθηκαν οι νοσοκομες,με παιρνει η γιατρος και με λεει να κατσω ακομα μια μερα,τελικα ηταν δεν ηταν τιποτα.και ετσι ετσι εκατσα 3 μερες.τωρα ειμαι στο σπιτι ξαπλα.αααα,να σας πω και τα ευχαριστα,μαλλον ειναι 2 αγορια και 1 κοριτσι.:tongue::P

Μπραβο κοριτσακι!

Τυχερη η κορη σου με 2 αντρες να την προσεχουν!!!

φιλια στην κοιλιτσα σου!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γεια σας κ απο μενα! δυστυχως αλλαξα αποτομα post...αφου στην 6η βδομαδα κυησης η χοριακη μου εκανε ελευθερη πτωση απο το 3734 στο 478!!!! Ετσι να ΄μαι κ εγω μελος του καφε σας.Εχει περασει μονο 1 βδομαδα κ προσπαθω να συνελθω, ξερετε πως ειναι... αν και η αληθεια ειναι πως πηρα λιγο θαρρος απο τις εγκυουλες μας. Ευχομαι να εχετε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια.:P:p:p

anniw μου, να σε ρωτησω κατι; αν καταλαβα καλα ο γιατρος σου ειπε να περιμενετε 3 μηνες για να κανετε παλι προσπαθειες; απο ολα αυτα που ειχα διαβασει εδω κ στο αλλο parents πιστευα οτι το ιδιο θα μου ελεγε, αλλα χθες που πηγα μου ειπε οτι δε θα χρειαστει να κανω αποξεση κ οτι μπορω να αρχισω απο τωρα απλα δε θα παρω για ενα τριμηνο τα χαπια που επαιρνα για ωορρηξια(clomifene). απο χθες το σκεφτομαι συνεχεια κ ανησυχω λιγο. δε θα επρεπε να περιμενω;;; εκτος αν πιστευει πως χωρις τα χαπια δεν μπορω να μεινω εγκυος. τι να πω; κοριτσια, οι υπολοιπες τι σας ειχαν πει;;;;;;

sorry, για το μεγαλο μηνυμα αλλα πραγματικα εχω προβληματιστει.:confused:

Καλημερα κοριτσακι λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου παθουσα και εγω 3 φορες παρακαλω και με αποξεση ολες!!!:(ο καθε γιατρος ειναι διαφορετικος εμενα για παραδειγμα μου ειχε πει περιμενουμε να αδιαθετησης και μετα απο 3 μηνες ξεκινας!!

θα ερθει το ζουζουνακι σου θα το δεις!!!το φορουμ για να ξερεις ειναι πολυ γουρλιδικο και εδω μεσα θα σε βοηθησουν πολυ τα κοριτσια τουλαχιστον αυτο ενιωσα εγω και μου ανεβαζανε το ηθικο συνεχεια και να περνω δυναμη να ξαναπροσπαθησω παλι!!!

σου ευχομαι τα καλυτερα και συντομα να εχεις ευχαριστα νεα!!!;):lol:

καλημερα κοριτσια.την εκανα την περιδεση,τωρα το κλεισαμε και επισημα το μαγαζι :P,πηγα για μια μερα,και η γιατρος μετα το χειρουργειο με ειπε να κατσω 2 μερες,αφου περασαν και ηρθε ο αντρας μου να με παρει,τον στελνω στο λογιστηριο,και στο μεταξυ με βγαζουν τον καθετηρα,μετα ειδα αιμα,πανικοβληθηκαν οι νοσοκομες,με παιρνει η γιατρος και με λεει να κατσω ακομα μια μερα,τελικα ηταν δεν ηταν τιποτα.και ετσι ετσι εκατσα 3 μερες.τωρα ειμαι στο σπιτι ξαπλα.αααα,να σας πω και τα ευχαριστα,μαλλον ειναι 2 αγορια και 1 κοριτσι.:tongue::P

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...