Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σιγα-σιγα ζουζουνες σας αφηνω κι εγω,παω σπιτακι μου..κατα τις 7:00 θα παω κομμωτηριο ετσι να εκτονωθω λιγακι...οχι οχι δεν θα γινω κουρουπα απλως πιο ομρφη!!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

σιγα-σιγα ζουζουνες σας αφηνω κι εγω,παω σπιτακι μου..κατα τις 7:00 θα παω κομμωτηριο ετσι να εκτονωθω λιγακι...οχι οχι δεν θα γινω κουρουπα απλως πιο ομρφη!!!!!!!!!!!!!!!!

κάνει καλό ο καλλωπισμός!!! και το shopping therapy επίσης!!! :wink:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

η patousitsa εισπράκτορας

η patousitsa σερβιτόρα..

η patousitsa αεροσυνοδός..

τι άλλο θα δούμε!!! :o

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ???:?:Κ ΟΔΗΓΟΣ ,Κ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ , Κ ΠΙΛΟΤΟΣ!!!!!!:rolleyes:ΟΥΤΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΑ!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ???:?:Κ ΟΔΗΓΟΣ ,Κ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ , Κ ΠΙΛΟΤΟΣ!!!!!!:rolleyes:ΟΥΤΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΑ!!!!!

Άστην mama μου. Όλα δικά της τα θέλει!! Και δεν πληρώνει και επιχείρηση υπερπαραγωγή θέλει:lol:

IchNp3.png

...καλα το σοπινγγ σιγουρα βοηθαει,θα σας πω μονο οτι χθες αγορασαμε τηλεοραση....χαχαχα προς αναπτερωση του ζευγους...........:lol::lol::lol::lol:

εμείς αλλάξαμε κουρτίνες και τώρα λέμε για φωτιστικά.. :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...