Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κούκλα μου να ανακατεύεσαι, να ανακατεύεσαι, είναι μία από τις ενδείξεις ότι όλα θα πάνε καλά. Υπομονή υπομονή....

εγώ αδιαθέτησα και 3η φορά μετά την παλλίνδρομη και λέω από αυτό το μήνα να ξεκινούσα.....αυτά. σας φιλώ, μακάρι να έχω και γω καλά νέα σύντομα

Γεια σας κ απο μενα! δυστυχως αλλαξα αποτομα post...αφου στην 6η βδομαδα κυησης η χοριακη μου εκανε ελευθερη πτωση απο το 3734 στο 478!!!! Ετσι να ΄μαι κ εγω μελος του καφε σας.Εχει περασει μονο 1 βδομαδα κ προσπαθω να συνελθω, ξερετε πως ειναι... αν και η αληθεια ειναι πως πηρα λιγο θαρρος απο τις εγκυουλες μας. Ευχομαι να εχετε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια.:P:p:p

anniw μου, να σε ρωτησω κατι; αν καταλαβα καλα ο γιατρος σου ειπε να περιμενετε 3 μηνες για να κανετε παλι προσπαθειες; απο ολα αυτα που ειχα διαβασει εδω κ στο αλλο parents πιστευα οτι το ιδιο θα μου ελεγε, αλλα χθες που πηγα μου ειπε οτι δε θα χρειαστει να κανω αποξεση κ οτι μπορω να αρχισω απο τωρα απλα δε θα παρω για ενα τριμηνο τα χαπια που επαιρνα για ωορρηξια(clomifene). απο χθες το σκεφτομαι συνεχεια κ ανησυχω λιγο. δε θα επρεπε να περιμενω;;; εκτος αν πιστευει πως χωρις τα χαπια δεν μπορω να μεινω εγκυος. τι να πω; κοριτσια, οι υπολοιπες τι σας ειχαν πει;;;;;;

sorry, για το μεγαλο μηνυμα αλλα πραγματικα εχω προβληματιστει.:confused:

Γεια σας κ απο μενα! δυστυχως αλλαξα αποτομα post...αφου στην 6η βδομαδα κυησης η χοριακη μου εκανε ελευθερη πτωση απο το 3734 στο 478!!!! Ετσι να ΄μαι κ εγω μελος του καφε σας.Εχει περασει μονο 1 βδομαδα κ προσπαθω να συνελθω, ξερετε πως ειναι... αν και η αληθεια ειναι πως πηρα λιγο θαρρος απο τις εγκυουλες μας. Ευχομαι να εχετε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια.:P:p:p

anniw μου, να σε ρωτησω κατι; αν καταλαβα καλα ο γιατρος σου ειπε να περιμενετε 3 μηνες για να κανετε παλι προσπαθειες; απο ολα αυτα που ειχα διαβασει εδω κ στο αλλο parents πιστευα οτι το ιδιο θα μου ελεγε, αλλα χθες που πηγα μου ειπε οτι δε θα χρειαστει να κανω αποξεση κ οτι μπορω να αρχισω απο τωρα απλα δε θα παρω για ενα τριμηνο τα χαπια που επαιρνα για ωορρηξια(clomifene). απο χθες το σκεφτομαι συνεχεια κ ανησυχω λιγο. δε θα επρεπε να περιμενω;;; εκτος αν πιστευει πως χωρις τα χαπια δεν μπορω να μεινω εγκυος. τι να πω; κοριτσια, οι υπολοιπες τι σας ειχαν πει;;;;;;

καλημερα κοριτσι μου!!!καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και καθε γιατρος δινει αλλες οδηγιες,εγω εκανα αποξεση 21/8 και μου ειπε να ερθει μια φορα κανονικη περιοδος και μετα να ξαναπροσπαθησω,αλλες τους ειπαν να περιμενουν 3 μηνες ακομα και για 6 μηνες εχω ακουση,εσυ ουτε αποξεση δεν χρειαστηκε να κανεις αρα ακολουθα τες συμβουλες του γιατρου σου και θα ξανα μεινει συντομα εγκυουλι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!

Aranka μου λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου......

εδώ μέσα θα αισθανθείς σίγουρα καλύτερα σε λίγο καιρό!

όσο για τις συμβουλές του γιατρού σου αν τον εμπιστέυεσαι να τις ακολουθήσεις..... το παν είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό;)

πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!:D

καλημερα κι απο μενα κοριτσακια....

Αranka λυπαμαι πολυ γι 'αυτο που σου συνεβη,θα δεις οτι τοσο το cafe οσο και ο χρονος θα σε βοηθησουν να το αφησεις πισω και να προσπαθησεις παλι!Μετα απο μια τοσο μεγαλη ωδυνη ερχεται η απιστευτη χαρα να εισαι σιγουρη γι' αυτο.

Εμενα μου ειχε πει να ξεκινησουμε προσπαθειες μετα απο 3 μηνες ομως ειχα κανει και αποξεση οποτε ισως γι' αυτο χρειαζεται λιγος χρονος παραπανω...το καλυτερο ειναι να το συζητησεις με το γιατρο σου και να κινηθεις αναλογα...ολα θα πανε καλα θα δεις;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

aranka ειναι πολυ νωρις για να νιωσεις καλυτερα.παρε τον χρονο σου και οταν νιωσεις ετοιμη να βαλεις μπροστα αφου δεν εχεις κανει αποξεση δεν νομιζω να εχεις προβλημα και τον αλλο μηνα...

κούκλα μου καλημέρα

εγώ έκανα απόξεση τον Ιούνιο, μου είχε πει ότι μπορώ να προσπαθήσω ξανά μετά από 2 περιόδους (πήρα αντιβίωση για ένα μικρόβιο που βρήκα με εξετάσεις και περίμενα και τα αποτελέσματα για θρομβοφιλία). Εγώ όμως ήθελα να αφήσω και άλλον ένα μήνα να περάσει. Έχω και άλλα δύο παιδάκια...και από αυτόν βλέπουμε. Είναι καλό που δεν θα χρειαστείς απόξεση. Νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου για να ξεκινήσεις τις προσπάθειες.

mIdZp3.png

καλημερα κοριτσια.την εκανα την περιδεση,τωρα το κλεισαμε και επισημα το μαγαζι :P,πηγα για μια μερα,και η γιατρος μετα το χειρουργειο με ειπε να κατσω 2 μερες,αφου περασαν και ηρθε ο αντρας μου να με παρει,τον στελνω στο λογιστηριο,και στο μεταξυ με βγαζουν τον καθετηρα,μετα ειδα αιμα,πανικοβληθηκαν οι νοσοκομες,με παιρνει η γιατρος και με λεει να κατσω ακομα μια μερα,τελικα ηταν δεν ηταν τιποτα.και ετσι ετσι εκατσα 3 μερες.τωρα ειμαι στο σπιτι ξαπλα.αααα,να σας πω και τα ευχαριστα,μαλλον ειναι 2 αγορια και 1 κοριτσι.:tongue::P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.την εκανα την περιδεση,τωρα το κλεισαμε και επισημα το μαγαζι :P,πηγα για μια μερα,και η γιατρος μετα το χειρουργειο με ειπε να κατσω 2 μερες,αφου περασαν και ηρθε ο αντρας μου να με παρει,τον στελνω στο λογιστηριο,και στο μεταξυ με βγαζουν τον καθετηρα,μετα ειδα αιμα,πανικοβληθηκαν οι νοσοκομες,με παιρνει η γιατρος και με λεει να κατσω ακομα μια μερα,τελικα ηταν δεν ηταν τιποτα.και ετσι ετσι εκατσα 3 μερες.τωρα ειμαι στο σπιτι ξαπλα.αααα,να σας πω και τα ευχαριστα,μαλλον ειναι 2 αγορια και 1 κοριτσι.:tongue::P

τελεια τα νεα σου πολυ χαρηκα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια μπερδευτηκα πολυ και θελω την βοηθεια σας ,εχτες η ωρα 2 το μεσημερη κανω το τεστ ωορρηξιας και δειχνει αρνητικο σημερα η ωρα 11 το πρωι θετικο και τωρα η ωρα 6.παλι αρνητικο,τι να εγινε αραγε:confused::confused::confused::confused:εκανα σεξακι λετε να προλαβα ή εχασα το μηνα???

Εφάκη....

πόσο μου θυμίζεις τον εαυτό μου...

Είχα πάρει μάτσο τα τεστ ωορρηξίας από Αγγλικό σάιτ(Εμένα μου έλεγε με απογευματινά ούρα) και ασχολιόμουν συνεχώς μ' αυτά με αποτέλεσμα να μην μένω έγκυος....Είχαν τέτοια επίδραση στον οργανισμό μου(αγχωτική) που έναν μήνα θυμάμαι δεν έκανα καθόλου ωορρηξία...

Όταν τα παράτησα στην άκρη, έμεινα έγκυος (τον Απρίλη) και μάλιστα πάνω σε μη γονιμες μέρες....

Άστα αυτά και έχε ελεύθερες επαφές, κούκλα μου....θα έρθει το μπεμπέ...

Δομνίνα αναμένουμε......:-P

Aranka, λυπάμαι για ό,τι σου συνέβη...όμως θα γελάσεις και πάλι...

Ιππόκαμπε, 2 κοριτσάκι και 1 αγοράκι σούπερ!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Τσα! Να' μαι κι εγώ..

Άργησα αλλά την έκανα την εμφάνισή μου.. Κοριτσάκια μου είμαι εν αναμονή αποτελέσματος... πήγα το πρωί και έδωσα τον οβολό μου σε αιματάκι και κατά τις 6 που θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα έχωσα τη μανούλα μου να πάει να τα πάρει.. Έτσι μέχρι τις 7 πιστεύω ότι θα έχει βγει το ανακοινωθέν..

Ιπποκαμπάκι μου τέλεια τα νέα σου.. Μπράβο κοριτσάκι μου... έχεις κάνει ότι καλύτερο γίνεται και είμαι σίγουρη ότι μέχρι το τέλος όλα θα εξακολουθούν να πηγαίνουν τέλεια..

Αράνκα κοριτσάκι μου αφού δεν έχεις κάνει απόξεση μπορείς και από τον ερχόμενο μήνα να αρχίσεις πάλι τις προσπάθειες.. Το καλό στην περίπτωσή σου είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκες καθόλου σωματικά... βέβαια η ψυχική ταλαιπωρία είναι μεγαλύτερη αλλά να δεις που σε λίγο καιρό θα είσαι πάλι έγκυος, είμαι σίγουρη..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ για τις σκέψεις και την υποστήριξη!

L2qIp2.png

Τσα! Να' μαι κι εγώ..

Άργησα αλλά την έκανα την εμφάνισή μου.. Κοριτσάκια μου είμαι εν αναμονή αποτελέσματος... πήγα το πρωί και έδωσα τον οβολό μου σε αιματάκι και κατά τις 6 που θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα έχωσα τη μανούλα μου να πάει να τα πάρει.. Έτσι μέχρι τις 7 πιστεύω ότι θα έχει βγει το ανακοινωθέν..

Ιπποκαμπάκι μου τέλεια τα νέα σου.. Μπράβο κοριτσάκι μου... έχεις κάνει ότι καλύτερο γίνεται και είμαι σίγουρη ότι μέχρι το τέλος όλα θα εξακολουθούν να πηγαίνουν τέλεια..

Αράνκα κοριτσάκι μου αφού δεν έχεις κάνει απόξεση μπορείς και από τον ερχόμενο μήνα να αρχίσεις πάλι τις προσπάθειες.. Το καλό στην περίπτωσή σου είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκες καθόλου σωματικά... βέβαια η ψυχική ταλαιπωρία είναι μεγαλύτερη αλλά να δεις που σε λίγο καιρό θα είσαι πάλι έγκυος, είμαι σίγουρη..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ για τις σκέψεις και την υποστήριξη!

Δομνίνα περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα σου!!!!

Ιπποκαμπάκι όλα καλά! Κουράγιο και θα περάσουν όλα!!!

Aranka πρέπει να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου και τις οδηγίες που σου δίνει, αλλιώς άλλαξε τον. Κάνε κουράγιο και τα δύσκολα θα περάσουν. Τα καλά έρχονται!!

Εγώ πήγα εχθές στη γυναικολόγο μου, όλα καλά, ακούσαμε την καρδιά και εκεί που την ακούγαμε, ξαφνικά σταμάτησε!!! σοκ!!! μέχρι να ψυχραιμήσω και να ακούσω τη γυναικολόγο μου που μου έλεγε ότι γύρισε, πήγα και ήρθα πενήντα φορές!!! κατά τα άλλα είναι πολύ ευχαριστημένη που έχω ναυτία και εμετούς και αδυναμία, γιατί αυτό δείχνει ότι όλα πανε καλά (μέχρι τώρα). Η αλήθεια είναι ότι από εχθές έχω κοιτάξει τον υπέρηχο καμιά δεκαριά φορές και δεν τον χορταίνω!!! που να μεγαλώσει κιόλας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...