Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

΄

σιγά σιγά καταλαβαίνουμε φθυνόπωρο:rolleyes::-(

Ανδριανούλα μου και εσύ κοριτσάκι ε? μάλλον είναι κοριτσοχρονιά φέτος;):D

Εγώ κατάφερα μετά απο 6 μήνες να φτιάξω το θυρεοειδή μου επιτέλους:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα σε όλες!!! mariaefi είσαι στην 25η εβδομάδα και έχεις ακόμη ανακατωσούρες? είναι το ίδιο έντονες όπως και στο πρώτο τρίμμηνο? θα αυτοκτονήσω!!!!!

καλημερα!

εγω ειμαι περιπτωση μη πω περιπτωσαρα και στην κορη μου μεχρι και την ημερα που γεννησα εκανα εμετο μεσα στο χειρουργειο και εισαγωγη και στις 2 για ορους.

δεν ειναι ετσι σε ολες ειμαι απο τις σπανιες περιπτωσεις....

τωρα ανακατευομαι αλλα δεν κανω πολλους μπορει και κανεναν.

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

΄

σιγά σιγά καταλαβαίνουμε φθυνόπωρο:rolleyes::-(

Ανδριανούλα μου και εσύ κοριτσάκι ε? μάλλον είναι κοριτσοχρονιά φέτος;):D

Εγώ κατάφερα μετά απο 6 μήνες να φτιάξω το θυρεοειδή μου επιτέλους:D

Μπράβο Άντζελα! Ευχάριστα νέα είναι αυτά!

Όσο για την κοριτσοχρονιά, δεν θα το έλεγα...Είμαι στο καφέ Ιανουαρίου που είμαστε μέχρι στιγμής 8-3!!! Νικάμε οι αγορομάνες κατά κράτος!!!

Κορίτσια καλημέρα σε όλες!!! mariaefi είσαι στην 25η εβδομάδα και έχεις ακόμη ανακατωσούρες? είναι το ίδιο έντονες όπως και στο πρώτο τρίμμηνο? θα αυτοκτονήσω!!!!!

Όχι, προς Θεού κοπέλα μου!:lol:

Και το σπορίδιον, τι θα γίνει;

Άσε την Μαριαέφη, είναι μοντέλο power και αντέχει στις ανηφόρες....:wink:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα!

εγω ειμαι περιπτωση μη πω περιπτωσαρα και στην κορη μου μεχρι και την ημερα που γεννησα εκανα εμετο μεσα στο χειρουργειο και εισαγωγη και στις 2 για ορους.

δεν ειναι ετσι σε ολες ειμαι απο τις σπανιες περιπτωσεις....

τωρα ανακατευομαι αλλα δεν κανω πολλους μπορει και κανεναν.

και πως αντέχεις να ανακατεύεσαι όλη μέρα βρε κορίτσι? θα μου πείς και τί να κάνεις.... μήπως έχεις και άλλη επιλογή?

Διαφημίσεις

κανω υπομονη!

γιατι επιλογη δεν υπαρχει..!!απλα τρωω λιγο και συχνα για να μην τα βγαλω κιολας...

καλημέρα!!! Δίκο έχεις mariaefi μου, υπομονή... Η διάθεση σου με όλα αυτά πως είναι?

χμμμ στην αρχη ενα με το πατωμα και με τις αποκολλησεις αστα...ακομα δεν εχω πει οτι ειμαι πραγματικα καλα....

απλα καλυτερα απο πριν

εχω χαμηλα την κοιλια και πρεπει να προσεχω μην γεννησω νωριτερα...οποτε το αγχος παραμενει.

χμμμ στην αρχη ενα με το πατωμα και με τις αποκολλησεις αστα...ακομα δεν εχω πει οτι ειμαι πραγματικα καλα....

απλα καλυτερα απο πριν

εχω χαμηλα την κοιλια και πρεπει να προσεχω μην γεννησω νωριτερα...οποτε το αγχος παραμενει.

Να υποθέσω ότι για να είσαι σε αυτό το forum θα είχες και προηγούμενες ατυχίες? Οπότε το άγχος μάλλον είναι εις διπλούν. Αλλά έχεις φτάσει πια στην 25η εβδομάδα κοριτσάκι μου.... όλα καλά θα πάνε θα το δείς!

Κι εγώ μια από τα ίδια, εχθές ήμουνα χάλια το βράδυ, έκανα εμετούς και παράλληλα έκλαιγα που δε μπορούσα να βάλω φαγητό στον άντρα μου... Σκηνές απείρου κάλλους σου λέω! Σήμερα θα πάω στη γιατρό να το ακούσουμε το μικρουλάκι και είμαι λίγο αγχωμένη η αλήθεια είναι.....

ναι ειχα 1 παλλινδρομη μετα την κορη μου και πριν απο αυτη την εγκυμοσυνη...μια παλλινδρομη μετα απο χρονια προσπαθειων....

ειναι πολυ καλο που κανεις εμετους παντως μην το παιρνεις στραβα και ο αντρας σου απο εδω και περα θα μπει λιγακι πιο μετα απο το μωρο σας!ειναι λογικο....

με το καλο να ακουσεις την καρδουλα του!!

Διαφημίσεις

Σήμερα θα πάω στη γιατρό να το ακούσουμε το μικρουλάκι και είμαι λίγο αγχωμένη η αλήθεια είναι.....

Με το καλό κοπέλα μου! Να μας πεις τα νέα σου!!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ναι ειχα 1 παλλινδρομη μετα την κορη μου και πριν απο αυτη την εγκυμοσυνη...μια παλλινδρομη μετα απο χρονια προσπαθειων....

ειναι πολυ καλο που κανεις εμετους παντως μην το παιρνεις στραβα και ο αντρας σου απο εδω και περα θα μπει λιγακι πιο μετα απο το μωρο σας!ειναι λογικο....

με το καλο να ακουσεις την καρδουλα του!!

Σε ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά σήμερα! Ότι καλύτερο και σε σένα εύχομαι!!

κούκλα μου να ανακατεύεσαι, να ανακατεύεσαι, είναι μία από τις ενδείξεις ότι όλα θα πάνε καλά. Υπομονή υπομονή....

εγώ αδιαθέτησα και 3η φορά μετά την παλλίνδρομη και λέω από αυτό το μήνα να ξεκινούσα.....αυτά. σας φιλώ, μακάρι να έχω και γω καλά νέα σύντομα

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...