Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

να σου ζησει κ με το καλο να ερθει κ το επομενο

εγω παλι ξεκινησα με δυο παλινδρομες κ τωρα σε αυτη την εγκυμοσυνη ηταν δυο σπορακια αλλα το ενα που ειχε καλυτερη θεση δεν αφηνε το αλο να αναπτυχθει κ ετσι την 6 βδομαδα αποκοπηκε κ ειχα πολλες συσπασεις αλλα με την ξαπλα καταφερα να το απορροφησει ο οργανισμος γιατι αν επεφτε θα ειχα πολλους πονους ειχε πει ο γιατρος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

να σου ζησει κ με το καλο να ερθει κ το επομενο

εγω παλι ξεκινησα με δυο παλινδρομες κ τωρα σε αυτη την εγκυμοσυνη ηταν δυο σπορακια αλλα το ενα που ειχε καλυτερη θεση δεν αφηνε το αλο να αναπτυχθει κ ετσι την 6 βδομαδα αποκοπηκε κ ειχα πολλες συσπασεις αλλα με την ξαπλα καταφερα να το απορροφησει ο οργανισμος γιατι αν επεφτε θα ειχα πολλους πονους ειχε πει ο γιατρος

ευχαριστω πολυ adnihor μου..κ σενα ολα καλα να σου πανε με το καλο να υποδεχτεισ την μικρουλα σου..κριμα που εγινε ετσι θα ειχεσ διδυμακια ..αλλα ολα για καλο γινονται..ο θεουλησ ξερει τι κανει..εγω τωρα πια καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα για να μπορω κ να τα αντιμετοπιζω..:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ετσι τα βλεπω κ γω ειναι η μονη καλη εξηγηση που μπορω να δωσω χωρις να θελω να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο

λαχταραω μεχρι να ερθει η ωρα να γεννησω απο τον φοβο μην μου ξανατυχει κατι

βεβαια εχω φτασει σχεον στα μισα ενω τις πρωτες ατυχιες τις ειχα μεχρι την 8 βδομαδα αλλα ο φοβος παραμενει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εχεις βαλει μπροστα ξανα?

να σου πω την αληθεια κ γω οταν ξεκινησα να μπαινω εδω μεσα εψαχνα να βρω κοπελες που μετα απο 2 αποβολες τα καταφεραν μην στεναχωριεσε ολα καλα θα πανε την επομενη φορα εσυ καλου κακου προετοιμασε τον οργανισμο σου με φιλισιν γιατι στην περιπτωση μου ηταν το μονο που εφταιγε μιας κ δεν βρηκαμε κατι αλο μετα απο απειρες εξετασεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ετσι τα βλεπω κ γω ειναι η μονη καλη εξηγηση που μπορω να δωσω χωρις να θελω να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο

λαχταραω μεχρι να ερθει η ωρα να γεννησω απο τον φοβο μην μου ξανατυχει κατι

βεβαια εχω φτασει σχεον στα μισα ενω τις πρωτες ατυχιες τις ειχα μεχρι την 8 βδομαδα αλλα ο φοβος παραμενει

ναι οι πιο επικυνδινεσ μερεσ εκει ειναι κοντα στη 8 βδομαδα..τωρα πια ολα καλα θα σου πανε θα το δεισ κ συντομα θα γινει το οενειρο σου πραγματικοτητα..εκεινη η στιγμη που βλεπεισ για πρωτη φορα το μωρακι σου ειναι ονειρικη!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πιστεψε με την εχω ονειρευτει πολλες φορες αυτη την στιγμη κ ιδιαιτερα τωρα θελω να δω πως ειναι κ μετα να το παρω αγκαλια κ μετα να ερθει κ ο αντρας μου μεσα γιατι κ αυτος εχει περασει λουκι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αληθεια μια χαρα!!μου φενεται θα κανω κ γω το ιδιο στην επομενη!!!;)εσυ πως εισαι?πως ειναι τα τριδυμακια ε?

Ο ιππόκαμπος έχει τριδυμάκια....Που τέτοια τύχη!!!:P

καλα και εγω εκανα εκτακτη καισαρικη οποτε ημουν μεσα στο αγχος και τα νευρα τωρα ομως θα παω ηρεμη και χαλαρη!!!!!!!

θα το δεις και εσυ οταν ερθει η ωρα!

Η πρώτη ήταν έκτακτη και σε μένα, η δεύτερη προγραμματισμένη και χαλαρή, η δε τρίτη προβλέπεται περίπατος...:-):lol:

Ανδριανή, κοριτσάκι τελικά, ε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ναι βασδελακι βεβαια μου ειπε να μην το δεσω κομπο αλλα 3 φορες που εχω παει τελευταια για κοριτσι λεει οποτε σιγα μην αλλαξει τωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ναι βασδελακι βεβαια μου ειπε να μην το δεσω κομπο αλλα 3 φορες που εχω παει τελευταια για κοριτσι λεει οποτε σιγα μην αλλαξει τωρα

Με το καλό!!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ο ιππόκαμπος έχει τριδυμάκια....Που τέτοια τύχη!!!:P

Η πρώτη ήταν έκτακτη και σε μένα, η δεύτερη προγραμματισμένη και χαλαρή, η δε τρίτη προβλέπεται περίπατος...:-):lol:

Ανδριανή, κοριτσάκι τελικά, ε;

εσυ παιδι μου εισαι η αρχηγος!!

ανδριαννη μην τρως πολλα σφολιατοειδη χειροτερευουν οι ανακατωσουρες!

ψωμακι τρωγε και μαλιστα χτεσινο θα νιωθεις λιγο καλυτερα.

εγω εχω 2-3 μερες να κανω ομολογω αλλα ανακατοσουρες εχω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...