Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χαχαχαχ το σκεφτηκα κ αυτο...κυρια με τα ολα μου!!:tongue:ειμαι πολυ φοβητσιαρα..:tongue:

Αλήθεια στο λέω...εγώ έτσι έκανα...είχα πάει κομμωτήριο την παραμονή της καισαριής!:P

Και μετά την καισαρική, στο Ιασώ έκανα και πετικιουρ!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια στο λέω...εγώ έτσι έκανα...είχα πάει κομμωτήριο την παραμονή της καισαριής!:P

Και μετά την καισαρική, στο Ιασώ έκανα και πετικιουρ!!!

αληθεια μια χαρα!!μου φενεται θα κανω κ γω το ιδιο στην επομενη!!!;)εσυ πως εισαι?πως ειναι τα τριδυμακια ε?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

α καλα και εγω κομμωτηριο εννοειτε και πεντικιουρ εννοειτε!

θαυμαζω το θαροσ σας εγω ανχωνομαι κ για τη επισκληριδιο αλλα κ για τον καθετηρα!!αλλα κ για τοχειρουρειο μηως κ καταλαβω τιποτα!!στη πρωτη επειδη ημουν τοσο χαλια κτααιπωρημενη που δεν εχα προλαβει να ανννννννννννννωθω τωρα ομω ποο θαειαι χαλαρη κ ηρεμη δεν ξρεω μποει κ να κλαιω!!:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλα και εγω εκανα εκτακτη καισαρικη οποτε ημουν μεσα στο αγχος και τα νευρα τωρα ομως θα παω ηρεμη και χαλαρη!!!!!!!

θα το δεις και εσυ οταν ερθει η ωρα!

ναι για να δουμε πως θα ειμαι..κοριτσακι η αγορακι περιμενεις?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Kinder εκπληξη δεν θελουμε να μαθουμε οπως και την προηγουμενη φορα!

αληθειααααα...κ γω το σκεφτηκααα..αλλα ειμαι τοσο ανυπομονη που δεν νομιζω να αντεξωω..αλλα θα το θελα κ γω!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσια

μαριαεφακι εγω δεν αντεξα κ το ρωτησα 2 μερες μετα την αυχενικη

σου ευχομαι να ναι γερο κ ας ειναι οτι θελει

αλλα για να λεμε κ την αληθεια εγω ηθελα κοριτσακι γιατι το πρωτο που εχασα κοριτσακι ηταν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλα ειμαι ελενη εφαγα μια λουκανοπιτα κ τωρα ανακτευομαι

σοβαρα..μετανιωσεσ που την εφαγες

..δυσκολο κ αυτο με τισ ναυτιεσ..εγω απο την μια θελω να εχω για ν α μη βαλω πολα κιλα αλα απο την αλη δεν μπορεισ να φασ τιποτα:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

k γω ετσι ελεγα γιατι δεν με παιρνει για πολλα κιλα ημουν 61-62 οταν εμεινα κ επαιζα μετ με τους εμετους απο 60.8 μεχρι κ 61.8 κ τωρα που δεν εχω πολλους 1 την βδομαδα εφτασα τα 63.5 πηρα πανω απο 1,5 κιλο ειμαι κ κοντη κ φαινονται αμεσως ειπα θα φτασω το πολυ μεχρι 71-72 γιατι αν ανοιξω κ αλο μετα δεν θα μαζευομαι με τιποτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

k γω ετσι ελεγα γιατι δεν με παιρνει για πολλα κιλα ημουν 61-62 οταν εμεινα κ επαιζα μετ με τους εμετους απο 60.8 μεχρι κ 61.8 κ τωρα που δεν εχω πολλους 1 την βδομαδα εφτασα τα 63.5 πηρα πανω απο 1,5 κιλο ειμαι κ κοντη κ φαινονται αμεσως ειπα θα φτασω το πολυ μεχρι 71-72 γιατι αν ανοιξω κ αλο μετα δεν θα μαζευομαι με τιποτα

μεγαλο ανχοσ αυτα τα κιλα..εγω στισ αρχεσ παντα παιρνω κοντα στα 2 κ λιγο παραπανω μεχρι τον 3 μηνα..για να μην βαλεισ πολα κιλα πρεπει να προσεχεισ πολυ..αν κ αρκετα δυσκολο..εγω παντωσ δε τα καταφερνω..αφου πολες φορες νιωθω οτι τα κιλα μπαινουν απο μονα τους αφου δεν νιωθω να τρωω κ πολυ!!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...