Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά, να σου συμβεί σύντομα!!! Αλλά πως ξέρεις ότι θα είσαι κι εσύ έτσι?

μπερδευτικα:tongue:νομιζα ενοουσες οτι θα εισαι ανχωμενη κ οταν περασουν λιγεσ βδομαδεσ ακομη θα ηρεμισεισ..αλλα για τις ναυτιεσ ναι εχεισ δικιο θελει ακομη λιγο καιρο..εγω γενικα στισ εγκυμοσινεσ μου δεν ειχα κ πολεσ ..παλι καλα..ευχαριστω για την ορεα ευχη:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και σχεδιάζετε άμεσα τις επόμενες προσπάθειές σας..

Trying καλό μου υπομονή.. αυτά είναι τα δυσάρεστα της εγκυμοσύνης αλλά ταυτοχρόνως και τα ευχάριστα διότι έτσι ξέρεις ότι το μπεμπέκι είναι εκεί... Όλα θα πάνε καλά, να είσαι σίγουρη..

Εγώ είμαι καλά και πολύ αισιόδοξη.. Η Παρασκευή πλησιάζει κορίτσια!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και σχεδιάζετε άμεσα τις επόμενες προσπάθειές σας..

Trying καλό μου υπομονή.. αυτά είναι τα δυσάρεστα της εγκυμοσύνης αλλά ταυτοχρόνως και τα ευχάριστα διότι έτσι ξέρεις ότι το μπεμπέκι είναι εκεί... Όλα θα πάνε καλά, να είσαι σίγουρη..

καλημερα Δομνινα..:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εγώ έχω τρελαθεί από τη ναυτία και την εξάντληση, κάνω εμετούς αλλά λίγους προς το παρόν και σκέφτομαι πως θα περάσει το πρώτο τρίμμηνο. Είμαι όλη μέρα ξαπλωμένη, κοιμάμαι συνέχεια, τον άντρα μου δεν τον βλέπω καθόλου, είναι λές και δεν υπάρχω. Τουλάχιστον να πάνε όλα καλά να μην είναι όλη αυτή η ταλαιπωρία για το τίποτα...:wink:

Βάστα γερά.... το α' τρίμηνο αυτά έχει....εγώ νύσταζα και ανακατευόμουνα συνεχώς....με το που θα πατησεις την 12 βδομάδα όλα θα αλλάξουν!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Και έτσι πρέπει να είσαι! Όλα θα πάνε καλά!

Η Β' επιπέδου μου την Παρασκευή ήταν άψογη!!! Ο μπέμπαρος είναι 640 γραμμάρια!!! Καισαρική μάλλον στις 27 Δεκέμβρη!!!:P:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Βάστα γερά.... το α' τρίμηνο αυτά έχει....εγώ νύσταζα και ανακατευόμουνα συνεχώς....με το που θα πατησεις την 12 βδομάδα όλα θα αλλάξουν!

Και έτσι πρέπει να είσαι! Όλα θα πάνε καλά!

Η Β' επιπέδου μου την Παρασκευή ήταν άψογη!!! Ο μπέμπαρος είναι 640 γραμμάρια!!! Καισαρική μάλλον στις 27 Δεκέμβρη!!!:P:tongue:

Βασδελάκι τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο!!! Τι καλά!!! Αλλά γιατί καισαρική?

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Δομνίνα μου τι κάνεις? Ελπίζω όλα να πηγαίνουν όπως τα θες.Πλησιάζει η 24η του μήνα.

Ιπποκαμπάκι όλα καλά?

Εγώ έχω τρελαθεί από τη ναυτία και την εξάντληση, κάνω εμετούς αλλά λίγους προς το παρόν και σκέφτομαι πως θα περάσει το πρώτο τρίμμηνο. Είμαι όλη μέρα ξαπλωμένη, κοιμάμαι συνέχεια, τον άντρα μου δεν τον βλέπω καθόλου, είναι λές και δεν υπάρχω. Τουλάχιστον να πάνε όλα καλά να μην είναι όλη αυτή η ταλαιπωρία για το τίποτα...:wink:

ειναι φυσιολογικα ολα αυτα!!!

ολα θα πανε καλα! να ξεκουραζεσαι!φιλακια!

καλημερα mariaefi μου καλα ειμαστε εσυ?πως τα πας..ποτε ειναι πητ?

Ελενη μου πητ εχω 3/1 αλλα καισαρικη προγραμματισμενη πριν τα Χριστουγεννα πρωτα ο Θεος!

πριν το vasdelaki!

Βασδελάκι μου μπέμπαρος σωστός! Και Χριστουγεννιάτικος... τι καλύτερο δώρο θα μπορούσες να ζητήσεις;;;

Ω, ναι...Χριστουγεννιάτικο μωράκι!:P:tongue:

Βασδελάκι τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο!!! Τι καλά!!! Αλλά γιατί καισαρική?

Γιατί τα άλλα 2 μου παιδάκια τα γέννησα με καισαρική!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως ειμαι υπερ της καισαρικης!

Εγώ παλιά στενοχωριόμουνα για τις καισαρικές...και να φανταστείς ότι η πρώτη έγινε γιατί ο γιατρός με περίμενε ο καημένος 13 ώρες, οι συσπάσεις ερχόταν κάθε λεπτό αλλά ο τράχηλος κολλημένος στα 3 εκατοστά, μέχρι που παρουσίασε βραδυκαρδία η μικρή...

Ε, μετά την ατυχία του Οκτώβρη δεν με πειράζει τίποτα...:P:p

qwlrp3.png

Ελενη μου πητ εχω 3/1 αλλα καισαρικη προγραμματισμενη πριν τα Χριστουγεννα πρωτα ο Θεος!

πριν το vasdelaki!

Mariaefi με το καλό να φέρεις στο κόσμο το μικρουλάκι σου και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

vasdelaki δεν ήξερα ότι έχεις ήδη άλλες δύο καισαρικές! Λογικό είναι να κάνεις και τρίτη.. ΄΄Ολα θα πάνε καλά όμως!!!!!

πριν το vasdelaki!

με το καλο mariaefi μου..ολα καλα να σου πανε κ να γεννηθει ενα υγιεστατο μωρακι..κ γω με καισαρικη γεννησα το μικρο μου..πιστευω οτι στο δευτερο θα εχω πολυ ανχος...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πιστευω οτι στο δευτερο θα εχω πολυ ανχος...

Πίστεψέ με...το αντίθετο.....

Θα πας εντελώς κουλ αφού πρώτα έχεις κάνει μαλλί στο κομμωτήριο!!!:P

qwlrp3.png

Πίστεψέ με...το αντίθετο.....

Θα πας εντελώς κουλ αφού πρώτα έχεις κάνει μαλλί στο κομμωτήριο!!!:P

χαχαχαχ το σκεφτηκα κ αυτο...κυρια με τα ολα μου!!:tongue:ειμαι πολυ φοβητσιαρα..:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...