Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τελιααααα!!δεν εχω κανει ποτε μου τεστ ωορηξιας..καθε μερα κανεις απο την τελυτεα μερα τησ περιοδου σου?μεχρι να βρεις γονιμη?

αναλογα με τον κυκλο σου ξεκινας εμενα ο κυκλος μου ειναι 25 μερες αρα το ξεκινω απο την 8 μερα μετα την περιοδο .θα δουμε ποτε θα διξει θετικο:confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εμενα ειναι χαλια ο κυκλοσ μου 30 με 35 μερεσ ασε κ ειδικα αν ανχωθω εχω ολο κ πιο μεγαλη καθηστερηση...αντε μακαρι να εισαι συντομα γονιμη κ ξεκιναμε επιτελουςςςςςςςς!!εγω σε 2 μερες περιμενω αλλα επειδη δεν εχω σταθερο κυκλο μπορει να κ παραπανω..μακαρι να μην καθηστερισειι..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κορίτσια!!!μπραβο εφακη,καλη αρχη και καλο αποτελεσμα σου ευχομαι!!!!Αντε να εισαι η αμεσως επομενη που θα φυγεις απο την σελιδα αυτη!!!Εχετε παρατηρήσει ότι δεν μπαίνει καμια άλλη κοπέλα στο "παλλίνδρομες κυήσεις" πλέον?Εύχομαι σύντομα να μιλάμε σε άλλο topic όπως "μανούλες ιουλίου 2011"!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!μπραβο εφακη,καλη αρχη και καλο αποτελεσμα σου ευχομαι!!!!Αντε να εισαι η αμεσως επομενη που θα φυγεις απο την σελιδα αυτη!!!Εχετε παρατηρήσει ότι δεν μπαίνει καμια άλλη κοπέλα στο "παλλίνδρομες κυήσεις" πλέον?Εύχομαι σύντομα να μιλάμε σε άλλο topic όπως "μανούλες ιουλίου 2011"!!!!:tongue:

καλημεραααα...ναι κ γω το εχω προσεξει λεετε κοριτσια να μειωθηκαν οι παλινδρομες...μακαρι θεε μου..ναι αντε να φυγουμε να παμε αλου...:tongue:..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ποπη μου!!!ατε καποια απο μας να μεινει εγκυος και θα ανοιξουμε το καφε του καλοκαιριου 2011 για να εχουμε και αρκετη προσελευση απο κοσμο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα...ναι κ γω το εχω προσεξει λεετε κοριτσια να μειωθηκαν οι παλινδρομες...μακαρι θεε μου..ναι αντε να φυγουμε να παμε αλου...:tongue:..

ναι ναι μακάρι!!!:-)θέλετε να μεταφερθούμε στο"άραγε είμαι έγκυος"?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ναι ναι μακάρι!!!:-)θέλετε να μεταφερθούμε στο"άραγε είμαι έγκυος"?

θελετε...σιγα σιγα αλαζουμε θεμα κ ειμαστε σχετικες με αυτα..εχει τετιο θεμα δεν το ειδα ελπιζω να μην χαθω!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...