Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μμμμμ δηλαδή αν είναι αγοράκι το δεύτερο θα πάμε και για τρίτο? ?χαχαχα τέλεια κι αν είναι και το τρίτο αγοράκι?

χαχαχαχχαχαχα..εκει πιστευω σταματαμε..αλλα θελω κ ενα κοριτσακιιιι..αυτες οι 2 αποβολες που ειχα..μαλον κοριτσακια ηταν...υπαρχει ενα συστημα κατι με ημερομηνιες κ ποτε ανανεωθηκε το αιμα σου κ σου βγαζουν τι θα κανεις..πετυχαινει παντως..οσες το κανανε βγηκε..θα δουμε για το επομενο..κ μωλης μεινεετε κ σεις εγκυες θα το ξανασυζητησουμε να δουμε αν ισχυει..δηλαδη να το δοκιμασουμε ενοω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχχαχαχα..εκει πιστευω σταματαμε..αλλα θελω κ ενα κοριτσακιιιι..αυτες οι 2 αποβολες που ειχα..μαλον κοριτσακια ηταν...υπαρχει ενα συστημα κατι με ημερομηνιες κ ποτε ανανεωθηκε το αιμα σου κ σου βγαζουν τι θα κανεις..πετυχαινει παντως..οσες το κανανε βγηκε..θα δουμε για το επομενο..κ μωλης μεινεετε κ σεις εγκυες θα το ξανασυζητησουμε να δουμε αν ισχυει..δηλαδη να το δοκιμασουμε ενοω!

Aαααα ωραίο!!!!Εμένα κοριτσάκι ήταν αυτό που έχασα, ελπίζω πάλι να είναι κοριτσάκι αλλά και αγοράκι δεν με πειράζει, αλοίμονο!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Aαααα ωραίο!!!!Εμένα κοριτσάκι ήταν αυτό που έχασα, ελπίζω πάλι να είναι κοριτσάκι αλλά και αγοράκι δεν με πειράζει, αλοίμονο!!!!

ειχες δει το φυλο?η απλα το υπολογισεςς..ποσο μηνων ησουν οταν απεβαλες?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ειχες δει το φυλο?η απλα το υπολογισεςς..ποσο μηνων ησουν οταν απεβαλες?

Ήμουν σχεδόν 3 μηνών και το έδειξε η εξέταση καρυότυπο που έκανα στο έμβρυο...δεν ξέρω να το υπολογίζω!!!:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ήμουν σχεδόν 3 μηνών και το έδειξε η εξέταση καρυότυπο που έκανα στο έμβρυο...δεν ξέρω να το υπολογίζω!!!:confused:

μην τα σηζητατε αυτα και να στεναχωριεστε παμε για αλλα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια πηγα στη γιατρο μου λεει οτι αυτο με τα συμπτωματα μπορει να οφειλεται σε καποια ορμονη κατι τετιο δε ξερει κ σιγουρα θα το δουμε οταν πλησιασω στη περιοδοκ θα εχω καθηστερηση..οσο για το filicine μου ειπε δε κανει κακο και μπορω να το παρω...αυτα κ παλι εφυγα καπως απογοητευμενη..οπως κ την αλη φορα..θελω να τελειωνω με αυτη τη διαδικασια με τις εξετασεισ..το τεστπαπ μου βρηκε κολπιτιδα..πρωτη φορα το παθαινω κ μου λεει οτι μπορουμε ν κανουμε καλιεργεια..κ εκινο με την πρωτεινη с πρει να το δω..για να ειμαι σιγουρη.θα παω σε μια αιματολογ..επεσα ψυχολογικα παλιιιιι..:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια πηγα στη γιατρο μου λεει οτι αυτο με τα συμπτωματα μπορει να οφειλεται σε καποια ορμονη κατι τετιο δε ξερει κ σιγουρα θα το δουμε οταν πλησιασω στη περιοδοκ θα εχω καθηστερηση..οσο για το filicine μου ειπε δε κανει κακο και μπορω να το παρω...αυτα κ παλι εφυγα καπως απογοητευμενη..οπως κ την αλη φορα..θελω να τελειωνω με αυτη τη διαδικασια με τις εξετασεισ..το τεστπαπ μου βρηκε κολπιτιδα..πρωτη φορα το παθαινω κ μου λεει οτι μπορουμε ν κανουμε καλιεργεια..κ εκινο με την πρωτεινη с πρει να το δω..για να ειμαι σιγουρη.θα παω σε μια αιματολογ..επεσα ψυχολογικα παλιιιιι..:(

Ελενάκι μην το βάζεις κάτω,δεν είναι τίποτα σοβαρό!Καταλαβαίνω ότι οι εξετάσεις είναι μια κουραστική διαδικασία αλλά η αιματολόγος θα σου δώσει συμπλήρωμα πρωτείνης c και κάνοντας την καλιέργεια θα σου δώσει την κατάλληλη αντιβίωση και θα περάσει και η κολπίτιδα(όλες την έχουμε περάσει,είναι απο την θάλλασα)!Μην στεναχωριέσαι όλα θα τα καταφέρεις,να πας την δευτέρα για αιματολογικές, ναι?:wink:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ελενάκι μην το βάζεις κάτω,δεν είναι τίποτα σοβαρό!Καταλαβαίνω ότι οι εξετάσεις είναι μια κουραστική διαδικασία αλλά η αιματολόγος θα σου δώσει συμπλήρωμα πρωτείνης c και κάνοντας την καλιέργεια θα σου δώσει την κατάλληλη αντιβίωση και θα περάσει και η κολπίτιδα(όλες την έχουμε περάσει,είναι απο την θάλλασα)!Μην στεναχωριέσαι όλα θα τα καταφέρεις,να πας την δευτέρα για αιματολογικές, ναι?:wink:

να σαι καλα ποπη μου που με ανεβαζεις λιγο..ναι θα τις τελειωσω τις εξετασεις..η πρωτεινη μου ειναι λιγο παραπανω απο το οριο αποτι εδειξε..τωρα δεν εχω ιδεα τι θα χρειαστει να κανω..κ αυτο με την κολπιτιδα πρωτη φορα ελπιζν να περασει..ευχαριστω παντως ποπη μου για την συμπαρασταση..βοηθαει πολυ..αν κ δε ξερω γιατι αλλα απο την ωρα που εφυγα απο την γιατρο στο τσακ ειμαι να κλαψω..τωρα με συγκινισες κ συ κ ειμαι ετοιμη..παλι καλα γινεται ενασ γαμος απο απεναντι κ βαρανε τα νταουλια κ ξεχνιεμαι κ κουνιεμαι που κ που;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να σαι καλα ποπη μου που με ανεβαζεις λιγο..ναι θα τις τελειωσω τις εξετασεις..η πρωτεινη μου ειναι λιγο παραπανω απο το οριο αποτι εδειξε..τωρα δεν εχω ιδεα τι θα χρειαστει να κανω..κ αυτο με την κολπιτιδα πρωτη φορα ελπιζν να περασει..ευχαριστω παντως ποπη μου για την συμπαρασταση..βοηθαει πολυ..αν κ δε ξερω γιατι αλλα απο την ωρα που εφυγα απο την γιατρο στο τσακ ειμαι να κλαψω..τωρα με συγκινισες κ συ κ ειμαι ετοιμη..παλι καλα γινεται ενασ γαμος απο απεναντι κ βαρανε τα νταουλια κ ξεχνιεμαι κ κουνιεμαι που κ που;)

Δεν θέλω να πέφτεις ψυχολογικά!!!Θα σου δωσει μια θεραπεία και μέχρι να σου έρθει η περίοδος και να τελειώσει όλα θα είναι έτοιμα για τον αγώνα μας;)Είσαι ενα πολυ ευχαριστο ατομο και να εισαι αισιοδοξη.Αντε και χορεψε και κανα τραγουδακι και για μας!!!:lol:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Δεν θέλω να πέφτεις ψυχολογικά!!!Θα σου δωσει μια θεραπεία και μέχρι να σου έρθει η περίοδος και να τελειώσει όλα θα είναι έτοιμα για τον αγώνα μας;)Είσαι ενα πολυ ευχαριστο ατομο και να εισαι αισιοδοξη.Αντε και χορεψε και κανα τραγουδακι και για μας!!!:lol:

ευχαριστω για τα καλα σου λογια ποπη μου..:)χαχαχαχαα χθες χωρεψα κ για σας να ξερετε..ωραια ηταν..αντε να αρχισει ο αγωνας...ανυπομονωωω~~:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας καλημερισω...καλημερααααααααα...αντε σημερα που δε δουλευετε εκμεταλευτειτετο κ κοιμηθειτε ...εγω πριν λιγο σηκωθηκα..ελπιζω να ειστε πολυ καλα..κ η ψυχολογια σας στα υψη..εμενα ανεβοκατεβαινει αλα δε πειραζει καλα που εχω κ εσας κ την κανονιζετε..χαχχαα..φιλακιαααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

παω να πιω καφεδακιιιιι..καλα θα ηταν να σας ειχα παρεα..:D

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!Kαλημέρα ελενάκι!!!!Αχ σε ζηλεύω....καφέ στην αγαπημένη μου θεσσαλονίκη:PΕγώ μόλις τελείωσα δουλίτσες του σπιτιού,σούπερ μάρκετ....Τώρα χαλάρωση!!!!Να είστε όλες καλά!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...