Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι το σκεφτηκα κ αυτο οτι απο το ανχος μου θα προκαλεσω καθηστερηση..εγω σε ολες τις εγκυμοσινες ειχα παντα συμπτωματα περιοδου..κ δεν καταλαβαινα αν ειμαι εγκυος..εκτος απο τισ ζαλαδες που ειχα απο νωρης ..κ ελεγα οτι μπορει κ να ειμαι κ ετσι γινοταν..αντε τωρα εχω περισοτερη αγωνια να δω τι θα μου πει..ειναι φυσιολογικο δεν μου εχει τυχει ποτε απο τοσο νωρης να εχω αυτα τα συμπτωματα περιοδου..τι να πω..θα σας πω το βραδακυ..σας εχω πριξει:tongue:αλα ειμαι πολυ περιεργη να καταλαβω τι γινεται!:confused:

Οχι κοριτσάκι, μην το ξαναπείς, δεν μας έχεις πρήξει!!!Θα περιμένουμε νέα σου!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι?εμενα μου ηρθε περιοδος στες 14/9 το απογευμα ,σημερα δεν εχω απολυτος τιποτα λετε να συμβαινει κατι??

συνηθως ποσες μερες σου κραταει η περιοδος..αυτες τις μερες ειχεσ κανονικη ροη με κοκκινο αιμα η καφε?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

συνηθως ποσες μερες σου κραταει η περιοδος..αυτες τις μερες ειχεσ κανονικη ροη με κοκκινο αιμα η καφε?

συνηθως παει 4-5 μερες .ειχα κανονικη ροη με κοκκινο αιμα εχτες και προχτες

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι?εμενα μου ηρθε περιοδος στες 14/9 το απογευμα ,σημερα δεν εχω απολυτος τιποτα λετε να συμβαινει κατι??

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση και είναι φυσιολογικό να είναι λίγο "έξω από τα νερά της"!!!Μην ανησυχείς όλα λογικά μου φαίνονται!!!Εμένα η πρώτη περίοδος ήρθε την πρώτη και την δεύτερη πολύ λίγα καφέ και μετά για τρεις μέρες κανονικά και μετα τίποτα....Έτσι κάνει μέχρι να φτιάξει αλλά εσύ δεν θα την ξαναδείς τώρα....μετά απο 9 μήνες;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

συνηθως παει 4-5 μερες .ειχα κανονικη ροη με κοκκινο αιμα εχτες και προχτες

κοιτα υπαρχει περιπτωση να σταματισε για μια εμερα κ μετα να ξανασυνεχισει κ να τελειωσει κανονικα..εκτος κ αν αυτο ηταν κ σου τελειωσε..εχεις κανα περιεργο συμπτωμα μηπως..επειδη θυμαμαι που ελεγες οτι κανατε ελευθερα..μπας κ ηταν καμια ψευτοπεριοδος!:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση και είναι φυσιολογικό να είναι λίγο "έξω από τα νερά της"!!!Μην ανησυχείς όλα λογικά μου φαίνονται!!!Εμένα η πρώτη περίοδος ήρθε την πρώτη και την δεύτερη πολύ λίγα καφέ και μετά για τρεις μέρες κανονικά και μετα τίποτα....Έτσι κάνει μέχρι να φτιάξει αλλά εσύ δεν θα την ξαναδείς τώρα....μετά απο 9 μήνες;)

λεςς μακαρι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοιτα υπαρχει περιπτωση να σταματισε για μια εμερα κ μετα να ξανασυνεχισει κ να τελειωσει κανονικα..εκτος κ αν αυτο ηταν κ σου τελειωσε..εχεις κανα περιεργο συμπτωμα μηπως..επειδη θυμαμαι που ελεγες οτι κανατε ελευθερα..μπας κ ηταν καμια ψευτοπεριοδος!:confused:

οχι δεν νομιζω ηταν καθαρο αιμα !!!παμε δυνατα για αυτο το μηνα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλοοο..:tongue:ακους εφακη δεν θα την ξαναδεις..μετα απο 9 μηνες παλι..τι καλααααα!!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

το ακουω!!ο θεος να το ακουσει!!

χαχαχαχαχα..το ακουει κ αυτος ειμαι σιγουρη..θα μας στειλει οπου να ναι τα αγγελουδακια μας..εσυ εφακη εχεισ ηδη ενα παιδακι..αγορακι η κοριτσακι..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχαχαχα..το ακουει κ αυτος ειμαι σιγουρη..θα μας στειλει οπου να ναι τα αγγελουδακια μας..εσυ εφακη εχεισ ηδη ενα παιδακι..αγορακι η κοριτσακι..

αγορακι ειναι σχεδον 5 χρονων!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αγορακι ειναι σχεδον 5 χρονων!!

να σου ζησει..οποτε ηρθε ο καιρος για κοριτσακι η κ αγορακι...γερο να ναι πρωτα απ'ολα βεβαια..αλλα επειδη κ γω εχω ενα αγορακι ..θα θελα κ ενα κοριτσακι..κ αγορακι να 'ναι δεν με πειραζει καθολου που θα παει θα πετυχω κ το κοριτσι καπια στιγμη ..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να σου ζησει..οποτε ηρθε ο καιρος για κοριτσακι η κ αγορακι...γερο να ναι πρωτα απ'ολα βεβαια..αλλα επειδη κ γω εχω ενα αγορακι ..θα θελα κ ενα κοριτσακι..κ αγορακι να 'ναι δεν με πειραζει καθολου που θα παει θα πετυχω κ το κοριτσι καπια στιγμη ..

Μμμμμ δηλαδή αν είναι αγοράκι το δεύτερο θα πάμε και για τρίτο? ?χαχαχα τέλεια κι αν είναι και το τρίτο αγοράκι?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...