Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σημερα κλεινω 1 βδομαδα απο την απωλεια κ με εχεται βοηθησει τοσο πολυυυυυυυυυυυυυ...................ευχαριστω!μαμα4 αν θελεις μου απαντας....ποτε σου συνεβη?ρωταω επειδη μιλησες για περιοδο.............

ΝΙΚΑΚΙ ΣΤΙΣ 15/12 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ Κ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:lol::lol:!!!!

Ευτυχώς (που ξέσπασες) γιατί, να!! Έτοιμη την είχα την ενεσούλα αισιοδοξίας!

Κι άλλο τσίμπημα; :mad: Άσε θα πιω ρακί!

AAAΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!:mad:

Εσύ εξαιρείσαι..λόγω μανικιούρ.. ! Τι.. τσάμπα με σκεφτόσουν το τριήμερο; :wink:

ΝΙΚΑΚΙ ΣΤΙΣ 15/12 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ Κ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:lol::lol:!!!!

mama,

οταν λες δευτερο κυκλο εννοεις,οτι σου ηρθε 2η περιοδο,γιατι εμενα και αλλα κοριτσια μας ηρθε μετα απο 50 μερες.εγω εκανα 21-11-09 και περιοδος κανονικη με ηρθε 16-1-10.

Κοριτσάκια,

Κι εγώ σήμερα σαν την Ιόλη - Βέγγο έτρεχα κι εγώ το πρωϊ να προλάβω να πάρω τα φάρμακα από το φαρμακείο του ΙΚΑ μπας και αδιαθετήσω μέσα στο σαββατοκύριακο και μου χρειαστούν...

8.30 το πρωϊ ραντεβού στο ΙΚΑ Πλ. Αττικής με το γυναικολόγο να μου γράψει τα φάρμακα.. Ευγενέστατος, χωρίς αντιρρήσεις μου τα γράφει όλα.. κάποια στιγμή σταματάει και μου λέει αυτό τι είναι; Το ..... φάρμακο του λέω; Είναι ορμόνη ή κάτι άλλο με ρωτάει; δεν γνωρίζω του λέω... Δεν πετάγεσαι μέχρι το φαρμακείο απέναντι να σου πουν για να ξέρω σε ποια συνταγή να το γράψω μου λέει; τι να κάνω κι εγώ πετάγομαι στο φαρμακείο απέναντι ανεβοκατεβαίνοντας 3 ορόφους σε 5 λεπτά..

Μου γράφει τα φάρμακα τελικά και βγαίνω από το ιατρείο του. Επειδή όμως από συνήθεια διαβάζω και ξαναδιαβάζω ότι μου δίνουν (εδικά γιατροί και δικηγόροι) βλέπω ότι έχει ξεχάσει να μου γράψει ένα φάρμακο και στο βιβλίο και στη συνταγή.. Τέλος πάντων περιμένω κάνα 10λεπτο γιατί είχε άλλη κοπέλα μέσα και του λέω ξεχάσαμε αυτό.... Μου το γράφει κι αυτό και φεύγω τρέχοντας για το φαρμακείο του ΙΚΑ στην Αγ. Κωνσταντίνου (όλα αυτά με λεωφορείο και μετρό). Κατεβαίνω Ομόνοια, πάω με τα πόδια στο φαρμακείο του ΙΚΑ και αφού φτάνω εκεί και περιμένω κάνα 10λεπτο μου λέει η κοπέλα ότι αυτά τα φάρμακα δεν τα έχουμε εδώ αλλά μόνο στο φαρμακείο του ΙΚΑ που ειναι στην Αλεξάνδρας...

Τι να κάνω κι εγώ.. παίρνω τα ωραιότατα ποδαράκια μου (διότι σήμερα έχουν τα ταξί απεργία) και ανεβαίνω την Πανεπιστημίου να βρω τη στάση του 7 (διότι μόνο αυτό το τρόλευ πέρναγε από το συγκεκριμένο σημείο).

Μπαίνω στο τρόλευ, φτάνω στο ΙΚΑ, μου λένε βγάλε φωτοτυπία την έγκριση της Επιτροπής.. τι να κάνω κι εγώ ψάχνω βρίσκω φωτοτυπάδικο τη βγάζω την έγκριση και τους τη δίνω με την συνταγή... Από κει μπορώ να πω ότι ξεμπέρδεψα γρήγορα..

Μετά άντε πάλι στη Λεωφ. Αλεξάνδρας με το τρόλευ να πάω στο σταθμό του μετρό στους Αμπελόκηπους να πάρω το μετρό να κατέβω στον Ευαγγελισμό και να πάω Παγκράτι για να αφήσω τα 13 κουτιά που μου δώσανε στη μητέρα μου και να δώσω και τις άλλες δύο συνταγές στο φαρμακείο να μου τα ετοιμάσουνε!!!

Μετά από Παγκράτι ήρθα Κολωνάκι στο γραφείο με τα πόδια.. Και όλα αυτά μέσα σε 2.30 ώρες... Πως με βρίσκετε;

Το καλό είναι ότι επιτέλους έχω τα φάρμακα στα χέρια μου.. ακριβώς στην ώρα τους...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια,

Κι εγώ σήμερα σαν την Ιόλη - Βέγγο έτρεχα κι εγώ το πρωϊ να προλάβω να πάρω τα φάρμακα από το φαρμακείο του ΙΚΑ μπας και αδιαθετήσω μέσα στο σαββατοκύριακο και μου χρειαστούν...

8.30 το πρωϊ ραντεβού στο ΙΚΑ Πλ. Αττικής με το γυναικολόγο να μου γράψει τα φάρμακα.. Ευγενέστατος, χωρίς αντιρρήσεις μου τα γράφει όλα.. κάποια στιγμή σταματάει και μου λέει αυτό τι είναι; Το ..... φάρμακο του λέω; Είναι ορμόνη ή κάτι άλλο με ρωτάει; δεν γνωρίζω του λέω... Δεν πετάγεσαι μέχρι το φαρμακείο απέναντι να σου πουν για να ξέρω σε ποια συνταγή να το γράψω μου λέει; τι να κάνω κι εγώ πετάγομαι στο φαρμακείο απέναντι ανεβοκατεβαίνοντας 3 ορόφους σε 5 λεπτά..

Μου γράφει τα φάρμακα τελικά και βγαίνω από το ιατρείο του. Επειδή όμως από συνήθεια διαβάζω και ξαναδιαβάζω ότι μου δίνουν (εδικά γιατροί και δικηγόροι) βλέπω ότι έχει ξεχάσει να μου γράψει ένα φάρμακο και στο βιβλίο και στη συνταγή.. Τέλος πάντων περιμένω κάνα 10λεπτο γιατί είχε άλλη κοπέλα μέσα και του λέω ξεχάσαμε αυτό.... Μου το γράφει κι αυτό και φεύγω τρέχοντας για το φαρμακείο του ΙΚΑ στην Αγ. Κωνσταντίνου (όλα αυτά με λεωφορείο και μετρό). Κατεβαίνω Ομόνοια, πάω με τα πόδια στο φαρμακείο του ΙΚΑ και αφού φτάνω εκεί και περιμένω κάνα 10λεπτο μου λέει η κοπέλα ότι αυτά τα φάρμακα δεν τα έχουμε εδώ αλλά μόνο στο φαρμακείο του ΙΚΑ που ειναι στην Αλεξάνδρας...

Τι να κάνω κι εγώ.. παίρνω τα ωραιότατα ποδαράκια μου (διότι σήμερα έχουν τα ταξί απεργία) και ανεβαίνω την Πανεπιστημίου να βρω τη στάση του 7 (διότι μόνο αυτό το τρόλευ πέρναγε από το συγκεκριμένο σημείο).

Μπαίνω στο τρόλευ, φτάνω στο ΙΚΑ, μου λένε βγάλε φωτοτυπία την έγκριση της Επιτροπής.. τι να κάνω κι εγώ ψάχνω βρίσκω φωτοτυπάδικο τη βγάζω την έγκριση και τους τη δίνω με την συνταγή... Από κει μπορώ να πω ότι ξεμπέρδεψα γρήγορα..

Μετά άντε πάλι στη Λεωφ. Αλεξάνδρας με το τρόλευ να πάω στο σταθμό του μετρό στους Αμπελόκηπους να πάρω το μετρό να κατέβω στον Ευαγγελισμό και να πάω Παγκράτι για να αφήσω τα 13 κουτιά που μου δώσανε στη μητέρα μου και να δώσω και τις άλλες δύο συνταγές στο φαρμακείο να μου τα ετοιμάσουνε!!!

Μετά από Παγκράτι ήρθα Κολωνάκι στο γραφείο με τα πόδια.. Και όλα αυτά μέσα σε 2.30 ώρες... Πως με βρίσκετε;

Το καλό είναι ότι επιτέλους έχω τα φάρμακα στα χέρια μου.. ακριβώς στην ώρα τους...

εγώ λέω να προσθέσουμε στο πούλμαν-πλοίο μερικά δρομολόγια εντός πόλεως για φαρμακεία, ΙΚΑ, γυναικολόγους... και ελπίζω σύντομα και μαιευτήρια!

mama,

οταν λες δευτερο κυκλο εννοεις,οτι σου ηρθε 2η περιοδο,γιατι εμενα και αλλα κοριτσια μας ηρθε μετα απο 50 μερες.εγω εκανα 21-11-09 και περιοδος κανονικη με ηρθε 16-1-10.

META THN ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΣΥΛ/ΚΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ.Κ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

εγώ λέω να προσθέσουμε στο πούλμαν-πλοίο μερικά δρομολόγια εντός πόλεως για φαρμακεία, ΙΚΑ, γυναικολόγους... και ελπίζω σύντομα και μαιευτήρια!

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ???

ΤΟ ΒΡΗΚΑ:!::!::!:ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ TOUNTS!!!TΩΡΑ Κ ΠΙΛΟΤΟΣ!!!!!:confused::confused::lol::lol:

ΚΑΛΑ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!!!!!

ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ TOUNTS!!!TΩΡΑ Κ ΠΙΛΟΤΟΣ!!!!!:confused::confused::lol::lol:

Δε βαριέσαι, θα ξεπεράσω και τις φοβίες μου!! Αεροπλάνο θέλετε; Αεροπλάνο λοιπόν!!! Και Δόξα τω Θεώ, θα ναι γεμάτο ωραίες αεροσυνοδούς!!! Εντωμεταξύ, όσο να ναι το "πιλότος" ακούγεται καλύτερα από το "πουλμαντζής".. Μου φεξε πάλι!:-P

Διαφημίσεις

Θέλω να γίνω αεροσυνοδός πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!!!!!!

IchNp3.png

....ειμαι φοβερη..τοση ωρα προσπαθουσα να ξανασυνδεθω γιατι κατα λαθος βγηκα!!!!!!!!!!!!μεσα σε ολες μου τις σκεψεις ειναι κ το ποτε θα ξαναρθει η περιοδουλα μου...γι΄'αυτο ρωταω...ευχαριστω πολυ μαμα4,Αμαρυλις κ ολες εσας που βλεπω οτι νοιαζεστε.......:-P

1a0fd6e0b8.png

Πάλι καλά να λες!!!

Κοριτσάκια, σε φιλικές τιμές αναλαμβάνω διανομές σε όλη την Αθήνα. Τάχιστη εξυπηρέτηση, αβάδιστα στο χώρο σας!

:lol::lol::lol::lol::lol:

δηλαδή εξυπηρετούμαστε χωρίς να χρειαστεί να βαδίσουμε!!! Καλό!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...