Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εγω δεν το ξερα κκαν κ δεν μου το ειπε κανενας..αλα σημερα που θα παω θα της πω κ αν ειναι θα τα αρχισω κ γω ..αυτη τη φορα θελω να ειμαι καλυμενη απο παντου μην συμβει παλι κατι! γιατι δεν ξερω αν θα το αντεξω..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν το ξερα κκαν κ δεν μου το ειπε κανενας..αλα σημερα που θα παω θα της πω κ αν ειναι θα τα αρχισω κ γω ..αυτη τη φορα θελω να ειμαι καλυμενη απο παντου μην συμβει παλι κατι! γιατι δεν ξερω αν θα το αντεξω..

συμφωνω ελενη μου ρωτα την,ενημερωσε μας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Nαι ενταξει εχεις δικιο αλλα μην βαζεις στο μυαλουδακι σου το κακο, ολα θα πανε καλα αυτη την φορα!!!Κι αν δεν σου πει να τα παρεις εγω θα τα έπαιρνα, όπως και τα πήρα, δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα ανησυχιας!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ετσι θα κανω κοριτσια..θα σας ενημερωσω μωλης μαθω..το βραδακυ θα σας γραψω..παντως ολη αυτη η κατασταση σου γινεται εμονη ιδεα..εγω στον ελευθερο χρονο μου ειμαι συνεχεια σε σελιδες που εχουν σχεση με εγκυμοσινες..γενικως κ οταν μενω εγκυος μπαινω κ ψαχνομαι τι γινεται καθε μηνα κ πως μεγαλωνει το μωρο..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ασχετο εντελως αλλα κοριτσια τωρα θελω τοσο πολυ γλυκοοοο..ενα προφιτερολ ας πουμε!!!ε???????????τι θα κανουμε με αυτην ορεξη..κ ξερετε πιο ειναι το κακο..οταν ειμαι στεναχωρεμενη τρωω..αν ειμαι χαρουμενη το αντιθετο!!οτι να 'ναι!!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ετσι θα κανω κοριτσια..θα σας ενημερωσω μωλης μαθω..το βραδακυ θα σας γραψω..παντως ολη αυτη η κατασταση σου γινεται εμονη ιδεα..εγω στον ελευθερο χρονο μου ειμαι συνεχεια σε σελιδες που εχουν σχεση με εγκυμοσινες..γενικως κ οταν μενω εγκυος μπαινω κ ψαχνομαι τι γινεται καθε μηνα κ πως μεγαλωνει το μωρο..

Κι εγώ τα ίδια κάνω, μπορεί να μας κάνει και κακό αυτό γιατί όσο ψάχνεις όλο και κάτι βρίσκεις και σε προβληματίζει:confused::confused:αλλά δυστυχώς οι απορίες και οι φοβίες μας τώρα είναι πενταπλάσιες απο ότι πρέπει!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ασχετο εντελως αλλα κοριτσια τωρα θελω τοσο πολυ γλυκοοοο..ενα προφιτερολ ας πουμε!!!ε???????????τι θα κανουμε με αυτην ορεξη..κ ξερετε πιο ειναι το κακο..οταν ειμαι στεναχωρεμενη τρωω..αν ειμαι χαρουμενη το αντιθετο!!οτι να 'ναι!!:tongue:

Αχ αυτά τα γλυκά είναι πειρασμός!!!!:tongue:Γιάμι γιάμι:tongue::tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Κι εγώ τα ίδια κάνω, μπορεί να μας κάνει και κακό αυτό γιατί όσο ψάχνεις όλο και κάτι βρίσκεις και σε προβληματίζει:confused::confused:αλλά δυστυχώς οι απορίες και οι φοβίες μας τώρα είναι πενταπλάσιες απο ότι πρέπει!!!!

ετσι ειναι..ειμαστε δικαιολογημενες σε αυτην τη περιπτωση..τωρα αν με το καλο μεινουμε ολες μαζι εγκυες θα λυνουμε τισ αποριες μας μεταξυ μας..οτι ξερει η καθεμια απο τον γιατρο της θα το μοιραζομαστε..δεν ειναι πολυ ωραιο αυτο..?δεν θα ειμαστε μονες..εγω ετσι το βλεπω..τι καλα που υπραχουν κ αυτες οι σελιδες με διαφορα σχετικα θεματα..μεγαλη ψυχολογικη βοηθεια!:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ αυτά τα γλυκά είναι πειρασμός!!!!:tongue:Γιάμι γιάμι:tongue::tongue:

μεγαλος πειρασμοςςςςς..αχχ τι να κανουμε..αν κ ειπα αν μεινω εγκυος θα προσεχω παρα πολυ..αντε να δουμε τι θα κανω..στην πρωτη μου 'τελειομηνη' εγκυμοσηνη ειχα παρει 20 κιλα..αν κ τα εχασα μετα αρκετα γρηγορα μπορω να πω..αλλα δεν ειναι καθολου καλο κ για το μωρο..δεν ειμαι σιγουρη αν θα καταφερω να παρω το πολυ 13 κιλα που ειναι καλα ας πουμε...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι ειναι..ειμαστε δικαιολογημενες σε αυτην τη περιπτωση..τωρα αν με το καλο μεινουμε ολες μαζι εγκυες θα λυνουμε τισ αποριες μας μεταξυ μας..οτι ξερει η καθεμια απο τον γιατρο της θα το μοιραζομαστε..δεν ειναι πολυ ωραιο αυτο..?δεν θα ειμαστε μονες..εγω ετσι το βλεπω..τι καλα που υπραχουν κ αυτες οι σελιδες με διαφορα σχετικα θεματα..μεγαλη ψυχολογικη βοηθεια!:)

Ναι!!!Είναι πολύ καλά που έχουμε να μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες!!!Κάτι μαθαίνουμε!!Και νοιώθουμε πιο σίγουρες, παίρνουμε κουράγιο!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

μεγαλος πειρασμοςςςςς..αχχ τι να κανουμε..αν κ ειπα αν μεινω εγκυος θα προσεχω παρα πολυ..αντε να δουμε τι θα κανω..στην πρωτη μου 'τελειομηνη' εγκυμοσηνη ειχα παρει 20 κιλα..αν κ τα εχασα μετα αρκετα γρηγορα μπορω να πω..αλλα δεν ειναι καθολου καλο κ για το μωρο..δεν ειμαι σιγουρη αν θα καταφερω να παρω το πολυ 13 κιλα που ειναι καλα ας πουμε...

Είναι πρόβλημα τα κιλά!!!Κι εγώ έχω λίγο άγχος με αυτό αλλά θα δούμε...θα τα χάσουμε!!!!Ας μείνουμε έγκυες και να πάνε όλα καλά και τα κιλά θα έρθουν και θα φύγουν, θέληση και υπομονή να υπάρχει:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Είναι πρόβλημα τα κιλά!!!Κι εγώ έχω λίγο άγχος με αυτό αλλά θα δούμε...θα τα χάσουμε!!!!Ας μείνουμε έγκυες και να πάνε όλα καλά και τα κιλά θα έρθουν και θα φύγουν, θέληση και υπομονή να υπάρχει:tongue:

σωστα..ας πανε ολα καλα με την εγκυμοσηνη κ μετα βλεπουμε..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να πω κ κατι ακομη τωρα ειμαι σε μια σελιδα για προωρα συμπτωματα εγκυμοσηνης..πως γινεται να τα εχουμε ολα αυτα τα συμπτωματα κ να λεμε λες να ειμαι εγκυος κ τιποτα..τι σπαστικο..μιλαω για μενα τωρα που σας ελεγα για ολα αυτα τα συμπτωματα που ειχα ενω περιμενω περιοδο σε 6 μερες..κ το στηθος μου εχει πρειστει κ με ποναει κ γενικα τωρα που διαβασα τα συμπτωματα τα εχω ολα εκτος απο αναγουλες..ελεοοςςς..πολυ σπαστικο ομως..δεν ειμαι εγκυος ειμαι σιγουρη προσεχαμε αλα χωρισ προφυλακτικο..ειλικρινα θελω να δω ποτε θα μου ρθει περιοδος..να καταλαβω τι εχει γινει..μ'εχει φαει η περιεργεια..αν κ σημερα θα ρωτησω την γιατρο μου να δω τι θα μου πει..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να πω κ κατι ακομη τωρα ειμαι σε μια σελιδα για προωρα συμπτωματα εγκυμοσηνης..πως γινεται να τα εχουμε ολα αυτα τα συμπτωματα κ να λεμε λες να ειμαι εγκυος κ τιποτα..τι σπαστικο..μιλαω για μενα τωρα που σας ελεγα για ολα αυτα τα συμπτωματα που ειχα ενω περιμενω περιοδο σε 6 μερες..κ το στηθος μου εχει πρειστει κ με ποναει κ γενικα τωρα που διαβασα τα συμπτωματα τα εχω ολα εκτος απο αναγουλες..ελεοοςςς..πολυ σπαστικο ομως..δεν ειμαι εγκυος ειμαι σιγουρη προσεχαμε αλα χωρισ προφυλακτικο..ειλικρινα θελω να δω ποτε θα μου ρθει περιοδος..να καταλαβω τι εχει γινει..μ'εχει φαει η περιεργεια..αν κ σημερα θα ρωτησω την γιατρο μου να δω τι θα μου πει..

Τα συμπτωματα εγκυμοσυνης ειναι λιγο-πολυ τα ιδια με της περιοδου, αναλογα βεβαια με τον οργανισμο γιατι εγω δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα οταν περιμενω περιοδο γι'αυτο οταν ήμουν έγκυος το κατάλαβα αμεσως γιατι ειχα τα συμπτωματα περιοδου που ποτε δεν είχα...:confused:Ρώτησε την γιατρό σου ότι απορίες έχεις!!!Μην αγχώνεσαι όμως γιατί καθυστερείς την περίοδο άθελά σου:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Τα συμπτωματα εγκυμοσυνης ειναι λιγο-πολυ τα ιδια με της περιοδου, αναλογα βεβαια με τον οργανισμο γιατι εγω δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα οταν περιμενω περιοδο γι'αυτο οταν ήμουν έγκυος το κατάλαβα αμεσως γιατι ειχα τα συμπτωματα περιοδου που ποτε δεν είχα...:confused:Ρώτησε την γιατρό σου ότι απορίες έχεις!!!Μην αγχώνεσαι όμως γιατί καθυστερείς την περίοδο άθελά σου:confused:

ναι το σκεφτηκα κ αυτο οτι απο το ανχος μου θα προκαλεσω καθηστερηση..εγω σε ολες τις εγκυμοσινες ειχα παντα συμπτωματα περιοδου..κ δεν καταλαβαινα αν ειμαι εγκυος..εκτος απο τισ ζαλαδες που ειχα απο νωρης ..κ ελεγα οτι μπορει κ να ειμαι κ ετσι γινοταν..αντε τωρα εχω περισοτερη αγωνια να δω τι θα μου πει..ειναι φυσιολογικο δεν μου εχει τυχει ποτε απο τοσο νωρης να εχω αυτα τα συμπτωματα περιοδου..τι να πω..θα σας πω το βραδακυ..σας εχω πριξει:tongue:αλα ειμαι πολυ περιεργη να καταλαβω τι γινεται!:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...