Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλα ειμαι απλος εχω πολυ δουλεια!!δεν περνανε και οι μερες!!!

σε καταλαβαινω εφακη μου..ναι δεν περνανε..αλλα να σκεφτομαστε θετικα..κ ολα καλα θα μας πανε οσο δυσκολο κ αν ακουγεται!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

σε καταλαβαινω εφακη μου..ναι δεν περνανε..αλλα να σκεφτομαστε θετικα..κ ολα καλα θα μας πανε οσο δυσκολο κ αν ακουγεται!;)

ναι το ξερω απλως ανηπομονω να μαθω οτι ειμαι εγκυος και παλι:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι το ξερω απλως ανηπομονω να μαθω οτι ειμαι εγκυος και παλι:tongue::tongue:

κ γωωωωωωω δδεν φανταζεσαι ποσοοοοοοοοοοοοο!!!:Dπως ξ πως την περημενω αυτη τη στιγμη

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ δεν περνανε οι ατιμες οι μερες να αρχισουμε τις προσπαθειες....:-(Κι εγω εχτες πρεπει να ειχα ωορηξια γιατι πονουσα ελαφρα στην δεξια μου ωοθηκη και ειχα προχθες πολλα υγρα διαφανείς :oops:Αλλά ο αντρας μου λειπει για δουλεια Κομοτηνη και εκτος απο αυτο περνει και αντισταμινικα λογω μιας αλλεργιας που παρουσιασε και γενικα αποφασισαμε να προσπαθησουμε τον οκτωβρη....αχ ποσο ηθελα να αρχιζαμε απο τωρα....:-(τι να κανουμε ομως....υπομονη κοριτσια!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Αχ δεν περνανε οι ατιμες οι μερες να αρχισουμε τις προσπαθειες....:-(Κι εγω εχτες πρεπει να ειχα ωορηξια γιατι πονουσα ελαφρα στην δεξια μου ωοθηκη και ειχα προχθες πολλα υγρα διαφανείς :oops:Αλλά ο αντρας μου λειπει για δουλεια Κομοτηνη και εκτος απο αυτο περνει και αντισταμινικα λογω μιας αλλεργιας που παρουσιασε και γενικα αποφασισαμε να προσπαθησουμε τον οκτωβρη....αχ ποσο ηθελα να αρχιζαμε απο τωρα....:-(τι να κανουμε ομως....υπομονη κοριτσια!!!!;)

υπομονη κοριτσια για ολες θα ερθει αυτη η αγια μερα:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

απο οκτωμβρη ολες μαζι..στον αγωνα!!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κορίτσια τα αντισταμινικα που περνει ο αντρας μου τελειωνουν 1 οκτωβρη, λετε να επειρεαζουν στην συλληψη αλλα λογικα γυρω στις 15 οκτωβρη που θα τελειωσει πρωτα ο Θεος η περιοδος μου θα εχει φυγει απο τον οργανισμο του ε?Ή δεν παιζει ρόλο?:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Κορίτσια τα αντισταμινικα που περνει ο αντρας μου τελειωνουν 1 οκτωβρη, λετε να επειρεαζουν στην συλληψη αλλα λογικα γυρω στις 15 οκτωβρη που θα τελειωσει πρωτα ο Θεος η περιοδος μου θα εχει φυγει απο τον οργανισμο του ε?Ή δεν παιζει ρόλο?:rolleyes:

θα φυγει απο τον αργανισμο αλλα δεν πιστευω να παιζει και πολυ ρολο

QNUSp3.png

4UmYp3.png

θα φυγει απο τον αργανισμο αλλα δεν πιστευω να παιζει και πολυ ρολο

Ξέρω κι εγώ....:rolleyes:Έχω φοβηθεί!!!Παίρνω και folidex ( φολικο οξυ ) καθε μέρα και τελος σεπτεμβρη που θα τελειωσει το κουτι θα πάρω το filicine που ειναι περισσοτερα mg, απο μονη μου χωρις να μου το πει ο γιατρος μου, εχω ακουσει οτι βοηθαει στην διαδικασια της διαιρεσης των κυτταρων, μπορει και οχι αλλα εγω νοιωθω μια ασφαλεια οτι βοηθαω λιγο την κατασταση...

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κ γω δε πιστευω αλλα καλου κακου μηπως να εκανες καμια ερωτηση στον γιατρο σου..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ξέρω κι εγώ....:rolleyes:Έχω φοβηθεί!!!Παίρνω και folidex ( φολικο οξυ ) καθε μέρα και τελος σεπτεμβρη που θα τελειωσει το κουτι θα πάρω το filicine που ειναι περισσοτερα mg, απο μονη μου χωρις να μου το πει ο γιατρος μου, εχω ακουσει οτι βοηθαει στην διαδικασια της διαιρεσης των κυτταρων, μπορει και οχι αλλα εγω νοιωθω μια ασφαλεια οτι βοηθαω λιγο την κατασταση...

ποπη μου εγω αυτα περνω μου τα ειχε δωσει ο γιατρος και μου ειπε να τα συνεχισω και μετα την αποξεση μεχρι να ξανα μεινω ξανα εγκυος

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ποπη μου εγω αυτα περνω μου τα ειχε δωσει ο γιατρος και μου ειπε να τα συνεχισω και μετα την αποξεση μεχρι να ξανα μεινω ξανα εγκυος

Καλά κάνεις!!;)εμενα δεν μου το ειπε και μαλιστα οταν τον ρωτησα αν μπορω να τα παιρνω μου ειπε πως αν θελω να τα αρχισω 3 μερες πριν την συλληψη:confused:λες και ξερω ποτε θα γινει αυτο:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσια για πειτε μου κ μενα δηλαδη ειναι καλο να τα παρω κ γω ασ πουμε ..σημερα θα παω στη γυναικολογο για να παρω τα αποτελεσματα απο το τεστπαπ οποτε θα την ρωτησω κιολας..αλα δεν το ξερα αυτο :confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια για πειτε μου κ μενα δηλαδη ειναι καλο να τα παρω κ γω ασ πουμε ..σημερα θα παω στη γυναικολογο για να παρω τα αποτελεσματα απο το τεστπαπ οποτε θα την ρωτησω κιολας..αλα δεν το ξερα αυτο :confused:

Έχω ακούσει από πολλές κοπέλες ότι δεν κάνουν κακό και 3 μήνες πριν την συλληψη,ειναι μια βιταμινη!!!Αλλά μην ανησυχεις την παίρνουμε και απο την διατροφή μας!!!Αν θέλεις ρώτησε την γιατρό σου αν σου επιτρεπει να τα πάρεις, παντως δεν σου δημιουργουν καποιο προβλημα, πες οτι παίρνεις ενα συμπλήρωμα διατροφής...:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

εμενα μου ειπε να μην τα σταματησω και οτι βοηθουν τον αργανισμο για να προετιμαστη για εγκυμασυνη.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...