Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τι να κανουμε ομως που ειναι απαραιτητη και η δουλεια μας!!!Βεβαια πιο σημαντικα ειναι τα παιδια αλλα δυστυχως κι αυτα χρειαζονται χρηματα για να μεγαλωσουν, τι να κανουν και οι αντρες με μια δουλεια....:|

δυο κανει ο αντρας μου αλλα χρειαζετε να δουλευω και εγω:?:-?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue:

ατε να μεινουμε εγκυες και να πιασουμε αδεια :tongue::tongue:

αχ ναι τι ωραια που θα ειναι!!!ασε οι δικες μου οι εργοδοτριες θα φρικαρουν γιατι ειμαι η μονη κοπελα που εχουν και θα πανικοβληθουν αλλα δεν με νοιαζει!!να φανταστεις ενοιωσα λιγο αβολα οταν τους ειπα οτι απεβαλα, σαν να τους βολεψε....καλα δεν θελω να λεω κακιες, οχι οτι δεν νοιαστηκαν για μενα αλλα σιγουρα θα ειπαν "καλυτερα":(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ ναι τι ωραια που θα ειναι!!!ασε οι δικες μου οι εργοδοτριες θα φρικαρουν γιατι ειμαι η μονη κοπελα που εχουν και θα πανικοβληθουν αλλα δεν με νοιαζει!!να φανταστεις ενοιωσα λιγο αβολα οταν τους ειπα οτι απεβαλα, σαν να τους βολεψε....καλα δεν θελω να λεω κακιες, οχι οτι δεν νοιαστηκαν για μενα αλλα σιγουρα θα ειπαν "καλυτερα":(

και εγω μια απο τα ιδια καλη μου:cry::cry:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

και εγω μια απο τα ιδια καλη μου:cry::cry:

Εμεις ομως δεν θα κατσουμε να στεναχωριομαστε για τους εργοδοτες και τις δουλειες, θα κοιταμε τον εαυτο μας και το καλο της οικογενειας μας!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Εμεις ομως δεν θα κατσουμε να στεναχωριομαστε για τους εργοδοτες και τις δουλειες, θα κοιταμε τον εαυτο μας και το καλο της οικογενειας μας!!

αυτο θα κανουμε:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εχετε δικο σε αυτα που λετε κοριτσια..δε θα κατσετε να στεναχωριεστε εσεις για τους εργοδοτες σας γιατι εγω καταλαβα πως αυτους το μονο που τους νοιαζει ειναι η δουλεια τους..κ οχι αν θα παει καλα η εκγυμοσηνη σας εκτος βεβαια απο μερικες εξαιρεσεις..εσεις μωλης μεινετε εγκυες να σκεφτεστε μονο το καλο των μωρων σας κ να μην ανχωνεστε γι'αυτους..κ γω εκανα αυτο το λαθος κ στεναχωριομουν αν θα ελειπα απο την δουλεια καμια μερα οταν ημουν εγκυος αλα καταλαβα οτι δεν αξιζει..αυταααααα..εγω τελειωσα με το μαγειρεμα..εφαγαααα..κ τωρα θα κοιμισω τον μικρο..καλο κουραγιο κοριτσια μεχρι να σχολασετε να πατε κ σεις σπιτια σας να χαλαρωσετε...δεν ξερω για σας αλα εγω πριν τη περιοδο εχω πολη ορεξη..συνεχεια πειναωω..:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εχετε δικο σε αυτα που λετε κοριτσια..δε θα κατσετε να στεναχωριεστε εσεις για τους εργοδοτες σας γιατι εγω καταλαβα πως αυτους το μονο που τους νοιαζει ειναι η δουλεια τους..κ οχι αν θα παει καλα η εκγυμοσηνη σας εκτος βεβαια απο μερικες εξαιρεσεις..εσεις μωλης μεινετε εγκυες να σκεφτεστε μονο το καλο των μωρων σας κ να μην ανχωνεστε γι'αυτους..κ γω εκανα αυτο το λαθος κ στεναχωριομουν αν θα ελειπα απο την δουλεια καμια μερα οταν ημουν εγκυος αλα καταλαβα οτι δεν αξιζει..αυταααααα..εγω τελειωσα με το μαγειρεμα..εφαγαααα..κ τωρα θα κοιμισω τον μικρο..καλο κουραγιο κοριτσια μεχρι να σχολασετε να πατε κ σεις σπιτια σας να χαλαρωσετε...δεν ξερω για σας αλα εγω πριν τη περιοδο εχω πολη ορεξη..συνεχεια πειναωω..:tongue:

σωστα τα λες ελενακι!!!απο ορεξη δοξα τον Θεο εχουμε μπολικη!!!!χιχιχι!!!αχ εγω 4 σχολαω!!!αλλα δεν πειραζει,ετσι κι αλλιως δεν τρελενομαι και στην δουλεια....:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...