Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ναι θα περιμένεις και θα δεις, μην αγχωνεσαι!!!

Δεν έχω παιδάκι, εσυ έχεις ένα αν δεν κάνω λάθος ε?

ναι τωρα ψιλοανχωθηκα βλακεια μου γιατι ετσι θα προκαλεσω την καθηστερηση..ναι εχω ενα αγορακι 2 χρονων..κ θα ειχα κιαλο αν πηγαιναν ολα καλα..αλλα μην γυρναμε σε αυτα παλι..ολα γινονται για καπιο λογο..εισαι παντρεμενη αν δε ν κανω λαθοσ κ συ ειχες μια αποβολη ?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ειμαι καλα,ανεβηκε λιγο το ηθικο μου αφου η περιοδος μας εκανε την τιμη να ερθει στην ωρα της:tongue:εσυ??

ναι ναι το βλεπω..η διαθεση μας σημερα ειναι πολη καλη η μου φαινεται..αχ ετσι να ειμαστε...εγω περιμενω στης 22 για να δουμε εκτος αν ερθει νωριτερα...εφακη ειδες τα βιντεακια που σας ελεγα..δεστα ειναι πολυ συγκινιτικα..ετοιμασε κ κανα χαρτομαντιλο διπλα..χαχαχχα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ναι το βλεπω..η διαθεση μας σημερα ειναι πολη καλη η μου φαινεται..αχ ετσι να ειμαστε...εγω περιμενω στης 22 για να δουμε εκτος αν ερθει νωριτερα...εφακη ειδες τα βιντεακια που σας ελεγα..δεστα ειναι πολυ συγκινιτικα..ετοιμασε κ κανα χαρτομαντιλο διπλα..χαχαχχα!:tongue:

οκ θα τα δω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ναι τωρα ψιλοανχωθηκα βλακεια μου γιατι ετσι θα προκαλεσω την καθηστερηση..ναι εχω ενα αγορακι 2 χρονων..κ θα ειχα κιαλο αν πηγαιναν ολα καλα..αλλα μην γυρναμε σε αυτα παλι..ολα γινονται για καπιο λογο..εισαι παντρεμενη αν δε ν κανω λαθοσ κ συ ειχες μια αποβολη ?

Ναι είμαι παντρεμένη 1 χρονο περιπου, η αποβολή μου ήταν τέλος ιουνίου!!!τι να κάνουμε, εχεις δικιο να μην γυρναμε σε αυτα!!!

Καλημέρα εφάκη!!!Αχ αυτή η άτιμη η περίοδος!!!!Να φύγει, να τελειώσει!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ναι είμαι παντρεμένη 1 χρονο περιπου, η αποβολή μου ήταν τέλος ιουνίου!!!τι να κάνουμε, εχεις δικιο να μην γυρναμε σε αυτα!!!

Καλημέρα εφάκη!!!Αχ αυτή η άτιμη η περίοδος!!!!Να φύγει, να τελειώσει!!:tongue:

κ γω στον μικρο μου ενα χρονο εκανα για να μεινω εγκυος..μετα τον γαμο..μετα ομως κ τισ 2 φορες εμεινα πανευκολα με την πρωτη..απλα κατεληξαν σε αποβολη..λενε οτι μετα την γεννα μενεισ πολυ ευκολα..κ μετα απο αποβολη εχω ακουσει..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κ γω στον μικρο μου ενα χρονο εκανα για να μεινω εγκυος..μετα τον γαμο..μετα ομως κ τισ 2 φορες εμεινα πανευκολα με την πρωτη..απλα κατεληξαν σε αποβολη..λενε οτι μετα την γεννα μενεισ πολυ ευκολα..κ μετα απο αποβολη εχω ακουσει..

ναι ετσι μου ειπε και μενα ο γιατρος !!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι κι εγω το εχω ακουσει!!Εμεις με την πρωτη προσπαθεια εμεινα εγκυος αλλα κατεληξε αδοξα δυστυχως!Μακαρι να ξαναμεινουμε ευκολα και να τελειωσει αυτη την φορα με ενα δωρακι, ενα μωρακι!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ναι κι εγω το εχω ακουσει!!Εμεις με την πρωτη προσπαθεια εμεινα εγκυος αλλα κατεληξε αδοξα δυστυχως!Μακαρι να ξαναμεινουμε ευκολα και να τελειωσει αυτη την φορα με ενα δωρακι, ενα μωρακι!;)

το ευχομαι ποπη μου..πολυ συντομα να μεινεις..κ ειναι μια τελειομηνη κυηση!:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοντευουν οι μερες που θα ξανα μεινουμε εγκυος κοπελες μου:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

το ευχομαι ποπη μου..πολυ συντομα να μεινεις..κ ειναι μια τελειομηνη κυηση!:)

σε ευχαριστω πολυ!!το ιδιο ευχομαι και σε σενα και στο εφακη και σε ολα τα κοριτσια βεβαια!!!!:D

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοντευουν οι μερες που θα ξανα μεινουμε εγκυος κοπελες μου:tongue::tongue::tongue:

ναι εφακη κ γω ετσι πιστευω..ειπαμε ο πεομενος μηνας θα ειναι ολο ευχαριστες ειδησεις:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...