Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα. την δευτερα παω να κανω την περιδεση,θα μεινω μια μερα μεσα και την πρωτη μερα θα εχω παπια ή καθετηρα. αρχισα να αγχωνομαι

μην αγχωνεσε καλη μου θα το κανεις για την ασφαλεια των μωρο σου αυτο να σκεφτεσαι και ολα θα πανε καλα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δομνινάκι μου πολύ χαίρομαι για τα 3 ζουζουνάκια σου;):D άντε και του χρόνου θα στείλω 2 σφυρίχτρες, μία για το ιπποκαμπάκι μας και μία για σένα;)

στα υπόλοιπα κοριτσάκια την καλημέρα μου και την υγεία μας κορίτσια πάνω απο όλλα!!!

καλη μερα κ σε σενα Angela2..πανω απ'ολα την υγεια μας σωστα τα λες..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα. την δευτερα παω να κανω την περιδεση,θα μεινω μια μερα μεσα και την πρωτη μερα θα εχω παπια ή καθετηρα. αρχισα να αγχωνομαι

κ γω η αληθεια ειναι οτι θα ανχωνομουν..αλα αν ειναι για το καλο των μωρων τα παντα θα κανουμε..αυτη η περιδεση δε γνωριζω πολυ καλα πως κ γιατι γινεται?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια δειτε αυτο το βιντεακι..κατι τετιο σας ελεγα τις προαλες...μια εκπληξη που θελω να κανω για να ανακοινωσω τα ευχαριστα στον αντρα μου..αλα χωρησ καμερα:tongue:..δεν ειναι πολυ συγκυνιτικο!:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ελένη μου καλημέρα!!!!Τι κάνεις?:DΤέλεια τα βιντεάκια, πολύ συγκινητικά ε?Αχ τι ωραία που θα ήταν να διοργανώσεις κάτι τέτοιο!!!!;)

καλημερα ποπι μου..καλα ειμαι!ειμαι με συμπτωματα περιουδου εδω κ ποσες μερες κ περιοδο περιμενω στης 22/9 κ συνιθως εχω παντα καθηστερηση..αυτο πυ γινεται τωρα μου συμβαινει πρωτη φορα..σου εχει τυχει? εσυ πως εισαι?τα ειδες ε..αχ ειλικρινα περιμενω πως κ πως να ερθει εκεινη η μερα..ηταν πολυ συγκινιτικα αφου οταν τα ειδα πρωτη φορα..τα δακρυα μου δεν σταματουσαν να τρρεχουν..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ποπι μου..καλα ειμαι!ειμαι με συμπτωματα περιουδου εδω κ ποσες μερες κ περιοδο περιμενω στης 22/9 κ συνιθως εχω παντα καθηστερηση..αυτο πυ γινεται τωρα μου συμβαινει πρωτη φορα..σου εχει τυχει? εσυ πως εισαι?τα ειδες ε..αχ ειλικρινα περιμενω πως κ πως να ερθει εκεινη η μερα..ηταν πολυ συγκινιτικα αφου οταν τα ειδα πρωτη φορα..τα δακρυα μου δεν σταματουσαν να τρρεχουν..

Δεν ξέρω γιατι εχεις συμπτωματα απο τοσο νωρις, μπορει να σου ερθει νωριτερα, δεν ξερεις καμια φορα....:?Κι εγω εχω συνηθως καθυστερηση λογω πολυκυστικων ωοθηκων που εχω!

Καλά....νομιζω πως η ανακοινωση του θετικου τεστ ειναι η πρωτη πιο ευτυχισμενη στιγμη της εγκυμοσυνης!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Δεν ξέρω γιατι εχεις συμπτωματα απο τοσο νωρις, μπορει να σου ερθει νωριτερα, δεν ξερεις καμια φορα....:?Κι εγω εχω συνηθως καθυστερηση λογω πολυκυστικων ωοθηκων που εχω!

Καλά....νομιζω πως η ανακοινωση του θετικου τεστ ειναι η πρωτη πιο ευτυχισμενη στιγμη της εγκυμοσυνης!!;)

εγω εω παντα καθυστερηση τουλαχιστον 5 ημερεσ κ αναλογα το ανχος μου μπορει κ παραπανω..περιμενω τωρα να περασουν οι μερες να δω τι γινεται ..ναι πραγματικα ειναι τελια εκεινη η στιγμη που το ανακοινωνεις..εσυ ποπη μου εχεισ αλα παιδακια..?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω εω παντα καθυστερηση τουλαχιστον 5 ημερεσ κ αναλογα το ανχος μου μπορει κ παραπανω..περιμενω τωρα να περασουν οι μερες να δω τι γινεται ..ναι πραγματικα ειναι τελια εκεινη η στιγμη που το ανακοινωνεις..εσυ ποπη μου εχεισ αλα παιδακια..?

Ναι θα περιμένεις και θα δεις, μην αγχωνεσαι!!!

Δεν έχω παιδάκι, εσυ έχεις ένα αν δεν κάνω λάθος ε?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...