Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Εφάκη μου καλώς τη δέχτηκες τη σαφρακιασμένη! Είσαι πολύ τυχερή που σου ήρθε τόσο γρήγορα μετά την απόξεση.. Εμένα μου ήρθε ακριβώς στις 40 μέρες.. Και για να σας λύσω την απορία φυσικά και είναι δυνατόν να μείνεις έγκυος αμέσως μετά την απόξεση χωρίς να σου έρθει περίοδος πρώτα. Αυτό γίνεται διότι το ωάριο ωριμάζει κανονικά και αν υπάρχει επαφή το κρίσιμο χρονικό διάστημα γίνεται αμέσως η γονιμοποίηση και ξεκινά εγκυμοσύνη. Έτσι δεν έρχεται περίοδος.. Βέβαια το καλό είναι να περάσουν δύο τρεις περίοδοι πριν κάνουμε καινούργιες προσπάθειες, έτσι για να προλάβει ο οργανισμός να δυναμώσει..

Ελενάκη αποκλείεται να είδε εγκυμοσύνη τόσο νωρίς η γυναικολόγος σου. Αφού περιμένεις να αδιαθετήσεις στις 22 του μήνα πάει να πει ότι είσαι μόλις στην 20 μέρα του κύκλου.. Κοριτσάκι μου για να εμφυτευφεί ένα έμβρυο στη μήτρα και για να μπορέσεις να δεις κάτι στον υπέρηχο πρέπει να έχεις τουλάχιστον 15 μέρες καθυστέρηση.. Μπορεί όντως να είναι κάποιο αιματάκι από κάποιο ωάριο στις ωοθήκες που δεν έσπασε και μετά να αιμορράγησε ελαφρώς.. μην σε ανησυχεί αυτό.. θα περάσει.. αν είναι αυτό λογικό είναι να υπάρχουν πονάκια!

καλησπερα δομνινα μου!!!ρωτουσα γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα εκανα ωορρηξια αυτο το μηνα,μου ειπε να ξεκινησω προσπαθειες αμεσως να μην περιμενω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εφάκη μου ο γιατρός σου έχει εν μέρει δίκιο.. Δεν πάει να πει ότι επειδή αδιαθετούμε κάθε μήνα έχουμε και ωορρηξία.. Μπορεί να ωριμάσει ωάριο μπορεί και να μην ωριμάσει.. άβυσσος οι βουλές του ωαρίου!

Ελενάκη μου μη μου αγχώνεσαι από τώρα.. το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος να το ξέρεις!

L2qIp2.png

Εφάκη μου ο γιατρός σου έχει εν μέρει δίκιο.. Δεν πάει να πει ότι επειδή αδιαθετούμε κάθε μήνα έχουμε και ωορρηξία.. Μπορεί να ωριμάσει ωάριο μπορεί και να μην ωριμάσει.. άβυσσος οι βουλές του ωαρίου!

Ελενάκη μου μη μου αγχώνεσαι από τώρα.. το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος να το ξέρεις!

ναι το ξερω Δομνινα μου προσπαθω..:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ελενη μου!!! πως εισαι σημερα??

καλα εφακη μου αν κ αισθανομαι οτι θα μου κατεβει περιοδος..χθες ημουν πολυ χαλια ελεγα τωρα θα ερθει δε μπορει..σημερα πιο χαλαρα τα πραγματα αλα συνεχιζονται οι πονοι στη κιλια κ στο στηθος..μαλο θα μου ρθει νωριτερα..απο της 22 που περιμενω...εσυ για πες..πως εισαι?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα εφακη μου αν κ αισθανομαι οτι θα μου κατεβει περιοδος..χθες ημουν πολυ χαλια ελεγα τωρα θα ερθει δε μπορει..σημερα πιο χαλαρα τα πραγματα αλα συνεχιζονται οι πονοι στη κιλια κ στο στηθος..μαλο θα μου ρθει νωριτερα..απο της 22 που περιμενω...εσυ για πες..πως εισαι?

εγω καλα ειμαι!!!εμενα στην μερα της η κυρια ουτε μια μερα καθυστερηση ατε να καθαρισω να ξανα μπω στον αγωνα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω καλα ειμαι!!!εμενα στην μερα της η κυρια ουτε μια μερα καθυστερηση ατε να καθαρισω να ξανα μπω στον αγωνα!!

ναι εισαι πολυ τυχερη σε αυτο..δεν μπικες στην διαδικασια τησ αναμονης κ της αγωνιας...νναι ναι αντε ολες μαζι θα τυχουμε στον αγωνα θα το δεις..:P..αντε μια μια να ανακοινωνουμε τα ευχαριστα μετα!!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι εισαι πολυ τυχερη σε αυτο..δεν μπικες στην διαδικασια τησ αναμονης κ της αγωνιας...νναι ναι αντε ολες μαζι θα τυχουμε στον αγωνα θα το δεις..:P..αντε μια μια να ανακοινωνουμε τα ευχαριστα μετα!!;)

ναι τελεια θα ειναι η μια πισω απο την αλλη:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι τελεια θα ειναι η μια πισω απο την αλλη:tongue::tongue:

ναι τελειαα δε λες τιποτα..γενικα ειμαι ενθουσιωδης ανθρωπος..κ ενθουσιαζομαι πολυ ευκολα..οποτε ανυπομονωωωω...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα κοριτσάκια!!!!:PΌλα καλά?Εφάκη είσαι πολύ κοντά,άντε άντε!!!!!!Ελένη μου κοντευεις κι εσυ;)Σου έστειλα εχτες σε προσωπικο μηνυμα τα στοιχεια του γυναικολογου, μου ειπε πολυ καλα λογια η ξαδερφη μου, βεβαια το τελικο συμπερασμα θα το βγαλεις εσυ αν αποφασισεις να πας, ελπιζω να σου εμπνευσει εμπιστοσυνη!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρα και από μένα κοριτσάκια!!!!:PΌλα καλά?Εφάκη είσαι πολύ κοντά,άντε άντε!!!!!!Ελένη μου κοντευεις κι εσυ;)Σου έστειλα εχτες σε προσωπικο μηνυμα τα στοιχεια του γυναικολογου, μου ειπε πολυ καλα λογια η ξαδερφη μου, βεβαια το τελικο συμπερασμα θα το βγαλεις εσυ αν αποφασισεις να πας, ελπιζω να σου εμπνευσει εμπιστοσυνη!;)

καλημερα ποπη μου!ναι κοντευουμε..τωρα παω να δω το μηνυμα..να σαι καλα ευχαριστω πολυ για τον κοπο που εκανες..:P..εσυ περιμενεισ ακομη μια περιοδο . μετα μπαινεις στον αγωνα?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ποπη μου!ναι κοντευουμε..τωρα παω να δω το μηνυμα..να σαι καλα ευχαριστω πολυ για τον κοπο που εκανες..:P..εσυ περιμενεισ ακομη μια περιοδο . μετα μπαινεις στον αγωνα?

Kανένας κόπος, τι λες τώρα, μακάρι να είναι ο γιατρός που θα ξεγεννήσει το μελλοντικό μωράκι σου σύντομα!!:tongue:Εμένα με υπολογίζω 4/10 να περιμένω περίοδο και μετά κι εγώ στον αγώνα:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Kανένας κόπος, τι λες τώρα, μακάρι να είναι ο γιατρός που θα ξεγεννήσει το μελλοντικό μωράκι σου σύντομα!!:tongue:Εμένα με υπολογίζω 4/10 να περιμένω περίοδο και μετά κι εγώ στον αγώνα:tongue:

τι γλυκο αυτο που ειπες..μακαρι!!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Δομνινάκι μου πολύ χαίρομαι για τα 3 ζουζουνάκια σου;):D άντε και του χρόνου θα στείλω 2 σφυρίχτρες, μία για το ιπποκαμπάκι μας και μία για σένα;)

στα υπόλοιπα κοριτσάκια την καλημέρα μου και την υγεία μας κορίτσια πάνω απο όλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...