Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια ξερετε αν γινεται να βαλουμε 2?εσυ εφακη πως το εκανες..εγω προσπαθησα κ μου λεει μονο μια γινεται...

το κανεις με τον ιδιο τροπο το βαζεις στην επεξεργασια υπογραφης και κανεις αποθηκευση.στο κατω μερος της σελιδας

QNUSp3.png

4UmYp3.png

με εχει μπερδεψει τωρα κατι..χθες που πηγα στη γιατρο ειδαμε μεσα στη μητρα κατι κ μου λεει για εγκυμοσηνη δε μπορω να σου πω σιγουρα ισως ειναι αιματακι..εγω ολες αυτεσ τις μερες σας ειπα οτι ειχα λιγο καφε και εχω πονους περιοδου κ στο στηθος..σημερα χειροτερα κ πονοσ χαμηλα κ η μεση μου παρα πολυ,,περιμενω περιοδο στης 22/9..τι γινεται...σε 8 μερες περιμενω περιοδο..λετε να ειναι κατι η απλα συμπτωματα περιοδου...περιεργο βρε κοριτσια τι να πω..αυτη τη στιγμη παντωσ νιωθω οτι θα μου κατεβει περιοδος..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

με εχει μπερδεψει τωρα κατι..χθες που πηγα στη γιατρο ειδαμε μεσα στη μητρα κατι κ μου λεει για εγκυμοσηνη δε μπορω να σου πω σιγουρα ισως ειναι αιματακι..εγω ολες αυτεσ τις μερες σας ειπα οτι ειχα λιγο καφε και εχω πονους περιοδου κ στο στηθος..σημερα χειροτερα κ πονοσ χαμηλα κ η μεση μου παρα πολυ,,περιμενω περιοδο στης 22/9..τι γινεται...σε 8 μερες περιμενω περιοδο..λετε να ειναι κατι η απλα συμπτωματα περιοδου...περιεργο βρε κοριτσια τι να πω..αυτη τη στιγμη παντωσ νιωθω οτι θα μου κατεβει περιοδος..

καλα αυτη γιατρος που πηγες δεν σου ειπε τι ηταν αυτο που εβλεπε?δεν εχω ξανα ακουσει κατι τετοιο:confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Εφάκη μου καλώς τη δέχτηκες τη σαφρακιασμένη! Είσαι πολύ τυχερή που σου ήρθε τόσο γρήγορα μετά την απόξεση.. Εμένα μου ήρθε ακριβώς στις 40 μέρες.. Και για να σας λύσω την απορία φυσικά και είναι δυνατόν να μείνεις έγκυος αμέσως μετά την απόξεση χωρίς να σου έρθει περίοδος πρώτα. Αυτό γίνεται διότι το ωάριο ωριμάζει κανονικά και αν υπάρχει επαφή το κρίσιμο χρονικό διάστημα γίνεται αμέσως η γονιμοποίηση και ξεκινά εγκυμοσύνη. Έτσι δεν έρχεται περίοδος.. Βέβαια το καλό είναι να περάσουν δύο τρεις περίοδοι πριν κάνουμε καινούργιες προσπάθειες, έτσι για να προλάβει ο οργανισμός να δυναμώσει..

Ελενάκη αποκλείεται να είδε εγκυμοσύνη τόσο νωρίς η γυναικολόγος σου. Αφού περιμένεις να αδιαθετήσεις στις 22 του μήνα πάει να πει ότι είσαι μόλις στην 20 μέρα του κύκλου.. Κοριτσάκι μου για να εμφυτευφεί ένα έμβρυο στη μήτρα και για να μπορέσεις να δεις κάτι στον υπέρηχο πρέπει να έχεις τουλάχιστον 15 μέρες καθυστέρηση.. Μπορεί όντως να είναι κάποιο αιματάκι από κάποιο ωάριο στις ωοθήκες που δεν έσπασε και μετά να αιμορράγησε ελαφρώς.. μην σε ανησυχεί αυτό.. θα περάσει.. αν είναι αυτό λογικό είναι να υπάρχουν πονάκια!

L2qIp2.png

Ελενάκι μου είμαι μια χαρά.. ξεκουράζομαι στο σπίτι αυτή τη βδομάδα και δεν θα κάνω τίποτε απολύτως.. απλά ένα μαγείρεμα έτσι για να περνάει η ώρα.. Ήδη σήμερα διάβασα ένα βιβλίο και το κατευχαριστήθηκα..

Αισθάνομαι περίφημα και πολύ αισιόδοξη!

L2qIp2.png

καλα αυτη γιατρος που πηγες δεν σου ειπε τι ηταν αυτο που εβλεπε?δεν εχω ξανα ακουσει κατι τετοιο:confused:

αυτη το μονο που μου ειπε ηταν οτι ισωσ να ειναι λιγο αιματακι ξερω γω κατι τετιο..τωρα εγω θα περιμενω να δω τι γινεται μπας κ κατβει η περιοδος νωριτερα αν κ παντα εχω μεγαλη καθηστερηση τωρα ανχωθηκα λιγο..απλα δε πιστευω να εχω τοσο νωρησ συμπτωματα εγκυμοσηνης ετσι δεν ειναι ....σε καμια βδομαδα θα δω τι παιζει τελικα..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ελενάκι μου είμαι μια χαρά.. ξεκουράζομαι στο σπίτι αυτή τη βδομάδα και δεν θα κάνω τίποτε απολύτως.. απλά ένα μαγείρεμα έτσι για να περνάει η ώρα.. Ήδη σήμερα διάβασα ένα βιβλίο και το κατευχαριστήθηκα..

Αισθάνομαι περίφημα και πολύ αισιόδοξη!

ευχαριστω για την ενημεερωση Δομνινα μου..μαλον καπως ετσι θα ειναι..θα περιμενω τωρα να δω ττι θα γινει...χερομαι ποθ εισαι καλα κ αισιοδοξη..κ μενα μου αρεσει πολυ να διαβαζω βιβλια ειναι οτι καλυτερο σε χαλαρωνει κ ειδικα τωρα που εισαι εγκυοσ..να ξεκουραζεσαι οσο μπορεισ..φιλακιαα:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...