Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δεν ξερω σιγουρα αν κ δεν το νομιζω..εσεις προσεχετε τωρα λογικα..εκτος αν κανετε ελευθερα κ μπορει κ να εμεινες..αλλα τωρα που το σκεφτομαι εμενα επειδη μετα απο καθε αποξεση αργουσε πολυ να ερθει η περιοδος κ εκανα τεστ λεω μπας κ εμεινα εγκυος κ στην γιατρο μου που πηγαινα το κοιτουσαμε οποτε μπορει κ να παιζει να μενεις εγκυος κ πριν σου ρθει περιοδος..:confused:

μωρε λες δεν προσεχαμε καθολου!!!ο γιατρος μου ειπε οτι δεν κανεις ωορρηξια πριν νσ ερθει περιοδος και ετσι δεν προσεχα.λες να κανει λαθος το εχεις ξανα ακουσει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

μωρε λες δεν προσεχαμε καθολου!!!ο γιατρος μου ειπε οτι δεν κανεις ωορρηξια πριν νσ ερθει περιοδος και ετσι δεν προσεχα.λες να κανει λαθος το εχεις ξανα ακουσει??

ξερω μια που ειχε μεινει εγκυος μετα απο αποξεση ειτε μετα την πρωτη περιοδο κ ολα πηγαν καλα η αμεσως δε ξερω σιγουρα δυστυχως..αλλα αφου εγω πηγαινα στην γιατρο μου για να δουμε γιατι καθυστερουσε η περιοδος μπας κ εμεινα εγκυος τοτε μπορει κ να γινεται αυτο..γιατι καναμε κ τεστ..ολα γινονται εφακη μου..αχ τωρα θα μπεις σε αυτη την διαδικασια λες να κανεις κανα τεστ ευαισθησιας?για να εισαι σιγουρη τι να περιμενεις..περιοδο η σπορακι?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ξερω μια που ειχε μεινει εγκυος μετα απο αποξεση ειτε μετα την πρωτη περιοδο κ ολα πηγαν καλα η αμεσως δε ξερω σιγουρα δυστυχως..αλλα αφου εγω πηγαινα στην γιατρο μου για να δουμε γιατι καθυστερουσε η περιοδος μπας κ εμεινα εγκυος τοτε μπορει κ να γινεται αυτο..γιατι καναμε κ τεστ..ολα γινονται εφακη μου..αχ τωρα θα μπεις σε αυτη την διαδικασια λες να κανεις κανα τεστ ευαισθησιας?για να εισαι σιγουρη τι να περιμενεις..περιοδο η σπορακι?;)

μωρε λες τωρα υπολογιζα μερες καναμε ελευθερο 14 και 15 μερα του κυκλου ,εχω ακουσει και εγω μια περιπτωση που εμεινε μετα απο αποξεση,θα κανω υπομονη μεχρι την δευτερα και αν δεν ερθει κατευθειαν για χοριακη

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μωρε λες τωρα υπολογιζα μερες καναμε ελευθερο 14 και 15 μερα του κυκλου ,εχω ακουσει και εγω μια περιπτωση που εμεινε μετα απο αποξεση,θα κανω υπομονη μεχρι την δευτερα και αν δεν ερθει κατευθειαν για χοριακη

ok εφακη μου θα περιμενουμε νεοτερα με αγωνια..καλη σου μερα:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Αχ λες εφάκη?????:rolleyes:Μακάρι!!!!!:lol:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσια πως το κανετε αυτο που δειχνει ποσο καιρο ειστε παντρεμενοι η ποσο χρονων ειναι το μωρακι σας..εγω κατι εκανα τωρα αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν εγινε..:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια πως το κανετε αυτο που δειχνει ποσο καιρο ειστε παντρεμενοι η ποσο χρονων ειναι το μωρακι σας..εγω κατι εκανα τωρα αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν εγινε..:confused:

Θα πας και θα κανεις κλικ σε όποιο σου αρεσει απο τα κοριτσια και σε καθοδηγει μονο του να βάλεις ημερομηνιες.Μετα θα το αποθηκευσεις στις εικονες σου και θα το βαλεις στο signature σου στον πινακα ελεγχου!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Θα πας και θα κανεις κλικ σε όποιο σου αρεσει απο τα κοριτσια και σε καθοδηγει μονο του να βάλεις ημερομηνιες.Μετα θα το αποθηκευσεις στις εικονες σου και θα το βαλεις στο signature σου στον πινακα ελεγχου!

το πρωτο μερος το εκανα..μετα με το signature δεν το βρηκα..αποθικευσα την εικονα αλα δε μπορω να το μεταφερω..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

το πρωτο μερος το εκανα..μετα με το signature δεν το βρηκα..αποθικευσα την εικονα αλα δε μπορω να το μεταφερω..

Θα το βρεις στον πινακα ελεγχου στην επεξεργασια υπογραφης!Θα μεταφερεις απο τις εικονες σου στο πινακακι που σου ζηταει να το ανεβασεις!Ψάξ'το λιγάκι θα το βρεις!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τελικα μου ηρθε η περιοδος τωρα,μπορω να πω οτι χαρηκα ξεκιναω κανονικα τωρα!!!!:tongue::tongue:

Πω πω!!!Τέλεια!!!Είδες που την μελετάγαμε και τσουπ....ήρθε!:tongue:Άντε να τελειώσει και γρήγορα στον αγώνα!!:lol:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Θα το βρεις στον πινακα ελεγχου στην επεξεργασια υπογραφης!Θα μεταφερεις απο τις εικονες σου στο πινακακι που σου ζηταει να το ανεβασεις!Ψάξ'το λιγάκι θα το βρεις!;)

ευχαριστω ποπη μου..θα το ψαξω:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια τελικα μου ηρθε η περιοδος τωρα,μπορω να πω οτι χαρηκα ξεκιναω κανονικα τωρα!!!!:tongue::tongue:

αληθεια τι καλα..αντε ολες μαζι στον αγωνα κοριτσια:D..ποσες μερες σου κραταει συνηθως?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Πω πω!!!Τέλεια!!!Είδες που την μελετάγαμε και τσουπ....ήρθε!:tongue:Άντε να τελειώσει και γρήγορα στον αγώνα!!:lol:

ναι ναι ειδες??ειναι και του σταυρου σημερα λες να ειναι σημαδι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...