Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ποσο ξανθεια μπορει να ειμαι..χαχαχαχχαα...θελει να γραψεις clearblue xωρησ κενο ενδιαμεσα ολο μαζι κολιτα...κ μου τα βγαλε μετα...τι να πεις..ετσι ειναι..ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι αυτα παθαινεις..χαχαχαχα

Καλά ε?Το ίδιο έπαθα κι εγώ!!!!:lol:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Καλά ε?Το ίδιο έπαθα κι εγώ!!!!:lol:

χαχααχαχαχα ..αληθεια...αχ πολυ γελιο..κ να φανταστεις ειχα ξαναμπει πριν λιγες μερες αλα ξεχασα οτι επρεπε να το γραψω χωρης κενο...δεν πειραζει θα μεινει μεταξυ μας..χαααχαχχαα..δεν μας βλεπει κανενας χαχαχαχαχα..κ καλα!!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχααχαχαχα ..αληθεια...αχ πολυ γελιο..κ να φανταστεις ειχα ξαναμπει πριν λιγες μερες αλα ξεχασα οτι επρεπε να το γραψω χωρης κενο...δεν πειραζει θα μεινει μεταξυ μας..χαααχαχχαα..δεν μας βλεπει κανενας χαχαχαχαχα..κ καλα!!:tongue:

:lol::lol::lol::tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δομνίνα μου! Δώσε τρία φιλιά, ένα στο κάθε σποράκι!!! Με το καλό μια τεράστια χοριακή!!! Ποτε θα την κάνεις; τέλη Σεπτέμβρη;

Σε όλες τις άλλες μια ζεστή καλημέρα! Τα τεστάκια από το ιντερνετ συμφέρουν πάρα πολύ, είχα πάρει κι εγώ, αυτά με την μεγάλη ευαισθησία και είχα καταλάβει την εγκυμοσύνη μου 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου! (και με μεσημεριανά ούρα παρακαλώ!)

Την Παρασκευή πάω για Β' επιπέδου και δεν μπορώ να περιμένω....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δομνίνα μου! Δώσε τρία φιλιά, ένα στο κάθε σποράκι!!! Με το καλό μια τεράστια χοριακή!!! Ποτε θα την κάνεις; τέλη Σεπτέμβρη;

Σε όλες τις άλλες μια ζεστή καλημέρα! Τα τεστάκια από το ιντερνετ συμφέρουν πάρα πολύ, είχα πάρει κι εγώ, αυτά με την μεγάλη ευαισθησία και είχα καταλάβει την εγκυμοσύνη μου 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου! (και με μεσημεριανά ούρα παρακαλώ!)

Την Παρασκευή πάω για Β' επιπέδου και δεν μπορώ να περιμένω....

μια ζεστη καλημερα κ σε σενα vasdeli μου!εγω δεν εχω παρει ποτε μου απο το ινερνετ αλα βλεπω οτι συμφερει πολυ..δηλαδη ερχεται ο κουριερ μονο για μια συσκεβασια τεστ στο σπιτι σου..:confused:αν ναι καλο αυτο..εκανεσ το απλο τεστ οχι το digital ετσι δεν ειναι..σου εδεικσε καθαρη γραμμη η αχνη?καλη επιτυχια για την παρασκευη..:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Vasdelaki μου 24/9 είναι η μεγάλη μέρα!!!!

Μόνο 10 μερούλες μείνανε.. τι είναι 10 μερούλες μπροστά στην αιωνιότητα;;;

Άντε κι εσύ με το καλό να δεις τον αγόραρό σου σε όλο του το μεγαλείο στη β' επιπέδου!

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.. βαστάτε γερά.. είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα ακούσουμε ευχάριστα!

L2qIp2.png

Άντε κι εσύ με το καλό να δεις τον αγόραρό σου σε όλο του το μεγαλείο στη β' επιπέδου!

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.. βαστάτε γερά.. είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα ακούσουμε ευχάριστα!

ετσι οπως τα λες ειναι Δομνινα μου...πολυ συντομα..!!εσυ πως εισαι..πως νιωθεις?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μια ζεστη καλημερα κ σε σενα vasdeli μου!εγω δεν εχω παρει ποτε μου απο το ινερνετ αλα βλεπω οτι συμφερει πολυ..δηλαδη ερχεται ο κουριερ μονο για μια συσκεβασια τεστ στο σπιτι σου..:confused:αν ναι καλο αυτο..εκανεσ το απλο τεστ οχι το digital ετσι δεν ειναι..σου εδεικσε καθαρη γραμμη η αχνη?καλη επιτυχια για την παρασκευη..:D

Ελένη, τα τεστάκια τα είχα πάρει από εδώ http://www.homehealth-uk.com/medical/pregnancy-tests.htm Μου τα έφερε ο ταχυδρόμος δεματάκι στο σπίτι, όχι κούριερ. Ήρθαν σε 4-5 εργάσιμες μέρες. Πλήρωσα με πιστωτική(προπληρωμένη). Πήρα τα πολύ ευαίσθητα και μία συσκευασία με διπλότεστ clearblue digital αλλά ανακάλυψα την εγκυμοσύνη με τα απλά όχι με τα digital. Πάντως τα digital clearblue θα τα βρείτε εκεί κάτω από την μισή τιμή από ότι θα τα βρείτε εδώ στην Ελλάδα. Συμφέρει άπειρα...

Ευχαριστώ, καλή μου! Άντε σε λίγες μέρες θα πηγαίνετε κόντρες με τον Ιππόκαμπο!!!!:lol:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ευχαριστω vasdeli μου..θα το εχω υποψην μου τωρα που θα ξεκινισω κ γω με το καλο..:wink:συμφερει σιγουρα..θα θελα να δοκιμασω τα digital..ξερεις να δω την λεξη 'εγκυος' h 'pregnant' αναλογα πως το γραφει..θα ακουστει χαζο αλλα μου αρεσει πολυ η διαδικασια του τεστ..κ ειδικα αν ειναι θετικο το αποτελεσμα!:-Pανιπομονωωωωω να ξεκινισωωωω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ευχαριστω vasdeli μου..θα το εχω υποψην μου τωρα που θα ξεκινισω κ γω με το καλο..:wink:συμφερει σιγουρα..θα θελα να δοκιμασω τα digital..ξερεις να δω την λεξη 'εγκυος' h 'pregnant' αναλογα πως το γραφει..θα ακουστει χαζο αλλα μου αρεσει πολυ η διαδικασια του τεστ..κ ειδικα αν ειναι θετικο το αποτελεσμα!:-Pανιπομονωωωωω να ξεκινισωωωω!

και εγω αντε να ερθει να μπουμε στον αγωνα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

και εγω αντε να ερθει να μπουμε στον αγωνα!!

χερομαι που δεν ειμαι η μονη.. :Pαχ αντε εφακη μου μακαρι να μην σου καθυστερισει..ποτε περιμενεις να σου ερθει?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χερομαι που δεν ειμαι η μονη.. :Pαχ αντε εφακη μου μακαρι να μην σου καθυστερισει..ποτε περιμενεις να σου ερθει?

ειμαι στην 25 μερα απο την αποξεση,δεν ξερω ποτε θα ερθει:(εχουν φουσκοση και πολυ τα ποδια μου,λετε να σημαινει κατι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειμαι στην 25 μερα απο την αποξεση,δεν ξερω ποτε θα ερθει:(εχουν φουσκοση και πολυ τα ποδια μου,λετε να σημαινει κατι?

για τα ποδια δεν ξερω ..πρηστικαν κατω?μηπως απο κουραση τιποτα τετιο?λογικα οπου να ναι πρεπει να σου ρθει..κανενα αλο συπτωμα δεν εχεις..οπως πονους χαμηλα που να προδιδει περιοδο?>

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

για τα ποδια δεν ξερω ..πρηστικαν κατω?μηπως απο κουραση τιποτα τετιο?λογικα οπου να ναι πρεπει να σου ρθει..κανενα αλο συπτωμα δεν εχεις..οπως πονους χαμηλα που να προδιδει περιοδο?>

οχι τιποτα και να σου πω την αληθεια ειναι φουσκομενα οπως οταν ειμουν εγκυος!!!ποιος ξερει?μενεις εγκυος μετα απο αποξεση πριν να σου ερθει η περιοδος????:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οχι τιποτα και να σου πω την αληθεια ειναι φουσκομενα οπως οταν ειμουν εγκυος!!!ποιος ξερει?μενεις εγκυος μετα απο αποξεση πριν να σου ερθει η περιοδος????:confused::confused:

δεν ξερω σιγουρα αν κ δεν το νομιζω..εσεις προσεχετε τωρα λογικα..εκτος αν κανετε ελευθερα κ μπορει κ να εμεινες..αλλα τωρα που το σκεφτομαι εμενα επειδη μετα απο καθε αποξεση αργουσε πολυ να ερθει η περιοδος κ εκανα τεστ λεω μπας κ εμεινα εγκυος κ στην γιατρο μου που πηγαινα το κοιτουσαμε οποτε μπορει κ να παιζει να μενεις εγκυος κ πριν σου ρθει περιοδος..:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...