Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ?ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ''ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ''.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΟΒΑΜΑΙ Η ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

τι έγινε; Πέσαμε! Και πώς να μην πέσουμε.. Και μόνο που διάβαζα την ιστορία της Ιόλης λαχτάρησα κι εγώ..

Για ανεβείτε όλες στο πούλμαν-πλοίο! Παρασκευή σήμερα!! Θα σας πάω άτα!!!!

αντε και εχει 27 βαθμους σημερα!!

οτι πρεπει για βολτα!!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ?ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ''ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ''.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΟΒΑΜΑΙ Η ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

να αφήσεις το χρονο να σου δειξει!

πολλες το εχουν νιωσει αυτο και νομιζω οτι ειναι απολυτα λογικο!

Διαφημίσεις

εγώ μέχρι και τη θηλυκότητά μου έχω ξεχάσει.. Έτσι που είμαι βαριά, δυσκίνητη και ταλαιπωρημένη μάλλον πιο πολύ για ..πουλμαντζής κάνω πια...

ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!:-(

ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ,Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!

Πάλι καλά που έχω κι εσάς και μπορώ να λέω τα πάντα... Δάκρυσα πάλι.. Κι είμαι και στο γραφείο.. ..

ειναι πολυ νωρις για να μην δακρυζεις!

εδω ειμαστε ξεσπασε!

Διαφημίσεις

καλημεεεεεεεεεεεεεραααα...........κοριτσια μου λειψατε...σημερα ξυπνησα με ενα τεραστιο χαμογελο...σκεπτομενη οτι αποφυγαμε πολυ χειροτερες καταστασεις...κοριτσια μην πεφτετε...........

1a0fd6e0b8.png

σημερα κλεινω 1 βδομαδα απο την απωλεια κ με εχεται βοηθησει τοσο πολυυυυυυυυυυυυυ...................ευχαριστω!μαμα4 αν θελεις μου απαντας....ποτε σου συνεβη?ρωταω επειδη μιλησες για περιοδο.............

1a0fd6e0b8.png

ειναι πολυ νωρις για να μην δακρυζεις!

εδω ειμαστε ξεσπασε!

Ουφ! Εντάξει.. ξέσπασα...

Πάω να βρω βενζίνη για το πούλμαν τώρα..

Αν δεν βρω, ετοιμαστείτε για σπρώξιμο! :D

.....εγω παντως ειμαι μεσα,προκειμενου να εκτονωθω κανω τα παντα και σπωξιμο και τα παντα.....!πριν κοιμομουν ατελειωτες ωρες,τωρα απο αντιδραση κοιμαμαι ελαχιστα κ ειμαι σε εγρηγορση....οποια θελει να ξεπεταξω καμια δουλιτσα εδω ειμαι......:wink:

1a0fd6e0b8.png

σημερα κλεινω 1 βδομαδα απο την απωλεια κ με εχεται βοηθησει τοσο πολυυυυυυυυυυυυυ...................ευχαριστω!

Γειά σου και από εμένα Νικάκι! Μακάρι να μην χρειαζόταν να μας βρεις, αλλά αφού μας βρήκες, να' σαι σίγουρη πως βρήκες μια ζεστή παρέα. Πότε με τα πάνω μας, πότε με τα κάτω μας, κάνουμε καλή ψυχοθεραπεία.

Ουφ! Εντάξει.. ξέσπασα...

Πάω να βρω βενζίνη για το πούλμαν τώρα..

Αν δεν βρω, ετοιμαστείτε για σπρώξιμο! :D

Ευτυχώς (που ξέσπασες) γιατί, να!! Έτοιμη την είχα την ενεσούλα αισιοδοξίας!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...