Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ναι πραγματικα ειναι τυχη..θα ηθελα να βρω εναν γιατρο κ να συνεχισω μαζι του..το ψανχω τωρα..ναι ειναι ωραια στη θεσσαλονικη..εσεις απο που ειστε κοριτσια αν δεν γινομαι αδιακρητη;)

Ελένη μου αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω την ξαδέρφη μου που γέννησε τον μάρτιο για τον γιατρό της, μου λέει ότι είναι πολύ καλός!Θα μάθω τηλ.,διεύθυνση και που ξεγεννάει και θα στα στείλω σε προσωπικό μηνυμα!

Πάντως εγώ λέω ότι είμαι από Θεσσαλονίκη ( και η ταυτότητα μου γεννημένη στην Θεσσαλονίκη λέει )!Βέβαια μένω Πειραιά!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

εφακη μου να σε ρωτησω εσυ ειχεσ πει πιο παλια οτι ειχες παρει τεστ εγκυμοσηνης απο το ebay?καπου το ειχα διαβασει..μπορει κ να κανω λαθος..αλλα κοριτσια μπηκα κ γω να δω τιμες..κοριτσια πολυ φθηνα..λες το επομενο πας κ το παρω απο κει..με 9κ κατι παιρνεισ δυο digital test сlear blue...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ελένη μου αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω την ξαδέρφη μου που γέννησε τον μάρτιο για τον γιατρό της, μου λέει ότι είναι πολύ καλός!Θα μάθω τηλ.,διεύθυνση και που ξεγεννάει και θα στα στείλω σε προσωπικό μηνυμα!

Πάντως εγώ λέω ότι είμαι από Θεσσαλονίκη ( και η ταυτότητα μου γεννημένη στην Θεσσαλονίκη λέει )!Βέβαια μένω Πειραιά!!!

ναι ποπη μου θα το θελα πολυ..σ'ευχαριστω..θα περιμενω μηνυμα σου μολισ μαθεις..:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εφακη μου να σε ρωτησω εσυ ειχεσ πει πιο παλια οτι ειχες παρει τεστ εγκυμοσηνης απο το ebay?καπου το ειχα διαβασει..μπορει κ να κανω λαθος..αλλα κοριτσια μπηκα κ γω να δω τιμες..κοριτσια πολυ φθηνα..λες το επομενο πας κ το παρω απο κει..με 9κ κατι παιρνεισ δυο digital test сlear blue...

οχι ελενη μου δεν αγορασα τεστ απο το ιντερνετ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Σοβαρά?Δεν το έχω ψάξει καθόλου!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

εφακη μου μαλον αλη θα το ειπε..παντως ισχυει κοριτσια μπειτε να δειτε..7 στικακια 14 κ κατι.. clear blue..εχει κ εξοδα μεταφορας ..αλα κ παλι συμφερει απο το να το παρεις απο φαρμακειο..εμεις εδω το παιρνουμε 13 με 14 ευρω το ενα αναλογα το φαρμακειο..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εφακη μου μαλον αλη θα το ειπε..παντως ισχυει κοριτσια μπειτε να δειτε..7 στικακια 14 κ κατι.. clear blue..εχει κ εξοδα μεταφορας ..αλα κ παλι συμφερει απο το να το παρεις απο φαρμακειο..εμεις εδω το παιρνουμε 13 με 14 ευρω το ενα αναλογα το φαρμακειο..

Συμφέρει πολύ!!!Δεν το συζητώ!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τωρα μπηκα κ γω να ξαναδω τις τιμες κ γραφω сlear blue k βγαζει κατι ασχετα ..πριν λιγες μερες ειχα μπει κ τα ειχε..περιεργο..παω να ξαναψαξω να δω

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποσο ξανθεια μπορει να ειμαι..χαχαχαχχαα...θελει να γραψεις clearblue xωρησ κενο ενδιαμεσα ολο μαζι κολιτα...κ μου τα βγαλε μετα...τι να πεις..ετσι ειναι..ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι αυτα παθαινεις..χαχαχαχα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...