Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες ποπη,εφακη,δομνινα ..:P..κ στα τριδυμακια σου δομνινα μου!;)ειλικρινα χερομαι πολυ που γραφτικα σε αυτη τη σελιδα κ εχω γνωρισει ατομα σαν κ σας...η θετικη ενεργεια που στελνουμε η μια στην αλη πιανει πραγματικα..σημερα ειμαι πιο ανεβασμενη κ ειμαι ετοιμη να μπω δυναμικα στο 'παιχνιδι'...:tongue:αντε κοριτσακια μου να ξεκινισετε κ σεις κ να μεινουμε κοντα κοντα εγκυουλες..ορεα θα ειναιιι...ανυπομονωωω..:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Και βέβαια θα πάνε όλα καλά Ελένη μου γιατί το θέλουμε πολύ και θα πετύχει!!:-DΝα πέρνεις κουράγιο και δύναμη από πολλές κοπέλες εδώ στο parentscafe που έχουν περάσει πολλά αλλά δεν το βάζουν κάτω,προσπαθούν και ελπίζουν και τα καταφέρνουν!!!!Όπως θα τα καταφέρουμε κι εμείς!!!:tongue:Σε φιλώ, καλή σου νύχτα!!!:)

να' σαι καλα ποπη μου!:P εισαι πολυ γλυκεια:)..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες ποπη,εφακη,δομνινα ..:P..κ στα τριδυμακια σου δομνινα μου!;)ειλικρινα χερομαι πολυ που γραφτικα σε αυτη τη σελιδα κ εχω γνωρισει ατομα σαν κ σας...η θετικη ενεργεια που στελνουμε η μια στην αλη πιανει πραγματικα..σημερα ειμαι πιο ανεβασμενη κ ειμαι ετοιμη να μπω δυναμικα στο 'παιχνιδι'...:tongue:αντε κοριτσακια μου να ξεκινισετε κ σεις κ να μεινουμε κοντα κοντα εγκυουλες..ορεα θα ειναιιι...ανυπομονωωω..:P

καλημερα ελενη μου!!!μακαρι να γινουν οπως τα λες!!!ο γιατρος σου με μπερδεψε 8 μηνες ειναι πολλοι:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ελενη μου!!!μακαρι να γινουν οπως τα λες!!!ο γιατρος σου με μπερδεψε 8 μηνες ειναι πολλοι:(

καλημερα εφακη μου..ναι κ μενα χθες οχι μονο με μπερδεψε με απογοιτευσε κιολας..αλλα κ γω να σου πω την αληθεια αυτο που ξερω κ απο αλλα κοριτσια ειναι 3μηνο..απο αυτη χθες πρωτη φορα το ακουσα αυτο..δεν θα συνεχισω με αυτην..αν με το καλο μεινω εγκυος θελω να βρω εναν γιατρο που να ξεγεναει σε νοσοκομειο..στη θεσαλονικη..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αρα μαζι θα παμε για την προσπαθεια;)

Ναι ναι!!!!Τέλεια!!!

Ελένη μου, πολύ χαίρομαι που έχεις εισπράξει όλη την θετική ενέργεια που υπάρχει διάχυτη εδώ!!!Κι εγώ δεν σου κρύβω ότι με έχει βοηθήσει πολύ η όλη κατάσταση που επικρατεί στο parentscafe!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα ποπη μου..ναι κ μενα με εχει βοηθεισει πολυ ολο αυτο...κ ειναι ορεο ναμοιραζομαστε κ χαρες κ λυπες παρολο που δεν γνωριζομαστε καλα αλα κατανουμε τοσο καλα η μια την αλη επειδη τα εχουμε περασει ολες..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

θελω να βρω εναν γιατρο που να ξεγεναει σε νοσοκομειο..στη θεσαλονικη..

Είναι πραγματική τύχη να βρεις έναν γιατρό που να μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα αλλά τι να κάνουμε....Θεσσαλονίκη ε?Είμαι από εκεί!!!!Εκεί γεννήθηκα και πηγαίνω πολύ συχνα, τον αύγουστο είχα ανέβει για μια βάπτιση...πολύ μου αρέσει σαν πόλη!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Είναι πραγματική τύχη να βρεις έναν γιατρό που να μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα αλλά τι να κάνουμε....Θεσσαλονίκη ε?Είμαι από εκεί!!!!Εκεί γεννήθηκα και πηγαίνω πολύ συχνα, τον αύγουστο είχα ανέβει για μια βάπτιση...πολύ μου αρέσει σαν πόλη!

ναι πραγματικα ειναι τυχη..θα ηθελα να βρω εναν γιατρο κ να συνεχισω μαζι του..το ψανχω τωρα..ναι ειναι ωραια στη θεσσαλονικη..εσεις απο που ειστε κοριτσια αν δεν γινομαι αδιακρητη;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι πραγματικα ειναι τυχη..θα ηθελα να βρω εναν γιατρο κ να συνεχισω μαζι του..το ψανχω τωρα..ναι ειναι ωραια στη θεσσαλονικη..εσεις απο που ειστε κοριτσια αν δεν γινομαι αδιακρητη;)

εγω απο κυπρο ειμαι!!σπουδασα στην θεσσαλονικη !!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω απο κυπρο ειμαι!!σπουδασα στην θεσσαλονικη !!

κυπρο ε! τι ωραια!ο αδερφος μου εκανε φανταρος εκει κ μου ειπε οτι ειναι πολυ ομορφα..κ πολυ νοστιμα φαγητα!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κυπρο ε! τι ωραια!ο αδερφος μου εκανε φανταρος εκει κ μου ειπε οτι ειναι πολυ ομορφα..κ πολυ νοστιμα φαγητα!!

εχουμε ωραια κουζινα!!!!αλλα και η θεσσαλονικη δεν παει πισω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...