Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μπράβο κορίτσια, πολύ καλά νέα από όλες!!!!:wink:Χαίρομαι πάρα πολύ!!!!:tongue:

Δομνίνα μου σου εύχομαι η 24 του μήνα να είναι η πρώτη ωραιότερη μέρα της ζωής σου γιατί έρχονται κι άλλες πολλές από δω και πέρα!!!!!!!;)

Trying μου καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου, άντε και την άλλη εβδομάδα θα ακούσεις τη καρδούλα του να χτυπάει ρυθμικά!!!!:tongue:

Ελένη-25 η ταπεινή μου γνώμη είναι να ακούσεις την καρδιά σου και την θέλησή σου και να αρχίσεις τις προσπάθιες αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που να σε εμποδίζει!!!!!Σου εύχομαι πολύ γρήγορα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα!!!!;)

Όσο για μένα λέω να αρχίσω τις προσπάθιες απο αρχές Οκτώβρη, μόλις τελειώσει και η τρίτη περίοδος μετά την απόξεση!!!Άντε άντε κοντεύουμε!!!:-D

ευχαριστω πολυ ποπη μου ..κ γω καπως ετσι σκεφτομαι να πραξω!δεν ηξερα οτι ησουν σε αυτη τη δυσαρεστη κατασταση με την αποξεση..ευχομαι κ σε σενα συντομα να μεινεισ εγκυος κ να εχουμε πολα ευχαριστα τον επομενο μηνα..ειλικρινα το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου για ολες μας..παρολο που απογοιτευομαστε κ πεφτουμε ψυχολογικα(και γω καπως ετσι ειμαι σημερα μετα την γιατρο) πιστευω πως ολα καλα θα μας πανε..:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ ποπη μου ..κ γω καπως ετσι σκεφτομαι να πραξω!δεν ηξερα οτι ησουν σε αυτη τη δυσαρεστη κατασταση με την αποξεση..ευχομαι κ σε σενα συντομα να μεινεισ εγκυος κ να εχουμε πολα ευχαριστα τον επομενο μηνα..ειλικρινα το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου για ολες μας..παρολο που απογοιτευομαστε κ πεφτουμε ψυχολογικα(και γω καπως ετσι ειμαι σημερα μετα την γιατρο) πιστευω πως ολα καλα θα μας πανε..:)

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να πέφτουμε ψυχολογικά και να σκεφτόμαστε διάφορα και να αγχωνόμαστε αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε αισιόδοξες και να πιστεύουμε ότι αξίζουμε να γίνουμε μανούλες μία και δύο και όσες φορές θέλει ο Θεός!!!!Όλα καλά θα πάνε!!!Δεν μας πτοεί κανένας γιατρός!!!!:-D

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να πέφτουμε ψυχολογικά και να σκεφτόμαστε διάφορα και να αγχωνόμαστε αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε αισιόδοξες και να πιστεύουμε ότι αξίζουμε να γίνουμε μανούλες μία και δύο και όσες φορές θέλει ο Θεός!!!!Όλα καλά θα πάνε!!!Δεν μας πτοεί κανένας γιατρός!!!!:-D

συμφωνω μαζι σου ποπη μου κ χερομαι που μου τα λες αυτα! καλο ειναι να ακουμε τετοια λογια κ να εμψυχωνουμε η μια την αλη βοηθαει πολυ!!κ γω πιστευω πως αυτη τη φορα ολα καλα θα πανε!:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

συμφωνω μαζι σου ποπη μου κ χερομαι που μου τα λες αυτα! καλο ειναι να ακουμε τετοια λογια κ να εμψυχωνουμε η μια την αλη βοηθαει πολυ!!κ γω πιστευω πως αυτη τη φορα ολα καλα θα πανε!:)

Και βέβαια θα πάνε όλα καλά Ελένη μου γιατί το θέλουμε πολύ και θα πετύχει!!:-DΝα πέρνεις κουράγιο και δύναμη από πολλές κοπέλες εδώ στο parentscafe που έχουν περάσει πολλά αλλά δεν το βάζουν κάτω,προσπαθούν και ελπίζουν και τα καταφέρνουν!!!!Όπως θα τα καταφέρουμε κι εμείς!!!:tongue:Σε φιλώ, καλή σου νύχτα!!!:)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρα εις τριπλούν κοριτσάκια μου! Και λέω εις τριπλούν διότι και τα σποράκια θέλουν να σας καλημερίσουν..

Σας ευχαριστούν ιδιαιτέρως για την πίστη που δείχνετε σε αυτά και υπόσχονται ότι θα βάλουν τα δυνατά τους να μην σας απογοητεύσουν!

Trying μου είδες που όλα είναι τέλεια; Μια βδομαδούλα ακόμη και μετά θα ακούσεις και την καρδούλα του.. τικ τακ τικ τακ.. συγκλονιστική εμπειρία..

Πόπη και Ελενάκι ξέρω ακριβώς πως αισθάνεστε.. Κι εμένα τρίμηνο μου είπε ο γιατρός ύστερα από την απόξεση και στο τρίμηνο ακριβώς ξεκίνησα την προσπάθεια με αποτέλεσμα τα τρία σποράκια στην κοιλίτσα! Εσείς μπορείτε να πράξετε όπως επιθυμείτε αρκεί να είστε σίγουρες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εις τριπλούν κοριτσάκια μου! Και λέω εις τριπλούν διότι και τα σποράκια θέλουν να σας καλημερίσουν..

Σας ευχαριστούν ιδιαιτέρως για την πίστη που δείχνετε σε αυτά και υπόσχονται ότι θα βάλουν τα δυνατά τους να μην σας απογοητεύσουν!

Trying μου είδες που όλα είναι τέλεια; Μια βδομαδούλα ακόμη και μετά θα ακούσεις και την καρδούλα του.. τικ τακ τικ τακ.. συγκλονιστική εμπειρία..

Πόπη και Ελενάκι ξέρω ακριβώς πως αισθάνεστε.. Κι εμένα τρίμηνο μου είπε ο γιατρός ύστερα από την απόξεση και στο τρίμηνο ακριβώς ξεκίνησα την προσπάθεια με αποτέλεσμα τα τρία σποράκια στην κοιλίτσα! Εσείς μπορείτε να πράξετε όπως επιθυμείτε αρκεί να είστε σίγουρες!

καλημερα δομνινα μου καλη τυχη με τα σπορακια σου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Σε ευχαριστώ εφάκη μου και σε σένα εύχομαι να έρθει σύντομα η περίοδος και να ξεκινήσεις κι εσύ!!!!

ακομα την περιμενω:(:(

παντος μου κανει εντυπωση ποσο διαφερουν οι αποψεις των γιατρων ο καθενας λεει τα δικα του και εμεις μενουμε με την απορια για το τι πρεπει να κανουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ακομα την περιμενω:(:(

παντος μου κανει εντυπωση ποσο διαφερουν οι αποψεις των γιατρων ο καθενας λεει τα δικα του και εμεις μενουμε με την απορια για το τι πρεπει να κανουμε!!

Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Νοιώθω σαν να συμβουλεύουν στα τυφλά,εμπειρικά....μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ξέρουν τι είναι σωστό για την καθεμία μας και τι όχι....γι'αυτό πρέπει να γνωρίζουμε και λίγο οι ίδιες το σώμα μας και να το καταλαβαίνουμε, φυσικά δεν αναφέρομαι σε σοβαρά προβλήματα υγείας!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Νοιώθω σαν να συμβουλεύουν στα τυφλά,εμπειρικά....μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ξέρουν τι είναι σωστό για την καθεμία μας και τι όχι....γι'αυτό πρέπει να γνωρίζουμε και λίγο οι ίδιες το σώμα μας και να το καταλαβαίνουμε, φυσικά δεν αναφέρομαι σε σοβαρά προβλήματα υγείας!!!

εγω προσπωπικα ρωτησα δυο γιατρους και μου ειπαν να ξεκινησω τες προσπαθειες αμεσως και οτι ειναι πιο ευκολο να μεινεις εγκυος μετα απο την αποξεση!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω προσπωπικα ρωτησα δυο γιατρους και μου ειπαν να ξεκινησω τες προσπαθειες αμεσως και οτι ειναι πιο ευκολο να μεινεις εγκυος μετα απο την αποξεση!!

Άλλοι πάλι λένε ότι καλύτερο είναι να περάσει ένα τρίμηνο τουλάχιστον....Εμένα μου απαγόρευσε πριν το δίμηνο να προσπαθήσω, γι'αυτό κι εγώ είπα να αρχίσω μετά την τρίτη περίοδο...ξέρω κι εγω, εχω μπερδευτεί!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Άλλοι πάλι λένε ότι καλύτερο είναι να περάσει ένα τρίμηνο τουλάχιστον....Εμένα μου απαγόρευσε πριν το δίμηνο να προσπαθήσω, γι'αυτό κι εγώ είπα να αρχίσω μετά την τρίτη περίοδο...ξέρω κι εγω, εχω μπερδευτεί!!!!

εγω να δεις:confused::confused::confused:εγω θα κανω ελευθερο και αποτε θελει ο θεος ας το στειλει:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...