Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημερα καροτσια, εχω πανικοβληθει με την πεθερα μου.για να μην γινει το παιδι νευρικο λεει πρεπει να πεταει πραγματα από το μπαλκονι,να βαφει τους τοιχους,να χτυπαει,να του κανει τα χατιρια, να τρεχει πισω από την φουστα της,να τρεχει με το ποδηλατο μεσα στο σπιτι 3:00 το μεσημερι χωρις να νοιαζονται για τους αποκατω(δηλαδη εμας),να σπαρταρανε στο κλαμα γιατι φευγει η γιαγια μετα από 10 ωρες (και όταν φευγει η μαμα σημασια δεν δινουν),και ότι εγω με τρια παιδια πρεπει να την εχω μονιμα στο σπιτι,γιατι νομιζει ότι ειμαστε αχρηστοι εγω και ο αντρας μου να μεγαλωσουμε τρια παιδια.ευτυχως με τον αντρα μου εχουμε προς το παρον ιδιες αποψεις ότι το παιδι πρεπει να είναι με τους γονεις τους και να μην το μεγαλωνουν οι γιαγιαδες.ουφ,τα ειπα και ξελαφρωσα.δεν ξερω πώς να την αντιμετωπισω.

καλημερα ιπποκαμπακι αποτι διαβαζω καροτσια ονειρευεσε δεν εξηγειται αλλιως αχαχαχαχαχα

οσο για την πεθερα σου σε ποιον οροφο ειπες οτι μενει???:twisted:το εργο ελεγε πετα την μαμα απο το τρενο εσυ πετα την απο το μπαλκονι

κουμαντο στο σπιτι της!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Καταρχήν καλή επιτυχία στη Δομνίνα μας. Γρήγορα με μια θετική χοριακή!!!!

Εγώ δυστυχώς εχθές είχα λίγο αίμα και πήρα τη γιατρό η οποία μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και να μην πάω στη δουλειά... Το ραντεβού μου μαζί της είναι σήμερα το απόγευμα αντί για την Τετάρτη,... όπως καταλαβαίνετε το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινα!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά.....

Καλημέρα κορίτσια!! Καταρχήν καλή επιτυχία στη Δομνίνα μας. Γρήγορα με μια θετική χοριακή!!!!

Εγώ δυστυχώς εχθές είχα λίγο αίμα και πήρα τη γιατρό η οποία μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και να μην πάω στη δουλειά... Το ραντεβού μου μαζί της είναι σήμερα το απόγευμα αντί για την Τετάρτη,... όπως καταλαβαίνετε το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινα!!!

Μην στεναχωριεσαι, ολα καλα θα πανε!!!!!!Μηπως σηκωσες τιποτα βαρυ ή κουραστηκες με καμια δουλιτσα?Να προσεχεις και να ξαπλωνεις!!!Καλη επιτυχια σημερα στον γιατρο!!!!:-D

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

να κατσεις στο κρεβατι και εγω ειχα δει αιμα την 8η βδομαδα και απο τοτε ειμαι σευνεχεια με ανναρωτικες!

ιπποκαμπακι ετσι τα λενε οι γιαγιαδες στο δικο μας χερι ειναι τι θα γινει!

και αφου εχεις και συμμαχο απο το ενα να μπαινουν απο το αλλο να βγαινουν!

κανε υπομονη trying και ολα θα πανε καλα:D:D

ελενη-25 μου βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων?????τι εγινε??

ιππόκαμπακι μην ακους κανενα δικα σου εσενα και του αντρα σου ειναι τα παιδια οχι της πεθερας .οτι θελεις εσυ να κανεις!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

κανε υπομονη trying και ολα θα πανε καλα:D:D

ελενη-25 μου βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων?????τι εγινε??

ιππόκαμπακι μην ακους κανενα δικα σου εσενα και του αντρα σου ειναι τα παιδια οχι της πεθερας .οτι θελεις εσυ να κανεις!!!!!!

εφακη μου σημερα τα πηρα τα αποτελεσματα..ολα καλα..αρνητικα μου ωγηκαν εκτοσ απο την πρωτεινη c που ειναι λιγο πανω απο το οριο μου ειπαν αλα δεν ειναι τιποτα...σημερα στης 6 εχω ραντεβου με την γυναικολογο να τισ δουμε κ μαζι...γενικα πιστευω πως ειμαι ετοιμη να μπω στον αγωνα δυναμικα...εσυ εφακη μου τι εγινε με την περιοδο?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

trying μου να κανεισ οτι σου λεει η γιατρος σου μην ρισκαρεις για τιποτα..κ ελπιζω να ειναι ολα καλα...τυχαινει πολεσ φορες να εχεισ αιμα σε μια εγκυμοσινη..δε ξερω αν αλιθευει αλα εχω ακουσει οτι συνηθως γινεται οταν περιμενεισ κοριτσακι..ξεκουρασου κ μην απογοιτευεσαι ο θεος ειναι μεγαλος..:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εφακη μου σημερα τα πηρα τα αποτελεσματα..ολα καλα..αρνητικα μου ωγηκαν εκτοσ απο την πρωτεινη c που ειναι λιγο πανω απο το οριο μου ειπαν αλα δεν ειναι τιποτα...σημερα στης 6 εχω ραντεβου με την γυναικολογο να τισ δουμε κ μαζι...γενικα πιστευω πως ειμαι ετοιμη να μπω στον αγωνα δυναμικα...εσυ εφακη μου τι εγινε με την περιοδο?

ακομα την περιμενω!!!πολυ χαρηκα για τα αποτελεσματα θα περιμενουμε να μας ενημερωσεις για το τι θα σου πει η γυναικολος!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Εκτός από μένα σας στέλνουν χαιρετίσματα και 3 όμορφα και γλυκούλικα εμβρυάκια 8 διαιρέσεων! Εδώ και λίγες ώρες είμαι πια αυτοκόλλητη με τα 3 μωράκια μου και αφού τα έφερα σπίτι, τα τάϊσα, τα κοίμησα και ετοιμάζομαι σε λίγο να τα κεράσω παγωτό για να τα καλοπιάσω!!

Όλα πήγαν πολύ καλά, ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος και φεύγοντας του είπα "ελπίζω να μη σας ξαναδώ ποτέ" και φυσικά γέλασε ο καλός μου..

Κοριτσάκια τώρα αρχίζει επισήμως και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 24 του μήνα..

Ιπποκαμπάκι μου μη μασάς καλέ.. Άστην εκεί να λέει τα δικά της.. εσύ μπενάκης - βγενάκης να το έχεις το τροπάριο και να σαι σίγουρη ότι εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα πως ακριβώς θέλεις να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου.. Αφού έχεις κοινές απόψεις με τον άνδρα σου μη φοβάσαι τίποτε απολύτως!

Trying μου μην ανησυχείς καλό μου.. στις πρώτες εβδομάδες το αιματάκι είναι φυσιολογικό. Να δεις που σήμερα πηγαίνοντας στο γιατρό θα καθησυχαστείς.. το πολύ πολύ να θες λίγη ξεκούραση..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

κορίτσια όλα καλά προς το παρόν. Θα ξεκινήσω utrogestan προληπτικά. Το αίμα σταμάτησε τελείως και μου είπε ότι δείχνουν όλα τέλεια!!!

Θα ξαναπάω την άλλη πέμπτη για να ακούσουμε καρδιά.

Δομνίνα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στις 24 του μήνα να ακούσεις τα καλύτερα νέα της ζωής σου....

Για όλα τα άλλα κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε!

Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά!!! Φιλιά σε όλες σας!:lol:

Διαφημίσεις

ακομα την περιμενω!!!πολυ χαρηκα για τα αποτελεσματα θα περιμενουμε να μας ενημερωσεις για το τι θα σου πει η γυναικολος!

πριν λιγο γυρισα απο την γιατρο..καλα τα ειδα κ αυτη απλα μου ειπε προληπτικα να παω κ σε μια αιματολογο να τις δει κ αυτη για να μας πει αν χρειαζεται κ κατι ακομη..πηγα σε αλλη γιατρο για δευτερη γνωμη ..αυτη λοιπον προτεινει μετα απο μια αποβολη να περασει κανα 8μηνο κ μετα να ξαναμεινει μια κοπελα εγκυος..οποτε εμενα τωρα εχει περασει 6μηνο μετα απο την τελευτεα αποβολη κ μοθ λεει καλο θα ηταν να περιμενω κανα διμηνο ακομη...αλλα δε ξερω αν μπορω να κρατιθω ..απογοιτευτικα λιγο ..η προηγουμενη γιατροσ μου παντως μου ειχε πει 3μηνο..οποτε τελικο συμπερασμα ολα καλα τωρα απο μενα εξαρταται αν θα βαλω μπρος..κ νομιζω πως θα βαλω κοριτσια..δε ξερω λετε να μην κανω σωστα αλα θελω τοσο πολυ ενα μωρακι!!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Εκτός από μένα σας στέλνουν χαιρετίσματα και 3 όμορφα και γλυκούλικα εμβρυάκια 8 διαιρέσεων! Εδώ και λίγες ώρες είμαι πια αυτοκόλλητη με τα 3 μωράκια μου και αφού τα έφερα σπίτι, τα τάϊσα, τα κοίμησα και ετοιμάζομαι σε λίγο να τα κεράσω παγωτό για να τα καλοπιάσω!!

Όλα πήγαν πολύ καλά, ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος και φεύγοντας του είπα "ελπίζω να μη σας ξαναδώ ποτέ" και φυσικά γέλασε ο καλός μου..

Κοριτσάκια τώρα αρχίζει επισήμως και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 24 του μήνα..

Ιπποκαμπάκι μου μη μασάς καλέ.. Άστην εκεί να λέει τα δικά της.. εσύ μπενάκης - βγενάκης να το έχεις το τροπάριο και να σαι σίγουρη ότι εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα πως ακριβώς θέλεις να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου.. Αφού έχεις κοινές απόψεις με τον άνδρα σου μη φοβάσαι τίποτε απολύτως!

Trying μου μην ανησυχείς καλό μου.. στις πρώτες εβδομάδες το αιματάκι είναι φυσιολογικό. Να δεις που σήμερα πηγαίνοντας στο γιατρό θα καθησυχαστείς.. το πολύ πολύ να θες λίγη ξεκούραση..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

Δομνινα συνχαρητιρια πολυ ορεα τα νεα σου..ευχομαι ολα καλα να σου πανε..κ να φουσκωνει η κιλιτσα μερα με τη μερα ..κ συντομα να κρατισεισ στην αγκαλια σου τα τριδυμακια σου..:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κορίτσια όλα καλά προς το παρόν. Θα ξεκινήσω utrogestan προληπτικά. Το αίμα σταμάτησε τελείως και μου είπε ότι δείχνουν όλα τέλεια!!!

Θα ξαναπάω την άλλη πέμπτη για να ακούσουμε καρδιά.

Δομνίνα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στις 24 του μήνα να ακούσεις τα καλύτερα νέα της ζωής σου....

Για όλα τα άλλα κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε!

Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά!!! Φιλιά σε όλες σας!:lol:

πολυ ορεα trying μου..απο δω κ περα να προσεχεις πολυ..φανταζομαι ανακουφηση που θα ενιωσες οταν σου ειπαν οτι ειναι ολα καλα..μωλης ακουσεις κ την καρδουλα θα ηρεμισεισ πιο πολυ..:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μπράβο κορίτσια, πολύ καλά νέα από όλες!!!!:wink:Χαίρομαι πάρα πολύ!!!!:tongue:

Δομνίνα μου σου εύχομαι η 24 του μήνα να είναι η πρώτη ωραιότερη μέρα της ζωής σου γιατί έρχονται κι άλλες πολλές από δω και πέρα!!!!!!!;)

Trying μου καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου, άντε και την άλλη εβδομάδα θα ακούσεις τη καρδούλα του να χτυπάει ρυθμικά!!!!:tongue:

Ελένη-25 η ταπεινή μου γνώμη είναι να ακούσεις την καρδιά σου και την θέλησή σου και να αρχίσεις τις προσπάθιες αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που να σε εμποδίζει!!!!!Σου εύχομαι πολύ γρήγορα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα!!!!;)

Όσο για μένα λέω να αρχίσω τις προσπάθιες απο αρχές Οκτώβρη, μόλις τελειώσει και η τρίτη περίοδος μετά την απόξεση!!!Άντε άντε κοντεύουμε!!!:-D

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...