Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ιονελια μου ειναι λογικο να εισαι λυπημενη θα δεις ομως με τον καιρο οτι θα εισαι καλητερα παντα θα σε ποναει αλλα δεν θα ναι το ιδιο οταν θα ξαναμεινεις εγκυος. καποιες εδω μεσα εχουμε πανω απο μια η κ δυο παλινδρομες αντεξαμε ομως προχωρησαμε κ οι περισσοτερες ειμαστε ξανα εγκυες ασε την ψυχη σου κ το σωμα σου να ξεκουραστει απο ολη την ταλεπωρια κ ξανα προσπαθησε για μια νεα εγκυμοσυνη οταν νιωσεις ετοιμη!

ευχαριστω για τη στηριξη...η αληθεια ειναι οτι μου δινετε δυναμη

με το καλο το μωρακι σου

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου έχω νέα! Με πήραν τηλέφωνο από το κέντρο.. Έχουμε πάλι 3 εμβρυάκια που θα μεταφέρουμε στην κοιλίτσα μου τη Δευτέρα στις 1 το μεσημέρι!

Μου φυγε ένα άγχος κορίτσια.. Τώρα από εδώ και πέρα ότι θέλει ο Θεούλης.. Σε δυο μερούλες τέτοια ώρα θα τα χω παρεούλα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις και τη θετική σας ενέργεια..Υπήρξε πολύτιμη βοήθεια για μένα!

L2qIp2.png

δομνινα μου πολυ χαιρομαι για σενα σου ευχομαι μια τριδιμη χοριακη σε 2 βδομαδουλες καλως να υποδεχτεις τα εμβρυακια σου σε δυο μερουλες!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ευχαριστω για τη στηριξη...η αληθεια ειναι οτι μου δινετε δυναμη

με το καλο το μωρακι σου

να σαι καλα ιονελια μου κ μην ξεχνας ψηλα το κεφαλι

εδω ειμαστε για οτι θες!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου έχω νέα! Με πήραν τηλέφωνο από το κέντρο.. Έχουμε πάλι 3 εμβρυάκια που θα μεταφέρουμε στην κοιλίτσα μου τη Δευτέρα στις 1 το μεσημέρι!

Μου φυγε ένα άγχος κορίτσια.. Τώρα από εδώ και πέρα ότι θέλει ο Θεούλης.. Σε δυο μερούλες τέτοια ώρα θα τα χω παρεούλα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις και τη θετική σας ενέργεια..Υπήρξε πολύτιμη βοήθεια για μένα!

Ο Θεός μαζί σου!

Όλα θα πάνε καλά!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μπράβο Δομνίνα μου!!! Άντε με το καλό να πάνε όλα καλά και να ακούσεις τρείς καρδούλες σε λίγες εβδομάδες!!! Θα σε σκέφτομαι τη Δευτέρα και θα σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!!

Adhinor την Τετάρτη θα πάω για υπέρηχο. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί αγχώνομαι πολύ....κατά τα άλλα τα συμπτώματα καλά κρατούν, άρχισαν οι ρουκέτες, οι ζαλάδες πάνε και έρχονται, αλλά δεν παραπονιέμαι καθόλου!

καλημερα κοριτσακια παλια και καινουρια!!! με μεγαλη μου λυπη βλεπω πολλες νεες αφιξεις στο καφε, ευχομαι ομως να γραφετε γρηγορα και εσεις και σε αλλο καφε του τυπου "μανουλες μαιου κτλ"!

Μπραβο Ιπποκαμπακι τελεια η αυχενικη! Να μου φιλησεις τα τριδυμακια σου!!!

Δομνινα καλη επιτυχια και σε σενα!!! Με το καλο 1,2 ή και 3 εμβρυακια! Τωρα που εκανε την αρχη το ιπποκαμπακι βλεπω να εχουμε και αλλη τριδυμομαμα στο καφε...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλημερα κοριτσακια παλια και καινουρια!!! με μεγαλη μου λυπη βλεπω πολλες νεες αφιξεις στο καφε, ευχομαι ομως να γραφετε γρηγορα και εσεις και σε αλλο καφε του τυπου "μανουλες μαιου κτλ"!

Μπραβο Ιπποκαμπακι τελεια η αυχενικη! Να μου φιλησεις τα τριδυμακια σου!!!

Δομνινα καλη επιτυχια και σε σενα!!! Με το καλο 1,2 ή και 3 εμβρυακια! Τωρα που εκανε την αρχη το ιπποκαμπακι βλεπω να εχουμε και αλλη τριδυμομαμα στο καφε...

να σαι καλα christy μου...μακαρι ..περιμενω πως και πως την πρωτη περιοδο να νιωσω πως και παλι εχω ελπιδα πως μπορω να προσπαθησω τουλαχιστο...

χαιρομαι για ολες εσας που πριν λιγους μηνες ησασταν στη θεση μου και τωρα με χαρα περιμενετε τα μικρα σας..με γεμιζει αισιοδοξια.Ισως μαλιστα ειναι το μονο πραγμα που μου δινει χαμογελο αυτη τη στιγμη..να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας δυνατα και υγιη

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω αυριο περνω τα αποτελεσματα μου..εχω αγωνιααα!:confused: ΔΟΜΝΙΝΑ ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο κ τα τριδυμακια σου να ωολευτουν για τουσ επομενουσ 9 μινες στην κιλιτσα σου..ΙΟΝΕΛΙΑ εχεισ χασει κ συ μωρακι..λυπαμαι πολυ και σε καταλαβαινω..με τον καιρο θα το ξεπερασεις κ ειδικα αν ερθει μια καινουρια εγκυμοσινη που στο ευχομαι να ρθει πολυ συντομα..αν οχι αυτοσ ο μηνας αλλα ο επομενος ειμαι σιγουρη πως θα ειναι γεματος απο ευχαριστα νεα..το ευχομαι σε ολες μας..κ σαυτες που ειναι εγκυουλες να ειναι ενας ηρεμος μηνας χωρις ανχοσ αλα απολαυστικος με τα σπορακια σας...:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Λες Κρίστυ μου να είμαι η 4η τριδυμομανούλα; μακάρι, μακάρι, μακάρι..

Κι εσύ κοντεύεις κορίτσι μου... για πότε το' μαθες και για πότε έχεις φτάσει τώρα 28 βδομάδων... θύμισέ μου κάτι.. όταν έμεινες έγκυος αυτή τη φορά έκανες αμέσως καμπύλη ζαχάρου; εγώ έκανα απλή εξέταση ζαχάρου και ήταν φυσιολογική αλλά θέλω να το ψάξω κι άλλο το θέμα για να έχω καλυμμένα τα νώτα μου..

L2qIp2.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Δομνίνα μου όλα να πάνε καλά σήμερα και σύντομα να κρατάς αγκαλίτσα τα μπεμπακια σου:wink::D

εύχομαι όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν σύντομα να το νιώσουν και εκείνες!!

Καλημερα καροτσια, εχω πανικοβληθει με την πεθερα μου.για να μην γινει το παιδι νευρικο λεει πρεπει να πεταει πραγματα από το μπαλκονι,να βαφει τους τοιχους,να χτυπαει,να του κανει τα χατιρια, να τρεχει πισω από την φουστα της,να τρεχει με το ποδηλατο μεσα στο σπιτι 3:00 το μεσημερι χωρις να νοιαζονται για τους αποκατω(δηλαδη εμας),να σπαρταρανε στο κλαμα γιατι φευγει η γιαγια μετα από 10 ωρες (και όταν φευγει η μαμα σημασια δεν δινουν),και ότι εγω με τρια παιδια πρεπει να την εχω μονιμα στο σπιτι,γιατι νομιζει ότι ειμαστε αχρηστοι εγω και ο αντρας μου να μεγαλωσουμε τρια παιδια.ευτυχως με τον αντρα μου εχουμε προς το παρον ιδιες αποψεις ότι το παιδι πρεπει να είναι με τους γονεις τους και να μην το μεγαλωνουν οι γιαγιαδες.ουφ,τα ειπα και ξελαφρωσα.δεν ξερω πώς να την αντιμετωπισω.

Καλημερα καροτσια, εχω πανικοβληθει με την πεθερα μου.για να μην γινει το παιδι νευρικο λεει πρεπει να πεταει πραγματα από το μπαλκονι,να βαφει τους τοιχους,να χτυπαει,να του κανει τα χατιρια, να τρεχει πισω από την φουστα της,να τρεχει με το ποδηλατο μεσα στο σπιτι 3:00 το μεσημερι χωρις να νοιαζονται για τους αποκατω(δηλαδη εμας),να σπαρταρανε στο κλαμα γιατι φευγει η γιαγια μετα από 10 ωρες (και όταν φευγει η μαμα σημασια δεν δινουν),και ότι εγω με τρια παιδια πρεπει να την εχω μονιμα στο σπιτι,γιατι νομιζει ότι ειμαστε αχρηστοι εγω και ο αντρας μου να μεγαλωσουμε τρια παιδια.ευτυχως με τον αντρα μου εχουμε προς το παρον ιδιες αποψεις ότι το παιδι πρεπει να είναι με τους γονεις τους και να μην το μεγαλωνουν οι γιαγιαδες.ουφ,τα ειπα και ξελαφρωσα.δεν ξερω πώς να την αντιμετωπισω.

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!Ιπποκαμπάκι μου μην νευριαζεις!!!!!Το καλό είναι πως ο άντρας σου σε υποστηρίζει!!!!!Τα παιδάκια σου θα τα μεγαλώσεις εσυ οπως ξέρεις καλυτερα και καμια πεθερα δεν θα εμπλακει στα ποδια σας!!!!!Θα της το ξεκαθαρισεις οταν ανακατευεται, να της μιλησει ο αντρας σου οταν πρεπει!!Δυστυχως αυτο συμβαινει οταν εισαι πανω-κατω με τα πεθερικα αλλα οταν υπαρχει συννενοηση με το ζευγαρι ολα ξεπερνιουνται!!!Φιλακια και μην αφηνεις την πεθερουλα να σου χαλαει την διαθεση!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...