Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Lila86 είπε:

Φυσιολογικοτατο και δείγμα εγκυμοσύνης κι όμως από τόσο νωρίς μου είχε πει η μαία μου! Εύχομαι να είναι πολύ μεγάλη η χοριακή σου μεθαύριο και να πάνε όλα καλά 🙂

Δεν υπάρχει εξετάσει που να ονομάζεται αντίσταση ινσουλίνης γι'αυτό δεν το βλέπεις κάπου. Το καταλαβαίνουν από τα άλλα αποτελέσματα που σου έχουν βάλει να κάνεις.

Ευχαριστώ πολύ,μακάρι να είναι!Μιλάμε έγινα φίλη με την τουαλέτα.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εγώ ακόμα φοράω παντελόνια εγκυμοσύνης.. Έχω δρόοοοομο ακόμα...

Τελευταία ..αλλά και σοφότερη :wink: .. θα φύγω από αυτό το καφέ.

Η κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετική..

Ο γιατρός θα σου πει.

Διαφημίσεις

....Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος σου που είχε αναποδογυριστεί, σταδιακά θα ηρεμήσει και θα σε κάνει πιο ευαίσθητο και συγκαταβατικό άτομο, καλύτερα προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες στιγμές που αργά ή γρήγορα ο καθένας από μας πρέπει να αντιμετωπίσει. Όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι σου έτυχε ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε μία οικογένεια, όσο θα γίνεσαι καλύτερα, τόσο περισσότερο θα γνωρίζεις πόσο δυνατή είσαι...."

Δεν ξέρω γιατί κόλλησα σ'αυτό...

IchNp3.png

NIΚΑΚΙ, ΘΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΝΑ ΚΛΑΙΣ Κ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΕΜΑΣ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ.

ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!!!

ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ Κ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ!!!!

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...με το σοκ που επαθα δεν εχω ρωτησει τιποτα το γιατρο μου!σκεφτομαι να τον παρω κανενα τηλ. να παω να με δει απο βδομαδα.......ισως κι αργοτερα για να μην κλαψω παλι μπροστα του....!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια...να ειστε ολες καλα.Εγω αυτες τις μερες φοραω αθλητικα στο σχολειο που δουλευω με αποτελεσμα οι μαθητες μου να νομιζουν οτι αρχισα γυμναστηριοοοοοο.........χαχαχα!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας χαιρετώ. Πάω για πεντικιούρ γιατί το βράδυ θα πάω στην Καβάλα και μετά θα πεταχτώ μέχρι την Κρήτη. Στο ενδιάμεσο θα περάσω και από την ταβέρνα για ανάκτηση δυνάμεων!!!:tongue:

IchNp3.png

....όσο θα γίνεσαι καλύτερα, τόσο περισσότερο θα γνωρίζεις πόσο δυνατή είσαι...."

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ....ΣΟΦΟΤΑΤΟ!!!!

Είναι απλά μια τεράστια αλήθεια!!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας χαιρετώ. Πάω για πεντικιούρ γιατί το βράδυ θα πάω στην Καβάλα και μετά θα πεταχτώ μέχρι την Κρήτη. Στο ενδιάμεσο θα περάσω και από την ταβέρνα για ανάκτηση δυνάμεων!!!:tongue:

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ PATOUSITSA MOY!!!!!!!!BOYΡ ΣΤΙΣ ''ΕΚΔΡΟΜΕΣ'':lol:

θα πάω κι εγώ για πεντικιούρ μου φαίνεται.. Αφεντικό η μία, αφεντικό η άλλη, με τρελάνατε! Άμα πια!

ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!!:tongue:

ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ Κ ΓΕΛΟΥΣΑ!!!(ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΗ ΚΑΝΩ ΓΚΑΦΑ):lol:

ΑΑΑΑΑΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ!!!!ΑΜ ΠΩΣ....:rolleyes:

σιγα-σιγα σας αφηνω...θα μπω ομως σιγουρα αργοτερα...ευχαριστω και παλι!!!λεω να μπω να διαβασω κ το κειμενο μηπως με βοηθησει,αυτο που παραθεσατε ηταν υπεροχο...........φιλακια

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...