Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Lila86 είπε:

Φυσιολογικοτατο και δείγμα εγκυμοσύνης κι όμως από τόσο νωρίς μου είχε πει η μαία μου! Εύχομαι να είναι πολύ μεγάλη η χοριακή σου μεθαύριο και να πάνε όλα καλά 🙂

Δεν υπάρχει εξετάσει που να ονομάζεται αντίσταση ινσουλίνης γι'αυτό δεν το βλέπεις κάπου. Το καταλαβαίνουν από τα άλλα αποτελέσματα που σου έχουν βάλει να κάνεις.

Ευχαριστώ πολύ,μακάρι να είναι!Μιλάμε έγινα φίλη με την τουαλέτα.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα!

θα συμφωνησω με το Ιολάκι Μαγδουλα μου!

εγω δεν πηγα σε αραββωνα γιατι θα ηταν η ξαδελφη του αντρα μου εγκυουλα στον 5ο και ολοι συγγενεις του αντρα μου θα ερχοντουσαν του τυπου δεν πειραζει που το χασατε και μετα θα γυρνουσαν στην κοπελα να την ρωτανε πως παει ε αυτα δεν συμβαδιζουν με εμενα και την ψυχολογια μου!!

δεν ειναι κακο να νιωθουμε ετσι ,αυτο που όλες περασαμε μας εχει στιγματισει!!

ποτε δεν θα το ξεχασουμε απλα καποιες μερες ειναι πιο ευκολες και αλλες δυσκολοτερες!

και εμενα μου λειπει η εγκυμοσυνη!

και ναι το σκεφτομαι συχνα αν οχι συνεχεια

και ναι "ζηλευω" ή μαλλον καλυτερα "ποθω" μια εγκυμοσυνη.

Ολα θα πανε καλα ομως!

σας φιλω όλες!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Κ ''ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ''.ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ.Κ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΠΟΛΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΧΘΕΣ.ΑΝ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΙΨΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΤΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

πλλλακα με κανετε :wink:,με ξεχασατε:(:(:(

ολοκληρη χορηγος και δεν με ειδοποιησατε για το ταβερνειο? να δωσω ενα δωρεαν μεζε στον κοσμο!!!κατι ρε αδερφε τελος παντων!!εδρα ,ειναι το πουλμαν? και τι ονομα θα του δωσουμε? ''η καβαλόκρητη''?

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΗ ΛΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΩΡΕΑΝ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!:lol::lol::lol:

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΤΟΣΟ???

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ???

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΑ???

ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΨΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣΥΝΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ?ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...

ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ????

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΝΟΧΛΟΥΝΕ ΟΛΑ????

ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ????

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ Η/Υ!!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!!!

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΛΕΘΩ....ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ....ΠΟΛΥ!!!!

ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟΝ 6ο!!!ΕΓΩ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑ!!!!!

Magda TS, αν θες απαντήσεις σε όλα αυτά τα γιατί, ψάξε εδώ και ίσως βρεις κάποιες.

http://elocus.lib.uoc.gr/dlib/0/c/0/metadata-dlib-2002siafaka.tkl

Το πόσταρε στο θέμα που έχω ανοίξει στο parents μια κοπέλα και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

Εγώ τουλάχιστον βρήκα πολλές αλήθειες.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Magda TS, αν θες απαντήσεις σε όλα αυτά τα γιατί, ψάξε εδώ και ίσως βρεις κάποιες.

Το πόσταρε στο θέμα που έχω ανοίξει στο parents μια κοπέλα και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ...

Διαφημίσεις

Μάγδα! Χαμογέλα!

Κορίτσια η ζωή είναι ωραία! Μόνο αυτό έχω να πω.

Το κείμενο δεν το είδα γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση, αλλά θα το διαβάσω σίγουρα...

Αλλά έχω να πω και κάτι ακόμα..Η χαρά, η θλίψη, η ομορφιά, η ευτυχία, η ασχήμια, η δυστυχία, η δύναμη, η αδυναμία, η όρεξη, ο ενθουσιασμός, η βαρεμάρα, το κέφι, η ζωντάνια... Όλα!! Πηγάζουν από μέσα μας. Από το πώς αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα. Δεν είναι η πραγματικότητα αυτή που μας ρίχνει ή που μας ανεβάζει, αλλά η σχέση μας με αυτήν...

Ας το σκεφτούμε αυτό καλύτερα κι ας μάθουμε να τα χουμε καλά μαζί της. Από αυτήν την πραγματικότητα αποτελείται η ζωή μας. Ας μην της κρατάμε μούτρα.. Εντάξει;

:-)

Μάγδα! Χαμογέλα!

Κορίτσια η ζωή είναι ωραία! Μόνο αυτό έχω να πω.

Το κείμενο δεν το είδα γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση, αλλά θα το διαβάσω σίγουρα...

Αλλά έχω να πω και κάτι ακόμα..Η χαρά, η θλίψη, η ομορφιά, η ευτυχία, η ασχήμια, η δυστυχία, η δύναμη, η αδυναμία, η όρεξη, ο ενθουσιασμός, η βαρεμάρα, το κέφι, η ζωντάνια... Όλα!! Πηγάζουν από μέσα μας. Από το πώς αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα. Δεν είναι η πραγματικότητα αυτή που μας ρίχνει ή που μας ανεβάζει, αλλά η σχέση μας με αυτήν...

Ας το σκεφτούμε αυτό καλύτερα κι ας μάθουμε να τα χουμε καλά μαζί της. Από αυτήν την πραγματικότητα αποτελείται η ζωή μας. Ας μην της κρατάμε μούτρα.. Εντάξει;

:-)

TI NA ΠΩ?ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΒΑΛΣΑΜΟ!!!ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ!!!

αχχχχχχχχ......δεν ξερω αν νιωθω ετσι επειδη η παλινδρομιση μου εγινε την Παρασκευη 12-2 μετα απο 12 βδομαδες ονειρικης εγκυμοσυνης αλλα νιωθω χαλια...αραγε θα φυγει καποια στιγμη το συναισθημα αυτο??????????

Επεξεργάστηκαν by ΝΙΚΑΚΙ #

1a0fd6e0b8.png

εγω απο οτι διαβασα,εχει ενδιαφεροντα πραγματα.θα το διαβασω οταν εχω πιο πολυ χρονο.

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχ......δεν ξερω αν νιωθω ετσι επειδη η παλινδρομιση μου εγινε την Παρασκευη 12-2 μετα απο 12 βδομαδες ονειρικης εγκυμοσυνης αλλα νιωθω χαλια...αραγε θα φυγει καποια στιγμη το συναισθημα αυτο??????????

γεια σου,νικακι

ειναι φρεσκο ακομα γι'αυτο νιωθεις ετσι και λογικο ειναι :(,φυσικα θα το ξεπερασεις και πρεπει να το ξεπερασεις για να συνεχισεις,και να προσπαθησεις παλι και σου ευχομαι να ηταν η τελευταια σου φορα , οπως και σε ολες μας,βεβαια.icon14.gif

Θα φύγει και θα έρθει κάτι καλύτερο. Η γνώση, η αλλαγή, η συνειδητοποίηση.. Θα γίνεις σοφότερη! Θα δεις!

Εγώ πάντως στη σοφία, τον έφτασα τον Μπαρμπαστρούμφ!.. :wink:

ευχαριστω πολυ για τα ενθαρρυντικα σου λογια...να'σαι καλα.Εκει που αρχιζω να σκεφτομαι αισιοδοξα μου΄'ρχεται παλι να κλαιω ασταματητα........!!!!!!!!!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ που βρηκα τη σελιδα αυτη και με βοηθατε πολυ.....που θα παει θα ξαναρθει το ονειρο...ελπιζω να μην αργησει πολυ!αραγε σε ποσο διαστημα θα μας αφησει ο γιατρος να προσπαθησουμε παλι??????????

1a0fd6e0b8.png

ευχαριστω πολυ για τα ενθαρρυντικα σου λογια...να'σαι καλα.Εκει που αρχιζω να σκεφτομαι αισιοδοξα μου΄'ρχεται παλι να κλαιω ασταματητα........!!!!!!!!!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ που βρηκα τη σελιδα αυτη και με βοηθατε πολυ.....που θα παει θα ξαναρθει το ονειρο...ελπιζω να μην αργησει πολυ!αραγε σε ποσο διαστημα θα μας αφησει ο γιατρος να προσπαθησουμε παλι??????????

εμενα μου ειπε αρχικα μετα απο 2 μηνες περιοδου,η πρωτη σου περιοδος θα ειναι μετα απο 40-50-60 μερες,οποτε βαλε 2 μηνες μεχρι να σου ερθει περιοδος και 2 μηνες με περιοδο = 4, εμενα μετα με ειπε να αρχισω απο τον 1 μηνα αποξεσης.και τωρα που θα κανω εμβρυομεταφορα περιμενω 5 μηνες με την θεραπεια μαζι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...