Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Ειμαι 35 . Τη χαμηλη ΑΜΗ (0.5) την ανακαλυψα πριν απο ενα χρονο ακριβως.Με επιασε πανικος και παρέλειψα να σας πω ότι τον περασμένο Ιούνιο προχωρήσα στην 1η αποτυχημενη εξωσωματική με διεγερση( με puregon) ...πήγα τελείως απροετοιμαστη ...ηταν μια βιαστικη κινηση που μετανιωνω..με ορμονολογικες εξετάσεις κ ένα σπερμοδιαγραμμα πολύ γενικό...μου πήραν 7 ωάρια....γονιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας τα 2 τα χαρακτηρισαν ποιοτικά ΑΒ το ενα και ΒΒ το αλλο ! Έκανα εμβρυομεταφορα πολυ γρήγορα ηρθε αιμα...ούτε χοριακη δεν πρόλαβα να κάνω...(πως να πετυχει με υψηλη προλακτινη, σακχαρο 95 και μετριο σπερμα-αυτα τα ανακάλυψα μετα).Αλλαξα απευθείας γυναικολογο γτ τον ρωτησα για περαιτέρω εξετάσεις και μου είπε ότι δε χρειάζεται κ η λύση είναι μια δεύτερη εξωσωματική....

Ο νέος μου γυναικολογος μας έβαλε να κάνουμε κατυοτυπο ζευγαριου,πληθωρα εξετασεων για λυκο κτλ, έβαλε τον άντρα μου να κανει πλήρες σπερμοδιαγραμμα...εκει ειδαμε οτι υπηρχε οξειδωση στο σπερμα κ του εδωσε βιταμίνες κ ειδαμε οτι εφτιαξε αυτο στο μηνα πανω...εγώ όπως έχω αναφέρει ξανά έχω φτιάξει την προλακτινη κ προσπαθώ να βελτιώσω το ζαχαρο ...κ παίρνω κ οβαμαξ για βελτίωση ωοθηκων...

Αλλά βρε κορίτσια ενώ πάω να φτιάξω όλα αυτά παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι η περίοδος μου έχει αλλάξει...σε κάποιους κύκλους έχω χαμηλή ροή σε αλλου πολύ....δεν υπάρχει σταθερότητα...κ πολύ ανησυχώ...γιατί τουλάχιστον περσυ τετοιο καιρό κ πριν την εξωσωματικη είχα σταθερό κύκλο...συγκεκριμένη ροή αιματος κ χρώμα στο αίμα...

Συγνώμη για το κατεβατό...σας έχω φορτώσει με πληροφορίες 

Η υστεροσκοπηση άραγε μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν την εξωσωματικη?ζω σε νησί κ είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.. 

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

[quote=tounts;171833

άσχετο! Πώς κάνεις πολλά μηνύματα παράθεση ταυτόχρονα;

Πατάς την εικόνα με την διπλή απόστροφο(που είναι δίπλα στο quote) ύστερα από κάθε μήνυμα που θέλεις να επιλέξεις και στο τέλος πατάς reply.

Magda TS πάμε πάλι από την αρχή...

Όσο για τον κύκλο μην ανησυχείς...θα στρώσει...με υπομονή.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ειμαι στεναχωρημενη που με ηρθε περιοδος και για αλλη μια φορα το σπερμα δεν ανταποκριθηκε ,και ταυτοχρονα χαρουμενη που ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση για την εμβρυομεταφορα.9 μαρτιου ξεκιναω ενεσεις και μετα το πασχα θα κανω την εμβρυομεταφορα.σημερα θα παω και στον αιματολογικο να δωσω αιμα για τις υποπτες εξετασεις που βρηκα στην θρομβοφιλια

Πατάς την εικόνα με την διπλή απόστροφο(που είναι δίπλα στο quote) ύστερα από κάθε μήνυμα που θέλεις να επιλέξεις και στο τέλος πατάς reply.

Νομίζω τα κατάφερα εεεε; Ευχαριστώ!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια

ειμαι στεναχωρημενη που με ηρθε περιοδος και για αλλη μια φορα το σπερμα δεν ανταποκριθηκε ,και ταυτοχρονα χαρουμενη που ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση για την εμβρυομεταφορα.9 μαρτιου ξεκιναω ενεσεις και μετα το πασχα θα κανω την εμβρυομεταφορα.σημερα θα παω και στον αιματολογικο να δωσω αιμα για τις υποπτες εξετασεις που βρηκα στην θρομβοφιλια

Καλή αρχή ιπποκαμπάκι! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!

καλημερα κοριτσια

Καλημέρα ιππόκαμπε!

Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο λοιπόν...τουλάχιστον τώρα ξέρεις πού να εστιάσεις την προσοχή σου.;)

Έλα tounts, είσαι αστέρι μιλάμε!:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Έλα tounts, είσαι αστέρι μιλάμε!:)

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!

Μόνη μου πάντως δεν θα το βρισκα με τίποτα...

......

Χθες το βράδυ, ακουγόταν από δίπλα μια μάνα που ούρλιαζε στο δίχρονο κοριτσάκι της. Ακουγόταν και ήχος από χτυπήματα. Ελπίζω να χτύπαγε το κεφάλι της και όχι το παιδί..

Ταράχτηκα τόσο που τα ψυχοσωματικά μου χτύπησαν κόκκινο. Άρχισε και να μουδιάζει και το κεφάλι μου συν τοις άλλοις... :-(

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!

Μόνη μου πάντως δεν θα το βρισκα με τίποτα...

......

Χθες το βράδυ, ακουγόταν από δίπλα μια μάνα που ούρλιαζε στο δίχρονο κοριτσάκι της. Ακουγόταν και ήχος από χτυπήματα. Ελπίζω να χτύπαγε το κεφάλι της και όχι το παιδί..

Ταράχτηκα τόσο που τα ψυχοσωματικά μου χτύπησαν κόκκινο. Άρχισε και να μουδιάζει και το κεφάλι μου συν τοις άλλοις... :-(

μα τι λες τωρα?!!

καλα και εγω μαλωνω την κορη μου και πιστεψε με ουριλιαζει απο το κλαμα πολυ ευκολο αλλα δεν την δερνω!

την Κ.Δευτερα ηθελε να παει μονη της στην παιδικη χαρα (σημειωτεων οτι ειμασταν εκει πριν και πεταγαμε τον αετο παροτι αρρωστη και με πυρετο εγω)και οταν της ειπα οχι αρχισε να φωναζει και να κλαει αφου πραγματικα αν την ακουγε κανεις θα νομιζε οτι την εδερνα ασχημα κιολας!

μετα απο 5 λεπτα που καταλαβε οτι δεν θα της περασει ηρθε με αγκαλιασε και μου εκανε και μια ζωγραφια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Κ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΕΣ.ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ!!!

ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ Κ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ!!!ΤΩΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ!!!!

μα τι λες τωρα?!!

καλα και εγω μαλωνω την κορη μου και πιστεψε με ουριλιαζει απο το κλαμα πολυ ευκολο αλλα δεν την δερνω!

την Κ.Δευτερα ηθελε να παει μονη της στην παιδικη χαρα (σημειωτεων οτι ειμασταν εκει πριν και πεταγαμε τον αετο παροτι αρρωστη και με πυρετο εγω)και οταν της ειπα οχι αρχισε να φωναζει και να κλαει αφου πραγματικα αν την ακουγε κανεις θα νομιζε οτι την εδερνα ασχημα κιολας!

μετα απο 5 λεπτα που καταλαβε οτι δεν θα της περασει ηρθε με αγκαλιασε και μου εκανε και μια ζωγραφια!

Η μαμά ούρλιαζε.. όχι η κόρη. Σαφώς έκλαιγε το παιδί δεν το συζητάω, αλλά αυτή φώναζε και χτυπιόταν λες και τσακωνόταν με ενήλικα που τον μισεί! Άσε άσε δεν θέλω να το θυμάμαι..

Έκανα και κάτι σκέψεις περί αδικίας και τέτοια.. Φτου μου!

Άλλη φορά θα βάζω ωτοασπίδες..

Η μαμά ούρλιαζε.. όχι η κόρη. Σαφώς έκλαιγε το παιδί δεν το συζητάω, αλλά αυτή φώναζε και χτυπιόταν λες και τσακωνόταν με ενήλικα που τον μισεί! Άσε άσε δεν θέλω να το θυμάμαι..

Έκανα και κάτι σκέψεις περί αδικίας και τέτοια.. Φτου μου!

Άλλη φορά θα βάζω ωτοασπίδες..

καλα δεν το συζητω,ειναι οτι πιο ασχημο να δερνεις ενα παιδι,εσυ πες της να μην φωναζει και ακουγεται και ειδικα αν ειναι ωρα κοινης ησυχιας.εαν παλι ακουγονται συχνα και καταλαβαινεις οτι δερνει το παιδι συζητησε το με τον αντρα σου.

Διαφημίσεις

καλα δεν το συζητω,ειναι οτι πιο ασχημο να δερνεις ενα παιδι,εσυ πες της να μην φωναζει και ακουγεται και ειδικα αν ειναι ωρα κοινης ησυχιας.εαν παλι ακουγονται συχνα και καταλαβαινεις οτι δερνει το παιδι συζητησε το με τον αντρα σου.

Μου φάνηκε να χτύπαγε το χέρι της σε έπιπλο από τα νεύρα της. Έδερνε δεν έδερνε το παιδί πάντως, αν ξανασυμβεί, θα πάρω την αστυνομία.. Δεν είναι γειτόνισσα που την ξέρω. Είναι από τον πίσω δρόμο. Δεν ξέρω καν από ποιο σπίτι ακουγόταν. (Πώς γίναμε έτσι.. Σε κονσέρβες ζούμε) :rolleyes:

Και τώρα που είπα κονσέρβες... να σας πω ότι χθες φάγαμε χάμπουργκερ παραγγελιά από την πιτσαρία! Φτου φτου να μη με ματιάσω!

Χρυσοχέρα είμαι!:-P

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!! Μου λείψατε πάρααααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυυυυύ:P!! Δε θα ρωτήσω πώς περάσατε, τα διάβασα:(. Υπομονή κορίτσια, όλα θα περάσουν:rolleyes:.

Αφεντικό τί έγινε το πούλμαν?? έλειψα λίγες μέρες και το διαλυσαμε το μαγαζί??? :tongue:

IchNp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!! Μου λείψατε πάρααααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυυυυύ:P!! Δε θα ρωτήσω πώς περάσατε, τα διάβασα:(. Υπομονή κορίτσια, όλα θα περάσουν:rolleyes:.

Αφεντικό τί έγινε το πούλμαν?? έλειψα λίγες μέρες και το διαλυσαμε το μαγαζί??? :tongue:

βάλε στολή ναύτη γιατί δεν μας βλέπω να τη γλιτώνουμε τη μετατροπή του πούλμαν σε φέρι μποτ..

καλως ηρθες στα πάτρια εδάφη!!!

μας ελειψες!

βάλε στολή ναύτη γιατί δεν μας βλέπω να τη γλιτώνουμε τη μετατροπή του πούλμαν σε φέρι μποτ..

εννοειται!!!

βαλτε πλωρη για Ηρακλειο και εγω θα στρωσω κοκκινα χαλια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...