Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Για υστεροσκοπηση ο συγκεκριμένος γυναικολογος είναι αρνητικος

Από αυτό Κ μόνο θα ζητάγα Κ δεύτερη γνώμη. Η υστεροσκοπηση είναι απλώς μια κάμερα που βλέπει το εσωτερικό της μήτρας Κ αν υπάρχει κάτι όπως πολύποδες το αφαιρητε . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποτύχεις πρώτα για να το ψάξετε .

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

λοιπον μια φορα ειχα παρει κατι κεφτεδακια ετοιμα προτηγανισμενα και τα τηγανησα!

λοιπον ο αντρας μου τα ειχε αυτα σε κακη υπόληψη αλλα δεν το πηρε ειδηση και μια χαρα τα εφαγε και μαλιστα μου ειπε οτι τα ειχα κανει και ωραια!!χαχα!!!

γυναίκες!!!!!! Α πα πα πα ! :lol:

Βιβλίο; Να γράψεις δε λέω! Αλλά να φάμε και τίποτα! :rolleyes:

αντε ελατε στο Ηρακλειο να γνωριστουμε κιολας απο κοντα και να φαμε και να πιουμε!!

τωρα που ανοιγει ο καιρος να κατσουμε στην βεραντα που βλεπει θαλασσα και να γινουμε φεσι!

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΠΟΙΟΣ ΑΤΙΜΟΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ???ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΛΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩ!ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ!

έλα έλα!! μη γκρινιάζεις.. έχεις και ωραίο μανικιούρ!

Άσπρο πάτο!!!!:-)

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)Κ ΕΙΜΑΙ ΦΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟ-ΕΜΕΝΑ.

Έτσι είναι, και ξανά από την αρχή! Αυτό με τον σύζυγο κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει....

ουφ κι εγώ χάλια είμαι σήμερα.. Με έπιασαν χθες κάτι ψυχοσωματικά (λίγο δύσπνοια, λίγο ταχυκαρδία, κάτι πονάκια στο στήθος κ.λ.π.) έριξα ένα κλάμμα τρικούβερτο και μπόρεσα να κοιμηθώ λίγο... αλλιώς ακόμα προβατάκια θα μέτραγα..

QUOTE]

Ψυχοσωματικά δεν είχα, αλλά από διάθεση σκ@!@....

Για μένα το δυνατό σοκ για να συνέλθω από την θλίψη, ήταν όταν η δασκάλα της μικρής (3,5 ετών) μου είπε: «Θα ήθελα να σας μιλήσω, γιατί η μικρή δείχνει θλιμμένη» Θ λ ι μ μ έ ν η ??????? Το μπουμπουκάκι μου?????. Που δεν της είχαμε πει και τ ί π ο τ α

Πιστεύω πως αυτό είναι ένα λάθος που κάνουμε εμείς οι μεγάλοι να θεωρούμε ότι τα παιδιά επειδή είναι μικρά δεν καταλαβαίνουν....και όμως....όλα τα καταλαβαίνουν...

Γνωστό το έργο Amaryllis μου...παίζουμε τον καρογκιόζη για να μην στενοχωρήσουμε τα παιδιά(το κάνω κι εγώ)...μέχρι που ο καραγκιόζης ξεσπά κάποια στιγμή....Δεν μπορείς συνεχώς να προσποιείσαι, κάποτε ο οργανισμός αντιδρά.

καλημερα καλη σαρακοστη......

ενα τριημερο με πυρετο 40 περασα ,τσακωμενη με τον αντρα μου, το Σαββατο ειχα παει να δω μια συναδελφο του αντρα μου που γεννησε το τριτο της παιδακι και η κορη μου αντι να παιζει με τα κοριτσια που ηταν και στην ηλικια της ειχε χαζεψει το μωρο και ηθελε να το κρατα αγκαλια και αυτο γελαγε που την εβλεπε....και εγω σκεφτομουν αν θα μπορεσω να της χαρισω ενα αδελφακι....

α και ο αντρας μου ενολιγις μου ειπε οτι δεν θελει να κανουμε προσπαθεια για δευτερο και πολλα αλλα βεβαια και δεν ξερω τι να κανω.........

με λιγα λογια η ζωη μου ενα κουβαρι

mariaefi μήπως είμασταν μαζί και περνούσαμε τα ίδια γιατί όλα ταιριάζουν εκτός από τον πυρετό(ελπίζω να είσαι καλά τώρα)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

αντε ελατε στο Ηρακλειο να γνωριστουμε κιολας απο κοντα και να φαμε και να πιουμε!!

τωρα που ανοιγει ο καιρος να κατσουμε στην βεραντα που βλεπει θαλασσα και να γινουμε φεσι!

AX TI ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!!!:lol::lol::lol:

Πάλι σε έξοδα θα με βάλετε.. Δεν μου έφταναν τα πούλμαν για Καβάλα.. Τώρα θα ναυλώσω και πλοία για Κρήτη.. :confused:

Διαφημίσεις

ΟΧΙ VASDELI ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.....!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΣΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΟΖ ΚΥΛΙΔΑ ΜΟΥ!!!!

ΕΡΧΕΤΕ!!!ΕΡΧΕΤΕ!!!ΕΡΧΕΤΕ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 38 ΜΕΡΕΣ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΑΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!!!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣΩ!!!

ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΟΧΙ VASDELI ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.....!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΣΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΟΖ ΚΥΛΙΔΑ ΜΟΥ!!!!

ΕΡΧΕΤΕ!!!ΕΡΧΕΤΕ!!!ΕΡΧΕΤΕ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 38 ΜΕΡΕΣ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΑΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!!!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣΩ!!!

ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ????

Αν είναι να ρθει, ας έρθει! Άμα πια! Πολύ σημασία της δώσαμε της κυρά Ροζούλας και πήρε τα πάνω της και κάνει και τσαλίμια!!

Νευρίασα κι εγώ τώρα!

Έτσι είναι, και ξανά από την αρχή! Αυτό με τον σύζυγο κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει....
ουφ κι εγώ χάλια είμαι σήμερα.. Με έπιασαν χθες κάτι ψυχοσωματικά (λίγο δύσπνοια, λίγο ταχυκαρδία, κάτι πονάκια στο στήθος κ.λ.π.) έριξα ένα κλάμμα τρικούβερτο και μπόρεσα να κοιμηθώ λίγο... αλλιώς ακόμα προβατάκια θα μέτραγα..

QUOTE]

Ψυχοσωματικά δεν είχα, αλλά από διάθεση σκ@!@....

Πιστεύω πως αυτό είναι ένα λάθος που κάνουμε εμείς οι μεγάλοι να θεωρούμε ότι τα παιδιά επειδή είναι μικρά δεν καταλαβαίνουν....και όμως....όλα τα καταλαβαίνουν...

Γνωστό το έργο Amaryllis μου...παίζουμε τον καρογκιόζη για να μην στενοχωρήσουμε τα παιδιά(το κάνω κι εγώ)...μέχρι που ο καραγκιόζης ξεσπά κάποια στιγμή....Δεν μπορείς συνεχώς να προσποιείσαι, κάποτε ο οργανισμός αντιδρά.

mariaefi μήπως είμασταν μαζί και περνούσαμε τα ίδια γιατί όλα ταιριάζουν εκτός από τον πυρετό(ελπίζω να είσαι καλά τώρα)

άσχετο! Πώς κάνεις πολλά μηνύματα παράθεση ταυτόχρονα;

vasdeli μου στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε όλες μας μου φαινεται!!!

πως γινεται ομως δεν εχω καταλάβει!!!!

πυρετο δεν εχω σημερα μονο ζαλάδες και γενοκοτερα ατονια.....!!!!!!

μαγδουλα σε καταλαβαινω αλλα σκεψου αλλο ενα μηνα ταξιδι στην Καβαλα ή και Ηράκλειο?! εε!!

εννοειται κοριτσια εγω ειμαι εδω παρτε πλοιο - αεροπλανο και ελάτε Ρακι και κρασι μπολικο (παρτε και τους αντρες σας) να τα πιουμε να φαμε και μετα παμε ο καθενας στην Καβαλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...