Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Την έχω κάνει και εγώ αυτή τη σκέψη ....όταν ανέφερα για πιθανότητα ενδομητριωσης μου απάντησε ότι αυτά είναι "μπαγιατικα" νέα....μου έδωσε να καταλάβω οτι επειδή είμαι καταδικασμενη να κανω εξωσωματικη λογω χαμηλης ΑΜΗ το θεωρεί περιττό κ ότι ακόμα κ να εχω θα ειναι σε τετοιο βαθμο οπου μια λαμπαροσκοπηση δε θα την θεραπεύσει... κ στο σημειο αυτο μου προτεινε αντ αυτού να κανω το prp που ακομα δεν ξέρω αν ήταν πεταμένα λεφτά....να σου πω την αλήθεια.

Επίσης εγώ πριν την εξωσωματικη που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει Μάρτη σκέφτομαι μήπως ζητήσω να κανω και την εξέταση για το παράθυρο εμφυτευσης ? Δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό βεβαια αλλά διάβασα ότι μετά από αποτυχημένες προσπάθειες το προτείνουν....αλλά γτ πρέπει πρώτα να αποτύχει κάποιος τοσες φορές για να του πει να το κάνουν?

Το ΕΡΑ τεστ είναι μια εξέταση που ναι, πρέπει να είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις να μην ισχύει το κλασικό παράθυρο που λέμε. Και είναι πολλά τα λεφτά. Καλύτερα κάνε ότι περνάει από το χέρι σου και τις ποιο συνηθισμένες εξετάσεις. Υστεροσκοπηση, βιοψία ενδομητρίου , μικρό βίωμα, όλες τις εξετάσεις του σπέρματος και μετά προχωράτε. Η χαμηλή αμη δυστυχώς συνδέεται από ότι φαίνεται και με χαμηλή ποιότητα ωαρίων. Εσύ λόγω αμη λογικά θα πας με φυσικό κύκλο , ή τροποποιημένο φυσικό. Δοκιμάζοντας φυσικά και μια διέγερση . Πόσο χρονών είσαι; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μην ανησυχείς! Όλες έτσι είμαστε σήμερα..

Βρε μπας και παίζουν ρόλο οι πλανήτες; :rolleyes:

Όλα θα γίνουν.. Και άλλο παιδάκι θα κάνετε και θα τα βρείτε με τον άντρα σου και η κόρη σου θα έχει αδερφάκι..Για την πεθερά δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα, αλλά η θετική σκέψη, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Χαμογέλα και νιώσε ωραία που τουλάχιστον δεν είσαι μόνη!

Και πιες και καμιά ρακή ντε...Έχεις την πηγή και δεν πίνεις; Τσ τσ τσ τσ τς!

λες ε να πιω μια ρακουλα εδω στο γραφειο στην υγεια σου???

τι να πω δεν ξερω εχουμε καμια νεα σεληνη??

γιατι ειμαστε όλες ετσι??

Διαφημίσεις

λες ε να πιω μια ρακουλα εδω στο γραφειο στην υγεια σου???

τι να πω δεν ξερω εχουμε καμια νεα σεληνη??

γιατι ειμαστε όλες ετσι??

Μπορεί να είχαμε μεγάλες προσδοκίες από το τριήμερο και να προσγειωθήκαμε άτσαλα.. Μπορεί να φταίει και το φεγγαράκι... ή ακόμα και η ταραμοσαλάτα.. Τι σημασία έχει; Μέσα στη ζωή είναι κι αυτά..και περνάνε..

Άντε βάλε να πιούμε! :-P

Μπορεί να είχαμε μεγάλες προσδοκίες από το τριήμερο και να προσγειωθήκαμε άτσαλα.. Μπορεί να φταίει και το φεγγαράκι... ή ακόμα και η ταραμοσαλάτα.. Τι σημασία έχει; Μέσα στη ζωή είναι κι αυτά..και περνάνε..

Άντε βάλε να πιούμε! :-P

γεια μας λοιπον!!!

Διαφημίσεις

για την ωρα τυροπιτακια στριφτα!!!

ελατε εσεις και χοχλιους θα φαμε και μακαρονια χερισια και ντακο και μυζοθροπιτακια!!

Αχ Λεβεντογέννα Κρήτη!!(χωρίς πλάκα, ήταν το καλύτερο φαγητό που είχα φάει ποτέ!!) Γιατί αν περιμένατε από εμένα (βλ. κοτόσουπα) και την Tounts (βλ. φυστίκια και μπανάνες), ξεροσφύρι θα΄μενε η ρακή και βαράει και η άτιμη:tongue:

ytBLp2.png

Ανακαλώ!!! Γιατί τα μακαρόνια με πέστο θέλουν τουλάχιστον το βράσιμο. Η δική μου συνεισφορά στο σαρακοστιανό τραπέζι περιορίστηκε σε ντολμαδάκια γιαλαντζί (κονσέρβα), τονοσαλάτα (με τόνο κονσέρβα) και χαλβά (έτοιμο):tongue:

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

καλα και εγω λογω ασθενειας ειχα παρει ρεπο Κ.Δευτερα μαγειρεψε η πεθερα μου.......

εγω λιγο βοηθησα.......

αλλα μαγειρευω και καλα οποτε συνταγες εδω!

Μαγείρεψε εσύ να φάμε και δεν τις θέλουμε τις συνταγές.. ας είναι και μυστικές :wink:

Ανακαλώ!!! Γιατί τα μακαρόνια με πέστο θέλουν τουλάχιστον το βράσιμο. Η δική μου συνεισφορά στο σαρακοστιανό τραπέζι περιορίστηκε σε ντολμαδάκια γιαλαντζί (κονσέρβα), τονοσαλάτα (με τόνο κονσέρβα) και χαλβά (έτοιμο):tongue:

μια χαρά είναι τα έτοιμα!! Να ζήσουν κι αυτοί που δουλεύουν στα εργοστάσια!! Τι να μη ζήσουν;

Και τώρα μου θύμησες τον χαλβά και με κατέστρεψες..

Να χα ένα κομματάκι... :tongue:

μια χαρά είναι τα έτοιμα!! Να ζήσουν κι αυτοί που δουλεύουν στα εργοστάσια!! Τι να μη ζήσουν;

Και τώρα μου θύμησες τον χαλβά και με κατέστρεψες..

Να χα ένα κομματάκι... :tongue:

λοιπον μια φορα ειχα παρει κατι κεφτεδακια ετοιμα προτηγανισμενα και τα τηγανησα!

λοιπον ο αντρας μου τα ειχε αυτα σε κακη υπόληψη αλλα δεν το πηρε ειδηση και μια χαρα τα εφαγε και μαλιστα μου ειπε οτι τα ειχα κανει και ωραια!!χαχα!!!

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΠΟΙΟΣ ΑΤΙΜΟΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ???ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΛΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩ!ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...