Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa είπε:

Ωχ βρε κορίτσι καμιά φορά τα predictor δείχνουν λίγο πιο ροζ από ότι πρέπει στην γραμμή σκίασης . 

Γενικά πάντα να ξέρεις όταν κάνεις τεστ να περνεις δύο διαφορετικές εταιρείες Κ να κάνεις Κ τα δύο . Τα clear blu είναι λίγο πιο ξεκάθαρα με τον σταύρο ... 

Αυτά τα μικρόβια όχι δεν ευθύνονται για παλλινδρομες σε καμία περίπτωση. Σίγουρα οι παλλινδρομες κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι στα έμβρυα . Μετά πάει ο θυρεοειδής Κ το ζάχαρο κάποιο αυτοάνοσο Κ τελευταία Κ πολύ σπάνια μικρόβια όμως σοβαρά μικρόβια όπως χλαμύδια κτλ όχι αυτά που είναι στην χλωρίδα του εντερου

Θυροειδη και ζαχαρο φυσιολογικά.. μολις προχθες ξαναεκανα γενικες αιματος... Θα κανω σε καμια βδομαδα καμπυλη ζακχαρου και αντισταση στην ινσουλινη να πω οτι τα τσεκαρα κ αυτα.. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΧ ΙΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Vasdeli, Bp-IOLH, Ιπποκαμπάκι, Martha8, tounts, magda TS, mama4, patousitsas, Amarillys,Christy28 και όποιο άλλο κοριτσάκι επισκέπτεται το καφέ καλησπέρα και καλή σαρακοστή.

Να ξεκινήσω λέγοντας τα συγχαρητήρια και στέλνοντας ευχές για καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη στη Λευκή, την stellitsa και την Clelia. Για την εγκυμοσύνη τους μου μίλησε χθες η Vasdeli σε «συνάντηση» που είχαμε σε άλλο καφέ. Όπως είπα και χθες μακάρι αυτό το καφέ να έρθει η ώρα να κλείσει και να μην υπάρχει άλλη κοπέλα που θα ζήσει παρόμοιες καταστάσεις.

Η εξαφάνισή μου οφειλόταν κυρίως σε φόρτο εργασίας, που προς το παρόν κοπάζει για λίγο καιρό και θα επανέλθει δριμύτερος στο τέλος Μαρτίου. Ευτυχώς που υπήρχε και η δουλειά για να με κάνει να ξεφεύγω από το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασα βλέποντας την περίοδό μου να μην ξανάρχεται μετά την απόξεση. Από το Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα έκανα πολλές εξετάσεις για τις αιτίες της παλίνδρομης στις οποίες, λόγω της αμηνόρροιας προστέθηκαν και πολλές ορμονικές (μέχρι και αυτές της εμμηνόπαυσης). Το πρόβλημα της περιόδου δεν λύθηκε με φάρμακα αλλά με υστεροσκόπιση. Αν και έχω ανοίξει σχετικό θέμα στο parents http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1479409#post1479409 ώστε κάποια κοπέλα που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα να μπορεί να βρει κάποια απάντηση ή πιθανή λύση θα σας πω εν τάχει και εδώ τι συνέβη. Όπως κάποιες παλιές κοπέλες του φόρουμ γνωρίζουν, έκανα απόξεση το Σεπτέμβριο του 2009 και περίμενα περίοδο το αργότερο μέσα σε 60 ημέρες. Ενώ εξωσωματική υπολόγιζα να ξαναρχίσω το Γενάρη ή στη χειρότερη Φλεβάρη. Η περίοδος δεν εμφανίστηκε και μετά το εξηνταήμερο έκανα θεραπεία αρχικά με primolut nor και αφού «απέτυχε» πήρα και τα cyclacur. Αφού και πάλι η περίοδος δεν έκανε την εμφάνισή της προχώρησα σε υστεροσκόπιση όπου διαπιστώθηκαν και λύθηκαν συμφύσεις που είχαν κλείσει τον τράχηλο της μήτρας εμποδίζοντας το αίμα να βγει προς τα έξω.

Εύχομαι σε όλες μας να έρθουν όλα θετικά από δω και πέρα και σύντομα όλες μας να έχουμε την τύχη της Λευκής, stellitsaς και Cleliaς. Ελπίζω ότι magda TS θα μας αναπτερώσει το ηθικό με μια θετική χοριακή

ΓΕΙΑΣ ΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ESYS ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ... ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ!!!

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ... ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ!!!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΩΟΡΗΞΙΑ 30 ΙΑΝ ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Vasdeli, Bp-IOLH, Ιπποκαμπάκι, Martha8, tounts, magda TS, mama4, patousitsas, Amarillys,Christy28 και όποιο άλλο κοριτσάκι επισκέπτεται το καφέ καλησπέρα και καλή σαρακοστή.

Να ξεκινήσω λέγοντας τα συγχαρητήρια και στέλνοντας ευχές για καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη στη Λευκή, την stellitsa και την Clelia. Για την εγκυμοσύνη τους μου μίλησε χθες η Vasdeli σε «συνάντηση» που είχαμε σε άλλο καφέ. Όπως είπα και χθες μακάρι αυτό το καφέ να έρθει η ώρα να κλείσει και να μην υπάρχει άλλη κοπέλα που θα ζήσει παρόμοιες καταστάσεις.

Η εξαφάνισή μου οφειλόταν κυρίως σε φόρτο εργασίας, που προς το παρόν κοπάζει για λίγο καιρό και θα επανέλθει δριμύτερος στο τέλος Μαρτίου. Ευτυχώς που υπήρχε και η δουλειά για να με κάνει να ξεφεύγω από το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασα βλέποντας την περίοδό μου να μην ξανάρχεται μετά την απόξεση. Από το Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα έκανα πολλές εξετάσεις για τις αιτίες της παλίνδρομης στις οποίες, λόγω της αμηνόρροιας προστέθηκαν και πολλές ορμονικές (μέχρι και αυτές της εμμηνόπαυσης). Το πρόβλημα της περιόδου δεν λύθηκε με φάρμακα αλλά με υστεροσκόπιση. Αν και έχω ανοίξει σχετικό θέμα στο parents http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1479409#post1479409 ώστε κάποια κοπέλα που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα να μπορεί να βρει κάποια απάντηση ή πιθανή λύση θα σας πω εν τάχει και εδώ τι συνέβη. Όπως κάποιες παλιές κοπέλες του φόρουμ γνωρίζουν, έκανα απόξεση το Σεπτέμβριο του 2009 και περίμενα περίοδο το αργότερο μέσα σε 60 ημέρες. Ενώ εξωσωματική υπολόγιζα να ξαναρχίσω το Γενάρη ή στη χειρότερη Φλεβάρη. Η περίοδος δεν εμφανίστηκε και μετά το εξηνταήμερο έκανα θεραπεία αρχικά με primolut nor και αφού «απέτυχε» πήρα και τα cyclacur. Αφού και πάλι η περίοδος δεν έκανε την εμφάνισή της προχώρησα σε υστεροσκόπιση όπου διαπιστώθηκαν και λύθηκαν συμφύσεις που είχαν κλείσει τον τράχηλο της μήτρας εμποδίζοντας το αίμα να βγει προς τα έξω.

Εύχομαι σε όλες μας να έρθουν όλα θετικά από δω και πέρα και σύντομα όλες μας να έχουμε την τύχη της Λευκής, stellitsaς και Cleliaς. Ελπίζω ότι magda TS θα μας αναπτερώσει το ηθικό με μια θετική χοριακή

Καλώς την! Εύχομαι να ηρεμήσεις....τελικά περίοδο μετά την εξέταση είδες; Και αν ναι θα κάνεις εξωσωματική ή θα πας φυσικά;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΣΤ!!!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.......ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!

Μιλάμε, θέλω πολύ να σε διώξω από εδώ κοπέλα μου...Εύχομαι να είσαι έγκυος...

Εγώ από την άλλη παραδίδω τα όπλα...Αν είναι να έρθει θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει...ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια , καλη σαρακοστη!!

γυρισα αλλα χωρις περιοδο,σημερα την περιμενω ολο αγωνια και δεν εχω και συμπτωματα.

υπαρχει περιπτωση να εχει αναστωθει η περιοδος μετα την αποξεση? (η πρωτη ηρθε μετα απο 55 μερες).

βρε ιολη μου,γιατι σπαταλας το μυαλουδακι σου με ''ξενα'' μπεμπε,και να μην κανεις ονειρα για το δικο σου?θα βρεθει η λυση και θα τα καταφερεις,μην παραδιδεις τα οπλα,εισαι νεα κοπελα,και αμα σε στεναχωρει αυτο να(το μαιευτηριο) μην το κανεις,δες τι θα κανεις ανεβα ψυχολογικα και πανε να δεις το μωρακι.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΣΤ!!!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.......ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!

τι εγινε μαγδουλα? icon14.gif το πιασαμε το μπεμπε? :-) εσυ πως νιωθεις?ποσες μερες εχεις καθυστερηση?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΕΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)Κ ΕΙΜΑΙ ΦΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΡΙΟ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟ-ΕΜΕΝΑ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ Κ ΑΥΤΟ ΕΕΕ?

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΠΑΡΑΕΠΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΗΛΑ!!!!ΠΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΤΟUNTS ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΨΑ ΝΥΧΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ!!!!ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΣΥΖΥΞ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ Κ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!

ουφ κι εγώ χάλια είμαι σήμερα.. Με έπιασαν χθες κάτι ψυχοσωματικά (λίγο δύσπνοια, λίγο ταχυκαρδία, κάτι πονάκια στο στήθος κ.λ.π.) έριξα ένα κλάμμα τρικούβερτο και μπόρεσα να κοιμηθώ λίγο... αλλιώς ακόμα προβατάκια θα μέτραγα..

Τώρα είμαι στη δουλειά..

Τι χρώμα τα έβαψες τα νύχια mama4;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα! Παρακολούθησα τις συζητήσεις του τριημέρου, αν και δεν είχα τον χρόνο που ήθελα για να πάρω μέρος σ’ αυτές.

Ιολάκι, δεν είναι παρά απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι αυτά που αισθάνεσαι, και δεν είναι παρά απόλυτα υγιές να τα εκφράζεις με όποιον τρόπο σου είναι πιο αναγκαίος.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το σημάδι που έχουν αφήσει οι εμπειρίες μας είναι ανεξίτηλο, και πως είναι αδύνατο να προβλέπουμε τις όποιες, τυχαίες ή μη, αφορμές που το επαναφέρουν στην επιφάνεια έτσι ώστε να τις αποφεύγουμε.

Για μένα το δυνατό σοκ για να συνέλθω από την θλίψη, ήταν όταν η δασκάλα της μικρής (3,5 ετών) μου είπε: «Θα ήθελα να σας μιλήσω, γιατί η μικρή δείχνει θλιμμένη» Θ λ ι μ μ έ ν η ??????? Το μπουμπουκάκι μου?????. Που δεν της είχαμε πει και τ ί π ο τ α ??? Τότε συνειδητοποίησα το μέγεθος της επενέργειας που είχε πάνω της η θλιμμένη μου όψη, η κακή διάθεσή μου, η έλλειψη όρεξης για το οτιδήποτε. Αυτή η ευθύνη, ότι πρέπει να είμαι εγώ καλά για να είναι και εκείνη καλά έκανε το κλικ μέσα μου. Εννοείται πως το σκέφτομαι, εννοείται πως δακρύζω, εννοείται πως θα ήθελα όλα να είναι αλλιώς. Αλλά αφού ακόμα δεν είναι, έχω να ελπίζω πως θα γίνουν αλλιώς.

Και επίσης, έχω πλέον και εσάς να τα μοιράζομαι.

«Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα» Μου το έστειλαν σε e-mail και σας το στέλνω με τη σειρά μου, με πολλές πολλές ευχές για κομμένες ανάσες.

Και επίσης, «Επιτρέπεται να πέφτεις, αλλά επιβάλλεται να σηκώνεσαι» (Τάδε έφη Αυτιάς σήμερα το πρωί. Και δεν του το’χα!!)

ytBLp2.png

καλημερα καλη σαρακοστη......

ενα τριημερο με πυρετο 40 περασα ,τσακωμενη με τον αντρα μου, η πεθερα μου να μου λεει για την ξαδελφη που ειναι εγκυος και θα γεννουσαμε κοντα κοντα ποσο μεγαλη ειναι η κοιλια της........και γενικοτερα μαυρη μαυριλα......το Σαββατο ειχα παει να δω μια συναδελφο του αντρα μου που γεννησε το τριτο της παιδακι και η κορη μου αντι να παιζει με τα κοριτσια που ηταν και στην ηλικια της ειχε χαζεψει το μωρο και ηθελε να το κρατα αγκαλια και αυτο γελαγε που την εβλεπε....και εγω σκεφτομουν αν θα μπορεσω να της χαρισω ενα αδελφακι....

α και ο αντρας μου ενολιγις μου ειπε οτι δεν θελει να κανουμε προσπαθεια για δευτερο και πολλα αλλα βεβαια και δεν ξερω τι να κανω.........

με λιγα λογια η ζωη μου ενα κουβαρι

καλημερα καλη σαρακοστη......

ενα τριημερο με πυρετο 40 περασα ,τσακωμενη με τον αντρα μου, η πεθερα μου να μου λεει για την ξαδελφη που ειναι εγκυος και θα γεννουσαμε κοντα κοντα ποσο μεγαλη ειναι η κοιλια της........και γενικοτερα μαυρη μαυριλα......το Σαββατο ειχα παει να δω μια συναδελφο του αντρα μου που γεννησε το τριτο της παιδακι και η κορη μου αντι να παιζει με τα κοριτσια που ηταν και στην ηλικια της ειχε χαζεψει το μωρο και ηθελε να το κρατα αγκαλια και αυτο γελαγε που την εβλεπε....και εγω σκεφτομουν αν θα μπορεσω να της χαρισω ενα αδελφακι....

α και ο αντρας μου ενολιγις μου ειπε οτι δεν θελει να κανουμε προσπαθεια για δευτερο και πολλα αλλα βεβαια και δεν ξερω τι να κανω.........

με λιγα λογια η ζωη μου ενα κουβαρι

μην ανησυχείς! Όλες έτσι είμαστε σήμερα..

Βρε μπας και παίζουν ρόλο οι πλανήτες; :rolleyes:

Όλα θα γίνουν.. Και άλλο παιδάκι θα κάνετε και θα τα βρείτε με τον άντρα σου και η κόρη σου θα έχει αδερφάκι..Για την πεθερά δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα, αλλά η θετική σκέψη, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Χαμογέλα και νιώσε ωραία που τουλάχιστον δεν είσαι μόνη!

Και πιες και καμιά ρακή ντε...Έχεις την πηγή και δεν πίνεις; Τσ τσ τσ τσ τς!

Amaryllis προσωπικά σ'ευχαριστώ!!!!!!!

Έτσουξε λίγο, αλλά ήταν ό,τι πρέπει η ένεση αισιοδοξίας που μου έκανες! Να σαι καλά!

Έτσουξε??? Μα είμαι ελαφροχέρα!! Γειά σου Tounts μου!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...