Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Bubble24 είπε:

Καλημέρα Χριστίνα, Θα σου πω τη γνώμη μου από προσωπική εμπειρία...Εξαιτίας του παλιού μου γυναικολόγου ο οποίος με έβλεπε για χρόνια (>10) για τον τυπικό έλεγχο και μου έλεγε ακόμα και στα 40!!! ότι έχω χρόνο να προσπαθήσω φυσιολογικά (να σημειώσω ότι δεν έχω πολυκυστικές ή κάποιο άλλο πρόβλημα και είναι όλα οκ) παρά τις ανησυχίες μου και το προβληματικό σπερμοδιάγραμμα του συζύγου, έχασα ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ και καθυστέρησα να ξεκινήσω με την ivf στα 45... Κατά τη γνώμη μου να της μεταφέρεις να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία για εξωσωματική σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και όχι γενικό γυναικολόγο και να μην αγχώνεται. Υπάρχει απίστευτη παραπληροφόρηση, μεγάλη εκμετάλλευση (είναι πολλά τα λεφτά Άρη), και αργούμε να μπούμε στο σωστό δρόμο και να βρούμε κατάλληλο γιατρό.

Αχ και εγώ θα κάνω υστεροσκόπηση τον άλλο μήνα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Επίσης!!! 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

οτι θελουν τα κοριτσια,δωρεαν εισητηρια a le retour (αν το γραφω και σωστα),δωρεαν αναψυκτικο ή χυμο και στο βραδυνο δρομολογιο ποτο με συνοδευτικα (φρουτα ή ξηρους καρπους).και στα 5 δρομολογια δινω και τεστ εγκυμοσυνης:lol::lol::lol:.ΑΛΛΑ.....ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ,εξω στο πουλμαν,πανω στα εισητηρια.:wink::wink:.καλα δρομολογια να εχουμε.καλη επιβιβαση σε οποιες θα ξαξιδεψουν το τριημερο.icon14.gificon14.gif.και μην ξεχνατε(συνθημα χορηγου),ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (και τα ποδια!!!!!!!!!!!!!):tongue::tongue::tongue:

Ααα... κορίτσια, πολλή δουλειά έχει στο λογιστήριο!!. Χορηγούς, προσφορές, promo, δώρα και δεν το κατέχω, είμαι και της πάλαι ποτέ τρίτης δέσμης. Δηλαδή όλες θα καλοπερνάτε και εγώ τυλιγμένη στις κορδέλλες της ταμειακής??? Boss, ή πάρε άλλο λογιστή, ή ..... παραιτούμαι!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

οτι θελουν τα κοριτσια,δωρεαν εισητηρια a le retour (αν το γραφω και σωστα),δωρεαν αναψυκτικο ή χυμο και στο βραδυνο δρομολογιο ποτο με συνοδευτικα (φρουτα ή ξηρους καρπους).και στα 5 δρομολογια δινω και τεστ εγκυμοσυνης:lol::lol::lol:.ΑΛΛΑ.....ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ,εξω στο πουλμαν,πανω στα εισητηρια.:wink::wink:.καλα δρομολογια να εχουμε.καλη επιβιβαση σε οποιες θα ξαξιδεψουν το τριημερο.icon14.gificon14.gif.και μην ξεχνατε(συνθημα χορηγου),ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (και τα ποδια!!!!!!!!!!!!!):tongue::tongue::tongue:

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!!!:lol::lol::lol:

(ΞΕΡΩ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΚΑΛΑ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ!!!!!)

Ααα... κορίτσια, πολλή δουλειά έχει στο λογιστήριο!!. Χορηγούς, προσφορές, promo, δώρα και δεν το κατέχω, είμαι και της πάλαι ποτέ τρίτης δέσμης. Δηλαδή όλες θα καλοπερνάτε και εγώ τυλιγμένη στις κορδέλλες της ταμειακής??? Boss, ή πάρε άλλο λογιστή, ή ..... παραιτούμαι!!

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!!!Κ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ-ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ!!!!

ΒΡΕ Κ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΑΜΕ!!! icon14.gif

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΝΑ ΞΕΔΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ!!ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!ΘΑ ΒΑΦΩ ΝΥΧΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!:lol:

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΠΑΣ Κ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΙΓΟ(ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 5ΜΗΝΟ-ΞΕΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ).ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΤΑΤΙΦ!!!:DΑΤΙΜΗ ΥΓΡΑΣΙΑ:mad::x:x

Και εγώ για σήμερα το είχα κλεισμένο το κομμωτήριο και μου έσκασε δουλειά στο γρφ. Άτιμη κρίση (τώρα βρήκα να παραιτηθώ και εγώ!! καλά, το ξανασκέφτομαι λίγο...)

ytBLp2.png

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΝΑ ΞΕΔΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ!!ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!ΘΑ ΒΑΦΩ ΝΥΧΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!:lol:

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΠΑΣ Κ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΙΓΟ(ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 5ΜΗΝΟ-ΞΕΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ).ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΤΑΤΙΦ!!!:DΑΤΙΜΗ ΥΓΡΑΣΙΑ:mad::x:x

:lol::lol::lol: γελάω στο γραφείο σα βλαμμένο!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:........

Κι εγώ θα σε σκέφτομαι!!!!!!! :lol::lol::lol:..........

Διαφημίσεις

Ποιες κορδέλλες καλέ; Το ιπποκαμπακι πληρώνει, το ιπποκαμπακι θα προσλάβει λογιστή!!

Εσένα που είσαι και της τρίτης δέσμης, θα σε έχουμε να μας διαβάζεις.. Όμηρο.. την ώρα που χαλαρώνουμε!!!

Επεξεργάστηκαν by tounts

Ποιες κορδέλλες καλέ; Το ιπποποκαμπακι πληρώνει, το ιπποποκαμπακι θα προσλάβει λογιστή!!

Εσένα που είσαι και της τρίτης δέσμης, θα σε έχουμε να μας διαβάζεις.. Όμηρο.. την ώρα που χαλαρώνουμε!!!

Άκου Όμηρο!!:lol::lol: "Κύριε κύριε, ντιζέρ ήταν ο Πολύφημος?" που έλεγε και η Βουγιουκλάκη!

ytBLp2.png

Σε κάθε περίπτωση, θα βρούμε κάτι κοινής αποδοχής για να σας ψυχαγωγώ. Προς το παρόν φεύγω, θα φροντίσω να μπω και το σκ για τα νέα σας, αν όχι καλό τριήμερο σε όλες!! Χαρταετοί και κεφάλια ψηλά!!:tongue:

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, γεια σας.

Βασδέλι, σε καταλαβαίνω. Θα σου πω τι έχω πάθει εγώ από χθες το βράδυ.

Χθες το πρωί μπήκε να γεννήσει η ξαδέλφη μου. Σας έχω ξαναπεί γι' αυτή. Δύο μωρά έχασε, το 1ο με αναγκαστική διακοπή στον 6ο μήνα, το 2ο νεκρό στην 11η εβδομάδα λόγω συνδρόμου down. Καταλαβαίνετε, πόσα πολλά έχει περάσει. Αυτή ήταν η 3η εγκυμοσύνη και ήμασταν όλοι με την ψυχή στο στόμα εδώ και 9 μήνες και παρακαλούσαμε να πάει καλά.

Χθες βράδυ στις 21.35 γέννησε τον μπέμπαρο, σωστός άντρας, 3.800 κιλά. Όλη μέρα ήμουν με την αγωνία. Μόλις άκουσα την είδηση της γέννησης του μωρού, λίγο από την υπερένταση και την αγωνία, λίγο από την ανακούφιση και τη συγκίνηση, ξέσπασα σε κλάματα. Μα να μην μπορώ να τα κρατήσω. Να κλαίω ακατάπαυστα.

Σήμερα το μεσημέρι μετά τη δουλειά πήγα στο μαιευτήριο.

Το μωρό είναι σωστό κουκλάκι. Καθόταν στο πυρέξ με ένα γαλάζιο φορμάκι και μια γαλάζια κουβερτούλα, ήσυχο ήσυχο και κοιμόταν. Μόλις το είδα, μου ήρθε να το πάρω αγκαλίτσα και να το γεμίσω φιλιά.

Φυσικά δεν το έκανα, γιατί ήμουν από το δρόμο, παρόλο που φορούσα καθαρά ρούχα και είχα πλύνει τα χέρια μου, γιατί η ξαδέλφη μου είναι ιδιότροπη σε θέματα καθαριότητας και δεν ήθελα να αγχωθεί.

Την ώρα που πήγα ήταν με τον άντρα της, το μωρό και ένα ζευγάρι συγγενικό τους.

Μετά ήρθε η μάνα μου με τις δυο γιαγιάδες (τη μητέρα της ξαδέλφης μου και τη συμπεθέρα).

Οι δυο συμπεθέρες πάνω από το πυρέξ βλέπανε το μωρό, το χαιρόντουσαν, του μιλούσαν, πήγε και η δική μου μαμά να το δει, το ειδε λίγο, αλλά είπε να μη στριμωχτούν πολλοί πάνω από το πυρέξ και έτσι είπε "ας αφήσουμε τις γιαγιάδες να το χαρούν" κι έκατσε σε μια καρέκλα και δίπλα της κι εγώ. Εγώ ήμουν πολύ συγκινημένη, το ίδιο και η μαμά μου και αναρωτήθηκα αν η μαμά μου θα πάρει ποτέ τέτοια χαρά.

Το πλασματάκι ήταν πολύ ήσυχο και γλυκούλι.

Κάποια στιγμή η κοπέλα στο διπλανό κρεβάτι είπε ότι κάτι της μυρίζει και μήπως έκανε ο μπέμπης κακά. Λέει η ξαδέλφη μου στον άντρα της να μυρίσει το μωρό πάνω από το φορμάκι του. Μύρισε αυτός και αποφάνθηκε ότι δεν μυρίζει τίποτε. Είπαν λοιπόν στην κοπέλα ότι ο μπέμπης δεν έκανε κακά. Εγώ έχω κάνει babysitting σε πολλά παιδιά στη ζωή μου και ξέρω αρκετά πράγματα. Πήγα λοιπόν, του άνοιξα το φορμάκι, έκανα στην άκρη το babylino και είδα ότι ο μπέμπης είχε χέσει όλο του το σόι με κακά κατάμαυρα σαν μαρμελάδα μούρο.

Το πήρε η ξαδέλφη μου για πρώτη φορά να πάει να το αλλάξει. Επειδή η ξαδέλφη μου δεν έχει πιάσει ποτέ παιδί στη ζωή της και έτσι δεν ξέρει, το πήγε εκεί που το αλλάζουν και φώναξε τη μαία να της το αλλάξει και να δει. Πάω κι εγώ να δω, γιατί πολλά παιδιά έχω πιάσει αλλά ποτέ νεογέννητο. Κοίταζα τη μαία πως το έκανε και ρωτούσα, τη βοήθησα να ξεντύσει το μωράκι και γενικά έδειχνα ενδιαφέρον. Η ξαδέλφη μου ούτε που έδινε σημασία, κοίταζε τον μπέμπη και του μιλούσε. Της λέω "κοίτα να δεις πως τα κάνει η κοπέλα, για να μάθεις". "Ναι, ναι" μου λέει, αλλά τίποτε. Πάει η μαία να πιάσει το μωρό, εγώ κοίταζα με θαυμασμό πως το πιάνει, λέω της ξαδέλφης μου "κοίτα πώς βάζει το χέρι της και γυρνάει το μωρό τούμπα, για να μάθεις". Η ξαδέλφη μου λέει στον άντρα της "Έλα να δεις πως πλένουν το μωρό να μάθεις" αλλά η ίδια σημασία.

Το μωρό εν τω μεταξύ, μόλις πήγε να το αλλάξει, έκλαιγε πολύ. Η ξαδέλφη μου του μιλούσε να το ηρεμήσει, η μαία το άλλαζε, του έβαζε κρεμούλα για τους ερεθισμούς, της έδειχνε πως θα βάζει γαζούλα με οινόπνευμα στον αφαλό, εγώ ρωτούσα αν κάνει να βρέχεται ο αφαλός, η ξαδέλφη μου δεν κοίταζε τι της έλεγε η μαία, κοίταζε το μωρό. Εντάξει, από τη λαχτάρα της το κοίταζε και από την αγάπη της. Της λέω "κοίτα πως βάζει την αλοιφούλα για τους ερεθισμούς", μου λέει "κοιτάω" αλλά δεν κοίταζε.

Τέλος πάντων, ντύσανε το μωρό και ζήτησε γάλα να το ταΐσει. Της λένε η μάνα μου και η μάνα της να προσπαθήσει να το θηλάσει. Λέει ότι δεν έχει κατέβει το γάλα ακόμη, της λένε οι γυναίκες ότι, αν δεν το βάλει στο στήθος, το γάλα δεν θα κατέβει. Τους λέει "άμα κατέβει, άμα δεν κατέβει, δεν θα πεθάνουμε κιόλας". Της λέει η μάνα της ξανά να το βάλει, τίποτε αυτή. Της λέει η μάνα μου ότι, αφού της δώσανε θήλαστρο από το νοσοκομείο, ίσως θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσει, τίποτε αυτή. Η πεθερά της η δόλια, άχνα δεν έβγαλε.

Παίρνει το μπιμπερό να το ταΐσει κι ενώ εκείνο το κακόμοιρο το πρωί που το είχε βάλει στο στήθος, είχε πιάσει το στήθος με λαιμαργία, το μπιμπερό φαινόταν να μην το θέλει. Λέει η ξαδέλφη μου "μάλλον δεν θέλει να φάει, νυστάζει". Εκείνη τη στιγμή βλέπω ότι το μωρό προσπαθούσε να φάει αλλά δεν μπορούσε να αντλήσει το γάλα και κοιτάζοντας το μπιμπερό είδα ότι δεν το έχει στη σωστή θέση, με αποτέλεσμα να παίρνει αέρα κοπανιστό. Της έδειξα πως να το βάζει, το κάνει λίγο, μετά ξανά τα ίδια. Σε κάποια φάση το μωρό ψιλοπνίγηκε, λέει "έφαγε, δε θέλει άλλο".

Τέλος πάντων, η κοπέλα δεν ξέρει από μωράκια, θα μάθει όμως σιγά σιγά, κανείς δεν ξέρει από την αρχή αλλά στην πορεία μαθαίνει.

Βέβαια, η φλυαρία μου δεν έχει όρια, απλώς αυτά τα γράφω, γιατί όλη αυτή την ώρα μου ερχόταν να πάρω το παιδί στην αγκαλιά μου, μου ερχόταν να το πλύνω και να το αλλάξω εγώ, μου ερχόταν να ταΐσω εγώ, μου ερχόταν να το βουτήξω και να το πάρω σπίτι μου.

Όταν το συνειδητοποίησα αυτό, ένας κόμπος στάθηκε στο λαιμό μου και δάκρυα μου ήρθαν στα μάτια. Ευτυχώς για καλή μου τύχη ήρθε ο σεκιουριτάς να μας πει ότι τελείωσε το επισκεπτήριο και έτσι αναγκαστήκαμε με τη μαμά μου να φύγουμε.

Από την ώρα που φύγαμε μέχρι τώρα που άρχισα να γράφω αυτό το μήνυμα, δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Έκλαιγα στο δρόμο, μέσα στο μετρό, ο κόσμος με κοίταζε περίεργα, η μάνα μου να με μαλώνει και να προσπαθώ να της εξηγήσω ότι δεν ζηλεύω, απλώς με έπιασε το παράπονο ρε γμτ, αν θα ζήσω εγώ ποτέ τέτοιες στιγμές.

Και εγώ, Βασδέλι μου, δεν έχω ένα παιδάκι να το πάρω στην αγκαλιά μου και να κλάψουμε παρεΐτσα!

Κι εγώ, αν πήγαιναν καλά οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες, τώρα θα είχα ένα μωρό 9 μηνών στην αγκαλιά και άλλο ένα στην κοιλιά που θα έβλεπε το φως του κόσμου στα τέλη Ιουνίου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...