Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορυφαίο!!!! Ωραίος ο νέος!!

...

ορίστε.. Πάρε και το μέρος του τώρα... Κυρία μου το ψυχολογικό μου δεν το σκέφτεσαι καθόλου; Εεεεεε;:-(

Πάντως η κόρη του μου μοιάζει πολύ!!! Την πάτησε για τα καλά!!! ;)

Διαφημίσεις

επισκέψεις; Αίσχος!! Καλά κάνω εγώ και σερβίρω φυστίκια αιγίνης και μπανάνες για βραδυνό;).. Είδανε κι αποείδανε οι συγγενείς και οι φίλοι και δεν πατάει άνθρωπος τα βράδια!! :lol:

Μη νομίζεις δα ότι και σε μένα για τη μαγειρική μου έρχονται... Κοτόσουπα είχα και πολλά διαφημιστικά από delivery:rolleyes:. Απλά είμαστε γενικά κέντρο διερχομένων!!

ytBLp2.png

Χθες με πήρε τηλέφωνο μια πολύ αγαπητή φίλη. Θα γεννούσαμε σχεδόν μαζί....αυτή τέλη Φλεβάρη εγώ τέλη Μάρτη...Όσο και να θέλω να το κρύψω σε σας μπορώ να πω την αλήθεια....αναστατώθηκα...Μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι όλες αυτές τις εφιαλτικές ημερομηνίες...τώρα θα ήμουν τόσο, τότε θα γεννούσα κτλ,κτλ

Με άκουσε η κόρη μου να λέω πως σε λίγες μέρες θα γεννήσει αυτή η κοπέλα(σημειωτέον ότι θα είναι το τρίτο της παιδί αυτό-και για μένα το τρίτο θα ήταν)Και τότε είπε η κόρη μου:'Τυχερός ο Γιωργάκης, θα έχει άλλα 2 αδερφάκια' Αυτό ήταν , με πιάσανε τα κλάματα, τόσο πολύ που ήρθε η κόρη μου και με αγκάλιασε.Το μόνο που μου είπε ήταν:'Ξέρω γιατί κλαις, εγώ στις συμμαθήτριες μου όταν με ρωτάνε τους απαντώ τι έγινε το τρίτο αδερφάκι μου αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ γι' αυτό'. Και κλάψαμε μαζί....

Αυτή η ζεστή αγκαλιά της κόρης μου με έκανε κομμάτια και με ανάσταινε ταυτόχρονα....την είχα τόση ανάγκη....

Και μετά ακούστηκε και ο μπαμπάς μας απο μέσα που έλεγε:'Γιατί στενοχωριέστε κορίτσια; Θα κάνουμε και τρίτο παιδάκι αν το θέλει ο Θεός' Ήταν η πρώτη φορά μετά την απώλεια που τον άκουσα να λέει κάτι τέτοιο...και ακούστηκε τόσο όμορφο...

vasdeli μου μην παιδευεις το μυαλο σου με παλιες ιστοριες,να κοιτας μπροστα,δυστυχως εισουν και εσυ ατυχη (οπως και ολες μας),αλλα εχεις μια υπεροχη κορη και εναν αισιοδοξο συζυγο icon7.gif.ισως ειναι και και στον χαρακτηρα της καθε κοπελας,εγω το ξεπερασα πιο ευκολα,σκεφτομαι το τωρα,τι θα κανω απο εδω και περα,σκεφτομαι ποτε θα γεννησω (αν πετυχει η εμβρυομεταφορα),και οχι ποτε θα γεννουσα (ασχετα που 4 γνωστες μου θα γεννησουν ιδια εποχη που θα γεννουσα και εγω),οσο το σκεφτομαστε πεφτει η διαθεσηicon13.gif.λοιπον,ανεβειτε λιγο!!!

ΠΟΥΛΜΑΝ,ΠΟΥΛΜΑΝ,ΑΚΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΠΕΣΜΕΝΑ''ΔΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ.ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ:lol::lol::P:p

vasdeli μου μην παιδευεις το μυαλο σου με παλιες ιστοριες,να κοιτας μπροστα,δυστυχως εισουν και εσυ ατυχη (οπως και ολες μας),αλλα εχεις μια υπεροχη κορη και εναν αισιοδοξο συζυγο icon7.gif.ισως ειναι και και στον χαρακτηρα της καθε κοπελας,εγω το ξεπερασα πιο ευκολα,σκεφτομαι το τωρα,τι θα κανω απο εδω και περα,σκεφτομαι ποτε θα γεννησω (αν πετυχει η εμβρυομεταφορα),και οχι ποτε θα γεννουσα (ασχετα που 4 γνωστες μου θα γεννησουν ιδια εποχη που θα γεννουσα και εγω),οσο το σκεφτομαστε πεφτει η διαθεσηicon13.gif.λοιπον,ανεβειτε λιγο!!!

ΠΟΥΛΜΑΝ,ΠΟΥΛΜΑΝ,ΑΚΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΠΕΣΜΕΝΑ''ΔΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ.ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ:lol::lol::P:p

Δυστυχώς η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.. Κι εγώ νομίζω ότι θα μου πάρει πολύ καιρό για να σταματήσω να το σκέφτομαι και να κλάιω.. Έχω βάλει όριο το 2045..Μετά, αν το σκέφτομαι ακόμα, θα βάλω την άσπρη στολή που λέγαμε χθες....

Καλό είναι βέβαια όλες μας, να βάζουμε τα δυνάτά μας, να κοιτάμε μπροστά και να χαμογελάμε!!!

Κι αφού είσαι και ανοιχτοχέρα και κουβαρντού, έλα να σε φιλήσω για τα εισιτήρια!! Η επιχείρηση χρειαζόταν χορηγό άμεσα!! Μας έσωσες!!!:lol:

Επεξεργάστηκαν by tounts

Χθες με πήρε τηλέφωνο μια πολύ αγαπητή φίλη. Θα γεννούσαμε σχεδόν μαζί....αυτή τέλη Φλεβάρη εγώ τέλη Μάρτη...Όσο και να θέλω να το κρύψω σε σας μπορώ να πω την αλήθεια....αναστατώθηκα...Μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι όλες αυτές τις εφιαλτικές ημερομηνίες...τώρα θα ήμουν τόσο, τότε θα γεννούσα κτλ,κτλ

Με άκουσε η κόρη μου να λέω πως σε λίγες μέρες θα γεννήσει αυτή η κοπέλα(σημειωτέον ότι θα είναι το τρίτο της παιδί αυτό-και για μένα το τρίτο θα ήταν)Και τότε είπε η κόρη μου:'Τυχερός ο Γιωργάκης, θα έχει άλλα 2 αδερφάκια' Αυτό ήταν , με πιάσανε τα κλάματα, τόσο πολύ που ήρθε η κόρη μου και με αγκάλιασε.Το μόνο που μου είπε ήταν:'Ξέρω γιατί κλαις, εγώ στις συμμαθήτριες μου όταν με ρωτάνε τους απαντώ τι έγινε το τρίτο αδερφάκι μου αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ γι' αυτό'. Και κλάψαμε μαζί....

Αυτή η ζεστή αγκαλιά της κόρης μου με έκανε κομμάτια και με ανάσταινε ταυτόχρονα....την είχα τόση ανάγκη....

Και μετά ακούστηκε και ο μπαμπάς μας απο μέσα που έλεγε:'Γιατί στενοχωριέστε κορίτσια; Θα κάνουμε και τρίτο παιδάκι αν το θέλει ο Θεός' Ήταν η πρώτη φορά μετά την απώλεια που τον άκουσα να λέει κάτι τέτοιο...και ακούστηκε τόσο όμορφο...

ΑΧ ΒΡΕ VASDELI MOY....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΑΚΟΜΗ!!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!!!!

ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΜΟΥ!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η PATOUSITSA ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ......

ΦΙΛΑΚΙΑ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ VASDELI ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!:):D

Καλό είναι βέβαια όλες μας, να βάζουμε τα δυνάτά μας, να κοιτάμε μπροστά και να χαμογελάμε!!!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ TOUNTS MOY!!!!EIΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!!!!:lol:

Κι αφού είσαι και ανοιχτοχέρα και κουβαρντού, έλα να σε φιλήσω για τα εισιτήρια!! Η επιχείρηση χρειαζόταν χορηγό άμεσα!! Μας έσωσες!!!:lol:

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ Κ ΣΕΡΒΙΣ Κ ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ!!!!

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ Κ ΣΕΡΒΙΣ Κ ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ!!!!

τι γενικό ρεκτιφιέ; Ώρες είναι να με βάλετε να πληρώσω και τα μανικιούρ-πεντικιούρ σας.... Α πα πα !! Πού έμπλεξα;!! :confused:

τι γενικό ρεκτιφιέ; Ώρες είναι να με βάλετε να πληρώσω και τα μανικιούρ-πεντικιούρ σας.... Α πα πα !! Πού έμπλεξα;!! :confused:

ΟΧΙ ΒΟSS!!!!ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΦΥΣΙΚΑ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ -ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΟΥΛ!!!!Κ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!:tongue:

ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΜΟΥ!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η PATOUSITSA ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ......

ΦΙΛΑΚΙΑ

Προσέξτε πώς φέρεστε στην επιχειρηματία, γιατί άμα θέλω αποσύρω τα πούλμαν και να δω τι θα τα κάνετε τα εισιτήρια!! :tongue:

χι χι χι χι χι ...

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΒΟSS!!!!ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΦΥΣΙΚΑ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ -ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΟΥΛ!!!!Κ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!:tongue:

Αααααα!! Ωραία ιδέα!!!!

Αλλά επειδή εγώ έχω ακόμα δρόοοοοομο μέχρι ν'αρχίσω τα ταξίδια, μήπως το τριήμερο να κάνω κανένα μποτέ; Καλύτερη ιδέα από το σφουγγάρισμα νομίζω.. Τι λες Μαίρη; (Παναγιωταρά):wink:

οτι θελουν τα κοριτσια,δωρεαν εισητηρια a le retour (αν το γραφω και σωστα),δωρεαν αναψυκτικο ή χυμο και στο βραδυνο δρομολογιο ποτο με συνοδευτικα (φρουτα ή ξηρους καρπους).και στα 5 δρομολογια δινω και τεστ εγκυμοσυνης:lol::lol::lol:.ΑΛΛΑ.....ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ,εξω στο πουλμαν,πανω στα εισητηρια.:wink::wink:.καλα δρομολογια να εχουμε.καλη επιβιβαση σε οποιες θα ξαξιδεψουν το τριημερο.icon14.gificon14.gif.και μην ξεχνατε(συνθημα χορηγου),ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (και τα ποδια!!!!!!!!!!!!!):tongue::tongue::tongue:

Μη νομίζεις δα ότι και σε μένα για τη μαγειρική μου έρχονται... Κοτόσουπα είχα και πολλά διαφημιστικά από delivery:rolleyes:. Απλά είμαστε γενικά κέντρο διερχομένων!!

Βάλε μια πινακιδούλα στην πόρτα:

"Απαγορεύεται η είσοδος! Τρώμε φουντούκια!! ..και σαλαμάκι!"

ή

"εδώ Χατζηαντωνίου! πάω να κατακληθώ!"

οτι θελουν τα κοριτσια,δωρεαν εισητηρια a le retour (αν το γραφω και σωστα),δωρεαν αναψυκτικο ή χυμο και στο βραδυνο δρομολογιο ποτο με συνοδευτικα (φρουτα ή ξηρους καρπους).και στα 5 δρομολογια δινω και τεστ εγκυμοσυνης:lol::lol::lol:.ΑΛΛΑ.....ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ,εξω στο πουλμαν,πανω στα εισητηρια.:wink::wink:.καλα δρομολογια να εχουμε.καλη επιβιβαση σε οποιες θα ξαξιδεψουν το τριημερο.icon14.gificon14.gif.και μην ξεχνατε(συνθημα χορηγου),ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (και τα ποδια!!!!!!!!!!!!!):tongue::tongue::tongue:

πάλι φρούτα και ξηρούς καρπούς θα φάω; Αφού λέμε έχω πλαντάξει στο φυστίκι και στις μπανάνες!

Τι να πει κι η Αμαρυλλίς με τα φουντούκια;

Χορηγέ, αλλάζεις μενού!! Τέλος!!

Επίσης.. Διαφημίσεις και σούπα μούπες, κομμένα! Άσε δε το σύνθημα! Μα είναι σύνθημα αυτό για ένα καθως πρέπει πούλμαν;

Α πα πα πα!!!

Αααααα!! Ωραία ιδέα!!!!

Αλλά επειδή εγώ έχω ακόμα δρόοοοοομο μέχρι ν'αρχίσω τα ταξίδια, μήπως το τριήμερο να κάνω κανένα μποτέ; Καλύτερη ιδέα από το σφουγγάρισμα νομίζω.. Τι λες Μαίρη; (Παναγιωταρά):wink:

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΝΑ ΞΕΔΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ!!ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!ΘΑ ΒΑΦΩ ΝΥΧΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!:lol:

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΠΑΣ Κ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΙΓΟ(ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 5ΜΗΝΟ-ΞΕΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ).ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΤΑΤΙΦ!!!:DΑΤΙΜΗ ΥΓΡΑΣΙΑ:mad::x:x

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...